eylül çok tatlısın yaaa....
berenboz başka belirti var mı canım
kızlaar ben de bu gün 2 tane test yaptım ikisinde de 2. çizgi diğerine göre açık çıktı adetim 4 gün gecikmişti akşam saat 8de de kan testimi alacağım.Nooolur dua edin hamile olayımm lütfeen kızlar dualarınızı esirgemeyinn.
kızlaar ben de bu gün 2 tane test yaptım ikisinde de 2. çizgi diğerine göre açık çıktı adetim 4 gün gecikmişti akşam saat 8de de kan testimi alacağım.Nooolur dua edin hamile olayımm lütfeen kızlar dualarınızı esirgemeyinn.
2 GÜNDÜR GÖĞÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI,ARA SIRA MİDEM -ÇOK HAFİF -BULANIYOR,KASIKLARIMA DA SANCI GİRİYOR ARADA.ADET SANCISI GİBİ DE DEĞİL,BATMA GİBİ.HALSİZLİK VAR...YA,BAŞKA BİR SORUN ÇIKACAK DİYE KORKMAYA BAŞLADIM.3 KEZ AŞILAMA YAPTIRDIM BEN,HEPSİ NEGATİF.HİÇ BU KADAR GECİKMEMİŞTİ.ÇOK UMUTLANIYORUM,AMA KORKUYORUM DA.TÜP E GEÇECEKTİK ARTIK BİZ.:çok üzgünüm:
canım seni umutlandırmak istemem ama adetin gecikmiş ve bu belirtiler hamileyken gerçektenken oluyor kan testi yaptırsana hemen
ya korkuyorum.birde olsaydı idrar testinde çıkmazmıydı ki.cesaretim yok,negatif olursa çokkk üzüleceğim.seninde durumun benim gibi mi.
ben varım bozocum :)
nasılsın cerin hamilelik nasıl gidiyo
cerincim nasılsın..bende kasım annesi olucam Allah nasib ederse..bebişler yay mı yoksa akrep burcu mu olacak:ecrin_bebek:
birde senin kaç kün geçmişti adetin..kan değerin kaç çıktı?
çok yorgun hissediom böcük gibiyim ya bide belim ağrıyo feci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?