ben daha 8 aylık evliyim ama 2 ay önce rahim ameliyatı oldum hem polip aldılar hemde duvarlarımda kalınlaşma vardı onu düzelttiler doktor bir an önce hamile kal dedi polipler tekrarlayabilir dedi 6 ay içinde ondan bu kadar aceleci ve heycanlıyım
yumurtlama takibi falan yapılıyo mu canım
LINEA NİGRA: " Linea nigra" latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yer alan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur.
::
şimdilik yapılmıo 6 ay dene dedi doktor olmazsa yapılcak ama ikinci kez ameliyat olmaktan korkuyorum allah hayırlısınıu versin hepimiz için inşallah hepimiz anne oluruz bi an önce dualrınıza benide katın lütfen :Saruboceq:
kızlar ben kaçar sizi seviyorum iyi bakın bebişlerinize bebişi olmayan sizde kendinize:)))) öptüm herkezi
çok yoruldum canım yaa çift görüom artık ekranı yani( evime gidip yatmak istiyorum hep uyumak istiom off
al oku da kapa çeneni dedin di mikaydirigubbakcemile3 saol canım şaka şaka teşekkür ederim
al oku da kapa çeneni dedin di mikaydirigubbakcemile3 saol canım şaka şaka teşekkür ederim
canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı
kızlar ben cıkayım eve de daha yenı geldım zaten su ıslerımı halledeyım gelıcem yıne optum hepınızı
merhaba eylül.benimde adetim 6 gün geçti,test yapıyorum hep negatifff...sanırım seninle aynı durumdayız...şaşırıyorum adet gününde,hemen çift çizgiyi görenlere.darısı başımıza inşallah.6 gün geçti hala tek çizgi.benim hiç bu kadar geçmezdi.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?