Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağolun arkadaşlar bide çok olmazsa bir sorum daha olacak göğüslerinizde ilk ne farklılık oldu ? benim bu ay göğüs uçlarım büyüdü bide ucu beyzladı sızlıyolar bunlar belirti olabirmi?

ilk belirtiler canım :))))

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

GELDıM...Evet rahim kendini hazırlıyormuş ve yapılan araştırmalarda doğruluğu kanıtlanmıştır...

test yapcam da hemen belli olur mu ki? çünkü 4 martta korunmadan yaptık da. yani daha erken değil mi test için

Ayy kızlar ne hızlısınız okumaya yetişemiyorum yazdıklarınızı beynim döndü-tatlicadiarzu-
Canlarımm inş. bu hevesiniz ,umutlarınız en kısa zamanda gerçeğe döner :1hug: :Saruboceq:sositososito

şubatta korundun mu ki anlamadım :uhm:

evet cerin cim normalde korunuyoruz bir yıllık evliyim. 12 şubatta adet gördüm. 4 mart da ilişkiye girdik. şansımızı denedik yani olacak mı diye. bugün hala adetim gelmedi. test yapsam çıkar mı sence?

dün bir dr soru sordum arkadaşlar sorum şu:merhabalar dr hanım ben 14 şubatta adet oldum adet günlerimin arası 35 gün oluyor idrarda gebelik testini ne zaman yapmalıyım?
cevap:
Mart 25 gibi kandan gebelik testi yaptırabilirsiniz ya da muayeneye gelirseniz gebelik varsa kesesini görürüz ve gebelikte yapılacak takipler, testler ve kullanılması gereken ilaçlar hakkında bilgi vererek takiplerinize başlayabiliriz...
sizce 25 mart çok geç değilmi kanda gebelik testi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…