ben kaçar kıslar kib öpüyorum
sağolun arkadaşlar bide çok olmazsa bir sorum daha olacak göğüslerinizde ilk ne farklılık oldu ? benim bu ay göğüs uçlarım büyüdü bide ucu beyzladı sızlıyolar bunlar belirti olabirmi?
BEBEğimiz döktürmüşsün kızlar ilk gebelikte hiç bir belirti olmayabilir de..
GELDİM...Evet rahim kendini hazırlıyormuş ve yapılan araştırmalarda doğruluğu kanıtlanmıştır...
BEBEğimiz döktürmüşsün kızlar ilk gebelikte hiç bir belirti olmayabilir de..
test yapcam da hemen belli olur mu ki? çünkü 4 martta korunmadan yaptık da. yani daha erken değil mi test için
test yapcam da hemen belli olur mu ki? çünkü 4 martta korunmadan yaptık da. yani daha erken değil mi test için
canim normalde ben regl ginume kadar cokk akintimm olurdu en sonunda regli olurdum ama bu ay 5 gun geciktimm akintimm yokk o yuzden bende suphwedeyimm kisacasi:1rolleyes:kızlar soruya cevap verin yaaaa
şubatta korundun mu ki anlamadım :uhm:
canim normalde ben regl ginume kadar cokk akintimm olurdu en sonunda regli olurdum ama bu ay 5 gun geciktimm akintimm yokk o yuzden bende suphwedeyimm kisacasi:1rolleyes:
canim normalde ben regl ginume kadar cokk akintimm olurdu en sonunda regli olurdum ama bu ay 5 gun geciktimm akintimm yokk o yuzden bende suphwedeyimm kisacasi:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?