Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlaar ben de bu gün 2 tane test yaptım ikisinde de 2. çizgi diğerine göre açık çıktı adetim 4 gün gecikmişti akşam saat 8de de kan testimi alacağım.Nooolur dua edin hamile olayımm lütfeen kızlar dualarınızı esirgemeyinn.

berenboz başka belirti var mı canım

2 GÜNDÜR GÖĞÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI,ARA SIRA MİDEM -ÇOK HAFİF -BULANIYOR,KASIKLARIMA DA SANCI GİRİYOR ARADA.ADET SANCISI GİBİ DE DEĞİL,BATMA GİBİ.HALSİZLİK VAR...YA,BAŞKA BİR SORUN ÇIKACAK DİYE KORKMAYA BAŞLADIM.3 KEZ AŞILAMA YAPTIRDIM BEN,HEPSİ NEGATİF.HİÇ BU KADAR GECİKMEMİŞTİ.ÇOK UMUTLANIYORUM,AMA KORKUYORUM DA.TÜP E GEÇECEKTİK ARTIK BİZ.:çok üzgünüm:

canım şimdiden ezbere okudumm inşallah hayırlısıysa güzel haberler alırsın

:Saruboceq:
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM.ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN:CüvCüv::Saruboceq:

canım seni umutlandırmak istemem ama adetin gecikmiş ve bu belirtiler hamileyken gerçektenken oluyor kan testi yaptırsana hemen

canım seni umutlandırmak istemem ama adetin gecikmiş ve bu belirtiler hamileyken gerçektenken oluyor kan testi yaptırsana hemen

ya korkuyorum.birde olsaydı idrar testinde çıkmazmıydı ki.cesaretim yok,negatif olursa çokkk üzüleceğim.seninde durumun benim gibi mi.

kızlar kendinize iyi bakı hepinize iyi akebekler nasip akşamlar Allah hayırlı bebekler nasip etsin ve hamile olanlara da tamamını erdirsin sıkıntılı günümde sizle konusmak yüreğimi ferahlattı bugun gerçekten çok bunalmıstım lütfen dualarınızı esirgemeyin umutlarımı yitirmek üzereyim

ya korkuyorum.birde olsaydı idrar testinde çıkmazmıydı ki.cesaretim yok,negatif olursa çokkk üzüleceğim.seninde durumun benim gibi mi.

canım benim adetim hep düzenliydi sonra bozuldu ertesi ay da hamile kaldım ama hemen düşürdüm bu ay da gecikti sebebini bilmiyorum ama senin her zaman düzgünse 10 gün gecene kadar bekle 10 günden sonra doktora git derim.

canımmm sen hamişsin Allahın izniyleee benimde ikinci çizgim ilk testte silikte olsa çıkmıştı bi çizgi çok koyu diğeri daha pembemsi ama var dimiiiiiiiiiii hamişsin yawru işallahh hadi kan testiyle bunu damgala mühürle işallahh kasım annesi olalım hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrr

hamişlerin araında kaldım deyin kıslar banada bulaşsın gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3

cerincim nasılsın..bende kasım annesi olucam Allah nasib ederse..bebişler yay mı yoksa akrep burcu mu olacak:ecrin_bebek:
birde senin kaç kün geçmişti adetin..kan değerin kaç çıktı?

canım benim ekim yada kasım annesi olma ihtimalim var sanırım seninde öyle :) sat 12 şubat işte ortalama 12 martta adet beklliodum 14 martta kanda 845 çıktı değerim sen ne zaman öğrenmiştin SAT neydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…