Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben yapmadım cnm ama yapmaktan da korkuyorum..hadi bişey varsa ve bu hareket zarar verirse mikrop kaparsa...

efet doğru diosun canım ama ne bilim ya off bende cumaya hassas gebelik testi yapacağım ama ilk defa bu ay bu kadar hamile olabileceğime inandım ya senağlama

yapın kız ellerinizi önce iice sabunla yıkaın bakın sanki kocanızdan kapmıyonuzmu bu yöntem doru ama adete iki yada üç gün kala bakın bazıları test bile almaya gerek duymuyomuş bu yöntemle

ben şimdi baktım sol taraf bomboş(yumoşun olduğu taraf)sağda bişii war ama reglim ayın 24 de ne demek bu şimdi

yapın kız ellerinizi önce iice sabunla yıkaın bakın sanki kocanızdan kapmıyonuzmu bu yöntem doru ama adete iki yada üç gün kala bakın bazıları test bile almaya gerek duymuyomuş bu yöntemle

canım ağzındamı yoksa ayıptır sölemesi biraz parmağımızı sokuyormuyuz:sm_confused:

Ya bıde bılıom ııce ıĞrenÇleŞtım ama benım acayıp gazım war yaaa Öle bÖle deĞıl yanıı

battı balık yan gider diyosun yani fıstık
çoştun tutmayın açın önünü:)))))

Walla iyice aştık olayı soktuk çıkardık baktık osurduk işedik rengine baktık tortuları saydık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Walla iyice aştık olayı soktuk çıkardık baktık osurduk işedik rengine baktık tortuları saydık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok alemsin canım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah
valla biraz daha sıksak doğum bile yaptırırız biz
olduk artık tamadır budur:)))))

kıslar ben her sabah aç karnına bal polen tarçın karışımı yiyorum öğlenleride soğn suyu içisem bi zararı olurmu acaba

kızlar bahsettıgınız kontrol nedır ne degıldır bana anlatırmısınız bırazcık lutfen cok merak ettım

ozlemmmmm test yaptın mu

tatlum tam cıktıgım ana denk gelmıs sorun benım adet gunum cuma test yapmadım beklıyorum gunumu

efet doğru diosun canım ama ne bilim ya off bende cumaya hassas gebelik testi yapacağım ama ilk defa bu ay bu kadar hamile olabileceğime inandım ya senağlama

canım yaaa neden ümitsizlik yapıyorsunki..olacak olacağına varır..
senin günün geçtimi ki daha?
inşallah bebeğin oluşmaya başlamıştır ve kendisini yakında ortaya çıkarıra.s.a.s....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…