ayşe on ay ne güzel lalha kucağına almayı nasıp etsın cnm bizede inşallah yaşatır
ayşem süper liplip değil tık tık..:hooray:
Çok sevindim ne çabuk geçiyor günler dimi a.s.
İnşallah canım sağlıklı alacaksın kucağına
ben umursamıyorum diyorum dün jasmincin de görmüş rüyasında Allah hayır etsin inşallah tutmuştur..:asigim::asigim:
Naber yeni arkadaşlarımız..
ceylann senin kaç gün var? geri sayımın yani....
hoş geldin ceylana.s.
tık tık değil pıt pıt kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım..Yumoşlarımda vardı ama fazla çalışmadık bu arada nasıl bir kasık ağrın oldu kuşum...
pit pit :ecrin_bebek:yumurtlama gününden itibaren hic gecmedi zaten kasik agrim..sag tarafimda böbregime dogru agri oluyordu bide bacagima vuruyordu.. adetten 2gün öncede lekelenmem oldu..baskada belirtim yok fazlaa..yada ben unuttum..hem herkeste ayni olmazmis dmi canim.. sizler belirtisiz hamis olcaksiniz insallah..mart daha bitmedi :teytey:
Hoşbulduk canım nasılsınn..
kızlar adetime yakın yani şuan 1 2 gün var 1 2 gün kala sancı girmiyodu gelecek diye şuan bile ağrılarım var cevap yazın lütfen
Ceylaaaaan napiyon bakimben bugün bebisimin kalp atisini gördüm liplip atiyordu canim hihoyyytsen nasilsin cumaya az kaldi insallah rüyam cikicak.. :1hug:
sanırım herkez wc ye koşmuş muayene oluoo
iyiyimde kafam çook karışık adetime 1 2 gün var şuanda adet ağrılarım var adete 1 2 gün kala ağrı girmezdi dün gecede miğde yanmam oldu anlamadım gitti kaynanam hala karışık diyoo:sm_confused:
sanırım herkez wc ye koşmuş muayene oluoo
benimde dört gün var . bende deağrı var ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?