iyiyim canim ben saol..bugün bebegimin kalp atisini gördüm cok sükür.. Allah hepinize en yakin zamanda tatdirsin bu mutlulugu insallah..
evet canim bende giriyorum kasim annelerine ama sarmiyor beni o topic fazla..buranin yeri ayri benim icim..
ben bugün sari akintim icin gittim doktora hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar varmis..sari akinti yogun olursa dikkat et olurmu?
ah canım aynen yaaa burdaki sıcaklık yok dimi orda. ama ben kaçırmamak için yapacakalrımı arada uğruyorum. kaç haftada duydun kalp atışını maşallah canım ya benim bugün 5+1 ama dün keseyi bile zorla gördük emin olamadı dr. umuz yarın yeniden gidicez. geç döllenme olabilir dedi. bu arada sarı akıntı benimde oldu ama hemen geçti:CüvCüv:
canim acele etme ben 4+6da gittim keseyi bile göremedim sonra 5+6yken gittim keseyide nokta olan bebegimide gördüm.. bugün 7+1 oldu cok sükür kalp atisini gördüm.. duymak icin erkenmis ama vajinal ultrasyonda görebildik.. zaten bana karindan bakmadi hic.. bende ilk basta endiseleniyordum ama simdi rahatim.. sende görürsün insallah yarin canim..:ecrin_bebek:
en sonuncu maddeyi anlamadım canım ya...
darısı başımıza inşallah ALLAHIM kucağınada almayı nasip etsin
reglinize bir kaç gün kala orta parmanızı afedersiniz biraz açık olcak ama vajinaya sokup bakcaksınız elinize bişeyler deiyosa hamile deilsiniz ama değmiyosa içi bir boşluk gibi ise hamilesiniz çünkü regl olacağı zaman rahim aşağı ınermiş eğer bebek varsa inmezmiş
ALLAH ALLAH peki miğde yanması dedim ama görmedin herhalde değildir dimi
canım ya o ne zaman yapılacak. yani otururken mi yoksa yatarken mi.. bence sonuç pozisyondan dolayı değişir.. yanlış mı düüşünüyorum acaba...reglinize bir kaç gün kala orta parmanızı afedersiniz biraz açık olcak ama vajinaya sokup bakcaksınız elinize bişeyler deiyosa hamile deilsiniz ama değmiyosa içi bir boşluk gibi ise hamilesiniz çünkü regl olacağı zaman rahim aşağı ınermiş eğer bebek varsa inmezmiş
canım ya o ne zaman yapılacak. yani otururken mi yoksa yatarken mi.. bence sonuç pozisyondan dolayı değişir.. yanlış mı düüşünüyorum acaba...
Ceylaaaaan napiyon bakimben bugün bebisimin kalp atisini gördüm liplip atiyordu canim hihoyyytsen nasilsin cumaya az kaldi insallah rüyam cikicak.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?