Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

allam ya kaydirigubbakcemile3 halledemicem sey yok canım nedemessin geleni tutuyorumkaydirigubbakcemile3 cok saol zillikaydirigubbakcemile3

kıss bak görürsün çatır çatır doğurcazkaydirigubbakcemile3 benim de bugün sinirim çok bozuldu valla negatişf gördüm halen de adet olmadım düzenim de bozuldu bi bebeği tutamadım vallakaydirigubbakcemile3 ama yıkılmadım ayaktayım ne yapıyım ya sıkıldım artık olmassaa olmasın

dayanamadım napimm walla ben bekleyemiyorum gögüslerimde belirti varmı die oynamaktan acıttım şimdi agrımaya başladı :)

canım hoş geldin aramıza
hayırlısı olsun bakalım uğurlu gelsin inşallah

canım normal idrar testi yaptıysan daha cok erken tabiki çıkmama olasılığı büyük ona bakarak hamile deilim deme sakın canını sıkma. bu arada hoş geldin sefa getirdin

hoşbulduk teşekkür ederim :)çok aceleciyim galiba ama napim günler geçmek bilmiyo hihoyyyt

dayanamadım napimm walla ben bekleyemiyorum gögüslerimde belirti varmı die oynamaktan acıttım şimdi agrımaya başladı :)

valla ben kendımı dınlemıyom bu ay ıkıncı ayım cnm bıraz daha rahatım sadece asırı dercede uykummmm var ve gecelerı mıgdem oyle yanıyorrr kı bıan once uykuya gecıp o yanma hıssını duymamak ıcın caba gosterıyorum... o kadar senın varmı baska belırtı

canım bendede arasıra cıkar o çzgi kaydirigubbakcemile3bende anlamam

bide ucuz testede baktım normal testede bi b..ka yaramıyo net cif cizgi cıktı testleri bosverin ilişkiden 12 gün sonra kan testi yaptırın kesin cözüm ve insanı rahatlatıyo bakın ben ilk defa kan testi yaptırmadım hamilelik beklerken idrar testle yapardım önce bendede genelde silik cizgi cıkardıkaydirigubbakcemile3 sonrada hemen kan testi yaptırmaya giderdim busefer net cizgi cıktı ve ben cok sevinmeme ragman inanmadım hani derlerya anneler hisseder diye senağlamasanki tutunmadıgını taa ilk öncelerden anlamıstım adet oldum senağlamaama dahada diyorum ki ay ya hamilesem adet olan hamilelerde var diyom ay allah cenii ala benimkaydirigubbakcemile3 onun için kan testi yaptırın ve kurtulun tavsiye hiç bişey idrar testi kadar yaralamıyor insanısenağlama

yaaa kızlar söylesenize karnınızda çizgi var mı sizin de hamile olmayanlar sizler de söyleyin ne olur

kızım tam hamilelik belirtileri hee insallah hamilesindir valla cogu hamileler belirtilerini yazdıklarında bu senin saydıkların var hadi bakalım insallah hamilesindir canım delikafadulden

idrardaki çizgi deil karnında çizgi varmı acaba hormonlarımda mı var bişey zaten idrar testş negatif çıktı artık ümidim yok

kaç aydır bebek bekliyosunuz canım

ben daha 8 aylık evliyim ama 2 ay önce rahim ameliyatı oldum hem polip aldılar hemde duvarlarımda kalınlaşma vardı onu düzelttiler doktor bir an önce hamile kal dedi polipler tekrarlayabilir dedi 6 ay içinde ondan bu kadar aceleci ve heycanlıyım

kısss delüüüüü fortelle diom tabi ötekiler vermez be anacım çok zor

canım gecen ay cok uzuldum kana fılan gıttım o telasla 4 5 gun gecmıstı 2.0cıkmıstı sonucum bu ay gunumun gecmesını beklemek ıstıyorum ya 1hafta fılan beklıycem tatlım benım haber ıyı veya kotu en gec onumuzdekı hafta bellı olur tek cızgıler gormekten nefret edıyorum kırmızıyı gorsem daha ıyı senağlama

canım sadece 1 yudum soğuk süt iç baktın beş dakika geçmedi 1 yudum daha iç yanma başlayınca tekrar edersin, birde yüksek yastık kullan.inşallah işe yarar canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…