Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ah canım aynen yaaa burdaki sıcaklık yok dimi orda. ama ben kaçırmamak için yapacakalrımı arada uğruyorum. kaç haftada duydun kalp atışını maşallah canım ya benim bugün 5+1 ama dün keseyi bile zorla gördük emin olamadı dr. umuz yarın yeniden gidicez. geç döllenme olabilir dedi. bu arada sarı akıntı benimde oldu ama hemen geçti:CüvCüv:

canim acele etme ben 4+6da gittim keseyi bile göremedim sonra 5+6yken gittim keseyide nokta olan bebegimide gördüm.. bugün 7+1 oldu cok sükür kalp atisini gördüm.. duymak icin erkenmis ama vajinal ultrasyonda görebildik.. zaten bana karindan bakmadi hic.. bende ilk basta endiseleniyordum ama simdi rahatim.. sende görürsün insallah yarin canim..:ecrin_bebek:

canım MıKELANJO şu parmak yöntemi ne anlatsana biraz...sanırım msjımı görmedin...tekrar tebrik ederim

darısı başımıza inşallah ALLAHIM kucağınada almayı nasip etsin

en sonuncu maddeyi anlamadım canım ya...

reglinize bir kaç gün kala orta parmanızı afedersiniz biraz açık olcak ama vajinaya sokup bakcaksınız elinize bişeyler deiyosa hamile deilsiniz ama değmiyosa içi bir boşluk gibi ise hamilesiniz çünkü regl olacağı zaman rahim aşağı ınermiş eğer bebek varsa inmezmiş

ALLAH ALLAH peki miğde yanması dedim ama görmedin herhalde değildir dimi

kız mikelnjoı yanı acı su geliyormu miğdeden ay ben iyice umutlanmay başladım yine korkuyorum hoşgeldın ceylan

Ceylaaaaan napiyon bakimben bugün bebisimin kalp atisini gördüm liplip atiyordu canim hihoyyytsen nasilsin cumaya az kaldi insallah rüyam cikicak.. :1hug:

canım ya o ne zaman yapılacak. yani otururken mi yoksa yatarken mi.. bence sonuç pozisyondan dolayı değişir.. yanlış mı düüşünüyorum acaba...

Ceylaaaaan napiyon bakimben bugün bebisimin kalp atisini gördüm liplip atiyordu canim hihoyyytsen nasilsin cumaya az kaldi insallah rüyam cikicak.. :1hug:

ayşem süper liplip değil tık tık..:hooray:
Çok sevindim ne çabuk geçiyor günler dimi a.s.
İnşallah canım sağlıklı alacaksın kucağına
ben umursamıyorum diyorum dün jasmincin de görmüş rüyasında Allah hayır etsin inşallah tutmuştur..:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…