Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canim benim sat ta 12 subatt yaa off cildircam su belirsizlik seninn akintin varmii bende yokk normalde regli gunune kadar akintim olurdu ic camasirimi degistirmek zorunda kalirdimm sanki sende nasil cerincim ve diger hamisler

regli gunune kadar akintin varmiydii ve benimm ugun vucut isim inanilmaz dusuktu 34,3 inanamadimm yaa nasil bisey buu

yoktu canım hani genelde çok akıntı olur derler ya hamile kalmş olanlar için..bende hiç yoktu...
bende herhalde bu ayda olmayacak dedim..ama belirtilerde akıntı olduğuda yazıyor .

bide arkadaşlar bilgisi olan varmı benim arkadaşımın adet günü 9 gün gecikmiş dr gitmiş dr rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demiş.geçenlerde bu sitede yine okumuştum bir arkadaşada dr bidahaki ay mutlaka hamile kalırsın rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demiş benimde adet günlerim çok düzenlidir.ama geçen ay 20 gün gecikti dr gittim birkaç defa ama her seferinde hüsran sonra adet söktürücü kullandım oldum.sizce böyle birşey varmı böyle birşey yaşayan varmı aranızda rahim kendini hazırlaması diye bir şey???

yoktu canım hani genelde çok akıntı olur derler ya hamile kalmş olanlar için..bende hiç yoktu...
bende herhalde bu ayda olmayacak dedim..ama belirtilerde akıntı olduğuda yazıyor .
canim iste ende ondan soruyorum normalde akinti olur diyolardi hamis olanalar ama bak sendede yokmus bende hic yokk akinti u da anormal bende bu ay:icecream:

deneyimli bayanlar bana da ayrdımcı olur musunuz? geçen ay 12 sinde adet görmüştüm. bu ay hala gelmedi. bi de kasklarımla ağrı var iki gündür. hamilelik belirtisi olabilir mi ki bu ağrı?

canım ya benimde son adet tarihim 12 şubattıı:) ben hamişim ve kasıklarımda ağrı var dı ayyy heycanlandım kıs işallah sende hamişsindirrrrrrrrrrr:asigim:

canim cokk uzgunumm ama bilmiyorumm bu konuda yardimci olamicam sanafisfisfis

hayırlısı olsun inş allah gönlüne göre versin

deneyimli bayanlar bana da ayrdımcı olur musunuz? geçen ay 12 sinde adet görmüştüm. bu ay hala gelmedi. bi de kasklarımla ağrı var iki gündür. hamilelik belirtisi olabilir mi ki bu ağrı?

olabilir test yapsana canım aklındaki soru işaretini kaldırmış olursun

canım ya benimde son adet tarihim 12 şubattıı:) ben hamişim ve kasıklarımda ağrı var dı ayyy heycanlandım kıs işallah sende hamişsindirrrrrrrrrrr:asigim:

inşallah ya bebek istiyorum artık. test yapsam mı ki biraz daha bekleyeyim mi? hayal kırıklığına uğramak istemiyorum da...

sağolun arkadaşlar bide çok olmazsa bir sorum daha olacak göğüslerinizde ilk ne farklılık oldu ? benim bu ay göğüs uçlarım büyüdü bide ucu beyzladı sızlıyolar bunlar belirti olabirmi?

canim benim sat ta 12 subatt yaa off cildircam su belirsizlik seninn akintin varmii bende yokk normalde regli gunune kadar akintim olurdu ic camasirimi degistirmek zorunda kalirdimm sanki sende nasil cerincim ve diger hamisler

benim akıntım normal zamandaki gibi

inşallah ya bebek istiyorum artık. test yapsam mı ki biraz daha bekleyeyim mi? hayal kırıklığına uğramak istemiyorum da...

bence test yap canım çünkü 33 gün olmuş oluyo normalde adet döngün nedir bilmiyorum ama bişiy varsa bence çıkar tatlım sen bi test yap rahatla oki:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…