Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benimkilerde öyle ilk torun olacak bizimde .. bizden çok eşimin ailesi seviniyor.. allah en kısa zmanda sanada tattırsın bu mutluluğu inşallah

ben klomenı günde ikik kere içtim bende 3 tane var büyümüş yumurtam ondan doktor iki tane vurdu doktor birde dalga geçti üçüz olursa ay felan diye

funda hadi inşallah hamilesindir canım ya... anlamıyorum milleti kazayla hamile kaldım diyolar ya sinir oluyorum. nasıl kazaysa artık :)
eğer bu ay olmazsa incir kürü yapcam bende...

benim bi tanıdığımda bilmeden hamile kalmış zayıflamayla ilgili bişeyler içimiş düşük yapmış

inşallah cnm doktorumda şaırdı hiç böyle olmazdı diye ne güzel omuşlar diye benım şimdi sarı akıntım var acaba hamilleik belritisimidir

kızlar ben adet bir hafta kala çok yememk yerdım cnm tatlı birsyler isterdı bu sefer istemiyor yiyincede hoşuma gitmiyor anlama veremedım

ben kaçar kıslar namazımı kılıyım hepimiz için dua edicem inşllh dualarımız kabul olur

ay cnmm hayırlı uğurlu olsun ay çok sevındım bacım ya allah bizede veriri inşallah kaç gün geçmişti günün bizede uğur getirsin bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…