a.s.canimm senide tebrik ederimm hamismisinn . belirtilerinizi paylasirmisiniz meryemle ikinizz cok ihtiyacim var benimde gunum gecti 5 gun ama dun negetif cikti idrar testinde :1hug:
hayatimda oyle hicc ilc almam canimm bilmiyorumm biraz daha gecsin diyorumm belirti neki soylermisiniz:Saruboceq:yani ilaç kulanmadıysan bu kadar gecikmesi düşündürücü geçen ay ben iltihap için fitil kullanmıştım 4 gün atmıştı o yüzden dedim gitsene bir kan testi yaptır hadi bizde bekleyelim mutlu haberini:dance:
inşşşşşşş..hadi bekliyorum..:dance:
bende ayni belirtiler varr amaa bilmiyorumm yaa n yapimmçok saol tatlışcım darısı başınıza işallah...belirtiler falla ben göguslerden anladım ilk acaip bişi oldu nası bi şişme ağrı sızı sorma sorasında kasıklarımda sancı oluyodu vucut ısım arttı benim bide acaip bir uyku hali şu anda hem belim hemde sağ bacağım ağrıyo...
Mehlika meryem canımm çok mutlu oldumm allah tamamına erdirsin canım ya ne zaman öğrendin ne kadarlıksın kısss
hayatimda oyle hicc ilc almam canimm bilmiyorumm biraz daha gecsin diyorumm belirti neki soylermisiniz:Saruboceq:
Meryem bize dua et canım ,hamile bayanın duası kabul olurmuş.
CNIIM M COKK TESEKKURLER bende bunlarin azilari var .birde reglim yaklasinca afedersinizz akintimm oluduu ama simdi oyle bisey hic yokk hamis arkadaslarr sizdede akinti varmi yokmuu kupkuru oluyo normalde akintim olurdu regli gunune kadar1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
a.s.hosgekldin canim aramizaa sende paylassimin varsa anlatabilirsinsırnaşık şeyarkadaşlar merhaba ben tülay
hamişler belirtilerde üşüme warmıydı geçen ay biri demişti çok üşüyodum diye sizde de oldumu
regli gunune kadar akintin varmiydii ve benimm ugun vucut isim inanilmaz dusuktu 34,3 inanamadimm yaa nasil bisey buuevet ben son zamanlarda hiç ısınamıyordum..hep üşüyordum..
hoşbulduk bende 1,5 yıldır evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadıdr gittik bend eherşey normal ama eşimde sperm azlığı çıktı.2 aydır eşime bitkisel o kadar şey yedirdimki bu ay adet olmadım ama mide bulantısı var bende psikolojiktir diye düşünmemeye çalışıyorum ama ağzımın hiç tadı yok bide sağ kasığımda batma oluyo offf ne olacak bilmiyorummm
canım teşekkür ederim.pazar günü idrar yaptım.ikinci cizgi silikti..dünde kan testi yaptım.değerim 86.75 flan çıktı.bende tam bilemiyorum kaç haftalık olduğunu bir bilgin var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?