Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben bu ay adetimle beraber üç gün soan kürü içmiştim sekiz aydır olmuyodu akıntılarım gelmeye başlayınca denemeler yaptım sünen bir akıntı gördüm o günde denedim belirtilerin hepsi vardı hissetmiştim bide bir üyenin yaptığı parmak yöntemi doru çıktı

mikelenjo Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. akkanarya bendede çok az az sarı akıntı olmuştu canım ama az. boşunada ümitlendirmek istemem ama inşallah vardır dualarım sizlerle .Şeniz:Saruboceq:
ayşe on merhaba canım. sende kasım anneleri topiğindemisin ordamı gördüm emin olamadımda

bende az az sarı akıntı var iç çamaşırıöm sarı oluyor ben zaten kendimi engelemeye çaılışıyom belın karnın ağrıdım kız

iyiyiz meraktan çatlamak üzereyiz sen nasılsın sende bi değişiklik varmı

iyiyim canim ben saol..bugün bebegimin kalp atisini gördüm cok sükür.. Allah hepinize en yakin zamanda tatdirsin bu mutlulugu insallah..

evet canim bende giriyorum kasim annelerine ama sarmiyor beni o topic fazla..buranin yeri ayri benim icim..
ben bugün sari akintim icin gittim doktora hem idrar yolu enfeksiyonu hemde mantar varmis..sari akinti yogun olursa dikkat et olurmu?

göz bebeğimde biraz büyüme var
alt kiprik biraz karışmış
sürekli kasıklarımda batma var
göüslerim on gün öncee çok acımaya başladı
adetime iki gün var dün test yaptımsilik çıktı
dün midem bulandı
idrar rengi koyu sarı
çok belim ağrıyo
akşamları sırtım çok üşüyo ısıtamıyorum
bide üyenin yazdıı orta parmak yöntemini deniyodom parmaıma birşeyler deiyodu her zama bu sefer değmiyor üç gün kala bakcaksınız ama

aminnnnnnnnnnn canlarıum darısı size inşallah evet canım sarı akıntım oldu bende şaşırdım olmuyodu daha önce inşlh hamilesindira.s.

canım hayırlısı olsunda parmak yöntemi nasıl olıyo miğde yanması dahilmi bebeğe

Son düzenleme:

CANIM TEBRİK EDERİM ÇOOOOK MUTLU OLDUM:CüvCüv::CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden
CANIM BU PARMAK YÖNTEMİ NE? ANLATSANA BİRAZ..

en sonuncu maddeyi anlamadım canım ya...

Mikelanjo bebeğin hayırlı olsun.. Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu.....

Bize de Dua eden hamile arkadaşlar teşekkürler.Allah razı olsun

cnm bneım akıntı bakıca beyaz ama iç amaşıra değince sarı inşallah allah kucağına almayı nasıp etsın bende kasık ağrı yok bel ağrııs var ne bilyi olmadıysa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…