Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayşe on ay ne güzel lalha kucağına almayı nasıp etsın cnm bizede inşallah yaşatır

amin canim..insallah sizlerde yasicaksin bugünleri..fazla stres yapmayin kendinizi fazla dinlemeyin..gelicekse geliyor zaten..bu belirtilerin cogu olmuyor bile.. benim sadece kasik agrim vardi baska belirtim olmadi..

tamam hadi tiktik olsunyerimsenibenevet cok cabuk geciyor günler..sen umursamamaya devam et canim milletin rüyasina giriyosun habire..vardir elbet bi anlami öyle degilmi? Allah hayra yorar insallah..tutmustur insallah hem yumoslarinda vardi

tık tık değil pıt pıt kaydirigubbakcemile3
ınşallah canım.. Yumoşlarımda vardı ama fazla çalışmadık bu arada nasıl bir kasık ağrın oldu kuşum...

kızlar birde bir site var.gören var mı? eski bilgisayarımda kaldı...bi site vardı otomatik takip ediyodu son adet tarihi yazılıyo bebeğin anne karnındaki gelişimini kendisi gösteriyodu... bile var mı siteyi...

tık tık değil pıt pıt kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım.. Yumoşlarımda vardı ama fazla çalışmadık bu arada nasıl bir kasık ağrın oldu kuşum...

pit pit :ecrin_bebek:yumurtlama gününden itibaren hic gecmedi zaten kasik agrim..sag tarafimda böbregime dogru agri oluyordu bide bacagima vuruyordu.. adetten 2gün öncede lekelenmem oldu..baskada belirtim yok fazlaa..yada ben unuttum..hem herkeste ayni olmazmis dmi canim.. sizler belirtisiz hamis olcaksiniz insallah..mart daha bitmedi :teytey:

kızlar adetime yakın yani şuan 1 2 gün var 1 2 gün kala sancı girmiyodu gelecek diye şuan bile ağrılarım var cevap yazın lütfen

benimde yumoşun olduğu tarafda aynnnenn böle bi ağrı war canım ya!!!

ayşem benim adetimede 6 varsen tecrübelisin normalde adet belirtilerimi hissetmem lazımdı ama tık yok başka belirtide yok bunun yanında göğüslerim 10 gün kala şişerdi onlardada bi hareket yok ne diosun bakam taze anne bu duruma

Ceylaaaaan napiyon bakimben bugün bebisimin kalp atisini gördüm liplip atiyordu canim hihoyyytsen nasilsin cumaya az kaldi insallah rüyam cikicak.. :1hug:

ayşemmmmmm çok sefindimmmm yavruş yaaa ayy çok heycanlıyım cumartesi de ben gitcem kısmetse keseciği görürüm işallahhh :Saruboceq:

iyiyimde kafam çook karışık adetime 1 2 gün var şuanda adet ağrılarım var adete 1 2 gün kala ağrı girmezdi dün gecede miğde yanmam oldu anlamadım gitti kaynanam hala karışık diyoo:sm_confused:

walla canım benimde kasığımda ağrı war ama reglime daha var ne bilim ya çok takıoz sanırım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…