inanın heran hamile olduğumu düşündükçe sizlerede olmayanlarada dua eidyorum....
rabbim tez zamanda nasib eder hepinize inş..
evet ben son zamanlarda hiç ısınamıyordum..hep üşüyordum..[/QUOTE
walla kızlar bu ay iğne oldum ve devamlı çalıştım bugün iğne yaptıralı 7. günüm ve inanılmas gazım war aayaklarımı bi türlü ısıtamıorum ve çok sık tuvalete gidiyorum yani psikolojik olarakmı yaratıorum bilmiorum ama öle ağrıs sızıdan ziyade bugün karnımda şişkinlik ve hassasiyet hissediyorum!!!dediğim gibi psikolojikde olabilir ama önümüzdeki perşembe belli olacak herşey benim adıma tüm şikayetlerimi kaydediyorum eğer hamişssem şöle oldu böle oldu diyebilmek için!!!
canim benim sat ta 12 subatt yaa off cildircam su belirsizlik seninn akintin varmii bende yokk normalde regli gunune kadar akintim olurdu ic camasirimi degistirmek zorunda kalirdimm sanki sende nasil cerincim ve diger hamislercanım hafta hesabını Son adet tarihini baz alarak yapıyolar. benim Sat 12 şubat olduğu için 4 hafta 5 günlük oluyorum hesaplayıcılar var bak
Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe burdan bakabilirsin canımcım
canimm insallahh utun dualarim iz kabiul olur a.s.evet ben son zamanlarda hiç ısınamıyordum..hep üşüyordum..[/QUOTE
walla kızlar bu ay iğne oldum ve devamlı çalıştım bugün iğne yaptıralı 7. günüm ve inanılmas gazım war aayaklarımı bi türlü ısıtamıorum ve çok sık tuvalete gidiyorum yani psikolojik olarakmı yaratıorum bilmiorum ama öle ağrıs sızıdan ziyade bugün karnımda şişkinlik ve hassasiyet hissediyorum!!!dediğim gibi psikolojikde olabilir ama önümüzdeki perşembe belli olacak herşey benim adıma tüm şikayetlerimi kaydediyorum eğer hamişssem şöle oldu böle oldu diyebilmek için!!!
regli gunune kadar akintin varmiydii ve benimm ugun vucut isim inanilmaz dusuktu 34,3 inanamadimm yaa nasil bisey buu
canim iste ende ondan soruyorum normalde akinti olur diyolardi hamis olanalar ama bak sendede yokmus bende hic yokk akinti u da anormal bende bu ay:icecream:yoktu canım hani genelde çok akıntı olur derler ya hamile kalmş olanlar için..bende hiç yoktu...
bende herhalde bu ayda olmayacak dedim..ama belirtilerde akıntı olduğuda yazıyor .
deneyimli bayanlar bana da ayrdımcı olur musunuz? geçen ay 12 sinde adet görmüştüm. bu ay hala gelmedi. bi de kasklarımla ağrı var iki gündür. hamilelik belirtisi olabilir mi ki bu ağrı?
arkadaşlar merhaba ben tülay
canim cokk uzgunumm ama bilmiyorumm bu konuda yardimci olamicam sanafisfisfisbide arkadaşlar bilgisi olan varmı benim arkadaşımın adet günü 9 gün gecikmiş dr gitmiş dr rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demiş.geçenlerde bu sitede yine okumuştum bir arkadaşada dr bidahaki ay mutlaka hamile kalırsın rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demiş benimde adet günlerim çok düzenlidir.ama geçen ay 20 gün gecikti dr gittim birkaç defa ama her seferinde hüsran sonra adet söktürücü kullandım oldum.sizce böyle birşey varmı böyle birşey yaşayan varmı aranızda rahim kendini hazırlaması diye bir şey???
canimmnereyee yaaa gitmekaydirigubbakcemile5ben kaçar kıslar kib öpüyorum
hoşbulduk bende 1,5 yıldır evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadıdr gittik bend eherşey normal ama eşimde sperm azlığı çıktı.2 aydır eşime bitkisel o kadar şey yedirdimki bu ay adet olmadım ama mide bulantısı var bende psikolojiktir diye düşünmemeye çalışıyorum ama ağzımın hiç tadı yok bide sağ kasığımda batma oluyo offf ne olacak bilmiyorummm
canım hafta hesabını Son adet tarihini baz alarak yapıyolar. benim Sat 12 şubat olduğu için 4 hafta 5 günlük oluyorum hesaplayıcılar var bak
Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe burdan bakabilirsin canımcım
deneyimli bayanlar bana da ayrdımcı olur musunuz? geçen ay 12 sinde adet görmüştüm. bu ay hala gelmedi. bi de kasklarımla ağrı var iki gündür. hamilelik belirtisi olabilir mi ki bu ağrı?
canım ya benimde son adet tarihim 12 şubattıı:) ben hamişim ve kasıklarımda ağrı var dı ayyy heycanlandım kıs işallah sende hamişsindirrrrrrrrrrr:asigim:
canim benim sat ta 12 subatt yaa off cildircam su belirsizlik seninn akintin varmii bende yokk normalde regli gunune kadar akintim olurdu ic camasirimi degistirmek zorunda kalirdimm sanki sende nasil cerincim ve diger hamisler
inşallah ya bebek istiyorum artık. test yapsam mı ki biraz daha bekleyeyim mi? hayal kırıklığına uğramak istemiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?