Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

saol canım cvp için walla reglime 6 gün war ama ayaklarımda 3 tane çorap var genede inanılmas üşüyor!ayın 10 da çatlama iğnesi vuruldum ondan olabilirmi acep?
oyy çatlatma iğnside yapıyo kuzumm, ama inşallah tutunmuştur
bende varım benide alın aranıza nolarrhihoyyyt

hamişizzz:jeyyar:

gncamm iyim canım, sen nasılsınn:1hug:

iyiyim kızlar nasıl oliim valla bi yandan çalışıyorum bi yandan sizle çene yapıyorum bi yandan son 6 yı sayıyorum:)))) idare ediyoz yani

oyy çatlatma iğnside yapıyo kuzumm, ama inşallah tutunmuştur

hamişizzz:jeyyar:

gncamm iyim canım, sen nasılsınn:1hug:

walla canım iğneden 2 gün sonra acayip ağrım oldu ama geçti hatta hiç bişey yok diodum burada hep şimdi 2 gündür yumurtamın olduğu tarafda böle şişkinlik war anlamadım ne olduğunu sanırım tutmadı senağlama aslında hiç es geçmemiştik ya senağlama

arkadaşlar testlerden sipariş verenlerin nasıl belirtileri var ??benim 2 günüm kaldı hiç belirtim yok ((

arkadaşlar testlerden sipariş verenlerin nasıl belirtileri var ??benim 2 günüm kaldı hiç belirtim yok ((

walla canıım benim kasığımda böle ağrımı desem şişkinlikmi desem tuhaf bişiiiler war!!bide ayaklarım çok üşüyo babaannemin yaptığı yün çorabı giydim 2 tane normal çorap giydim ama yok buz gibiler hala!!!

işallah hamişsindir canım benimm kaç gün var adet olmana ??bende tek gögüs agrısı var oda her ay olur zaten

valla güzelim hiç bi belirtim yok adet olcak gibide belirtim yok hamilelik gibide yok mutlaka bilirdim 10 gün önceden adet olcam diye hiç bişi yok inanırmısın bekliorum bakalım nolcak son 6 dediğim gibi

adet olsam çalışacam yamazsagım ama olamıyorumkii hala tık yokkk

Sevedaıl veremedım daha :))kartımın lımıtı yetersızmıŞ neyse bu ay kalamazsan dıĞer ay alıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…