pekı bu normal ıdrar testınde mı cıkar dıyosun adetgunumde adet gunum cuma-tatlicadiarzu-
allam ya kaydirigubbakcemile3 halledemicem sey yok canım nedemessin geleni tutuyorumkaydirigubbakcemile3 cok saol zillikaydirigubbakcemile3
ohoooo adetin cumaysa senin kesin çıkar varsa bu testle al bence sabah ilk idrarlada yap
sonra gel müjde ver:CüvCüv:
merhaba ben yeni üyeyim öncelikle herkese çok slm bi aydır formunuzu takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum özlem acar senle durumumuz aynı benimde cuma adet günüm heycanla bekliyorum .. en son pazar günü test yaptım negatif çıkmıştı ama ümidimi kırmak istemiyorum(
kızancığğıımmm hangüsüyle diosuun fortelle mı normalle mı:roflol:
canım normal idrar testi yaptıysan daha cok erken tabiki çıkmama olasılığı büyük ona bakarak hamile deilim deme sakın canını sıkma. bu arada hoş geldin sefa getirdin
dayanamadım napimm walla ben bekleyemiyorum gögüslerimde belirti varmı die oynamaktan acıttım şimdi agrımaya başladı :)
canım hoş geldin aramıza
hayırlısı olsun bakalım uğurlu gelsin inşallah
şu 3 ytl lik testler varya onlardan olsa çıkar diye düşündüm herkez genelde ondan yapıyo ama keşke senin dediğin gibi olsa tatlım valla bugün ilk defa canım çok sıkıldı çok bunaldım .
kızlaaaarrr hamile olmayanlarda da bu çizgi var mı bi baksanıza karnınıza
hoşbulduk teşekkür ederim :)çok aceleciyim galiba ama napim günler geçmek bilmiyo hihoyyyt
valla ben kendımı dınlemıyom bu ay ıkıncı ayım cnm bıraz daha rahatım sadece asırı dercede uykummmm var ve gecelerı mıgdem oyle yanıyorrr kı bıan once uykuya gecıp o yanma hıssını duymamak ıcın caba gosterıyorum... o kadar senın varmı baska belırtı
canım bendede arasıra cıkar o çzgi kaydirigubbakcemile3bende anlamam
bide ucuz testede baktım normal testede bi b..ka yaramıyo net cif cizgi cıktı testleri bosverin ilişkiden 12 gün sonra kan testi yaptırın kesin cözüm ve insanı rahatlatıyo bakın ben ilk defa kan testi yaptırmadım hamilelik beklerken idrar testle yapardım önce bendede genelde silik cizgi cıkardıkaydirigubbakcemile3 sonrada hemen kan testi yaptırmaya giderdim busefer net cizgi cıktı ve ben cok sevinmeme ragman inanmadım hani derlerya anneler hisseder diye senağlamasanki tutunmadıgını taa ilk öncelerden anlamıstım adet oldum senağlamaama dahada diyorum ki ay ya hamilesem adet olan hamilelerde var diyom ay allah cenii ala benimkaydirigubbakcemile3 onun için kan testi yaptırın ve kurtulun tavsiye hiç bişey idrar testi kadar yaralamıyor insanısenağlama
kaç aydır bebek bekliyosunuz canım
allahım ne bitmez bigün evime gitmek istiyorum artık yasenağlama
allahım ne bitmez bigün evime gitmek istiyorum artık yasenağlama
kısss delüüüüü fortelle diom tabi ötekiler vermez be anacım çok zor
valla ben kendımı dınlemıyom bu ay ıkıncı ayım cnm bıraz daha rahatım sadece asırı dercede uykummmm var ve gecelerı mıgdem oyle yanıyorrr kı bıan once uykuya gecıp o yanma hıssını duymamak ıcın caba gosterıyorum... o kadar senın varmı baska belırtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?