Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yumurtlama takibi falan yapılıyo mu canım

LINEA NıGRA: " Linea nigra" latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yer alan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur.

::
yumurtlama takibi falan yapılıyo mu canım

şimdilik yapılmıo 6 ay dene dedi doktor olmazsa yapılcak ama ikinci kez ameliyat olmaktan korkuyorum allah hayırlısınıu versin hepimiz için inşallah hepimiz anne oluruz bi an önce dualrınıza benide katın lütfen :Saruboceq:

kızlar ben kaçar sizi seviyorum iyi bakın bebişlerinize bebişi olmayan sizde kendinize:)))) öptüm herkezi

al oku da kapa çeneni dedin di mikaydirigubbakcemile3 saol canım şaka şaka teşekkür ederim

tabi ki canım ne demek muhakkak ederim dua. Allah hepimize hayırlı zamanlarda nasip etsin sen şimdi ameliyatta olmussun bi sorunda yoktu bence olsa doktora o kadar gittin çıkardı inşallah enn kısa zamanda olucak hayırlısıyla

inşallah yemegimi yiyip yatıcam allahtan dün akşamdan yemegimi yapmıştım , bide aöf sınavlarım var az kaldı ders çalışmaya çalışıom bu halimle sıyırcam yakında

al oku da kapa çeneni dedin di mikaydirigubbakcemile3 saol canım şaka şaka teşekkür ederim

şöyle bir geriye dönük düşündüğümde bu çizgi hamile kalmadan önce vardı bende ama varla yok arası gibi birşeydi.yani çok dikkatli bakınca farkediyordum.o çizgi zaten herkeste varmış ama beyaz olduğu için farkına varamıyoruz.

canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı

merhaba eylül.benimde adetim 6 gün geçti,test yapıyorum hep negatifff...sanırım seninle aynı durumdayız...şaşırıyorum adet gününde,hemen çift çizgiyi görenlere.darısı başımıza inşallah.6 gün geçti hala tek çizgi.benim hiç bu kadar geçmezdi.:çok üzgünüm:

kızlar ben cıkayım eve de daha yenı geldım zaten su ıslerımı halledeyım gelıcem yıne optum hepınızı

canım inşallah güzel haberler alırsın benim pek umudum kalmadı olsa çıkardı diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum sonra fena oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…