Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benım adetım de cumaa gunu yapsam cıkar mı sence

1-2 günmü kalması gerekio mesela benim daha 1 hafta war doğru vermesmi dersin?

hb funda
ben bişey sordum ama kaynadı yine ben sabahları aç karnına bal polen tarçın yiyorum öğlende soğan suyu içsem bi zararı olurmu acaba

yine beni kimse görmedi ((
uuu kıyamam aşkummmm hoşgeldiiinnnn ben de senle aynı anda gırdım de bı yontem varmıs dırek ona adapte oldum sordum kızlaraa.s.
işte ya 20 yada 21i

benım de gunum 20si canım ve test almayı dusunmuyorum erken dıye dusunuyorum kanda cıkar varsa kesın ama ıdrara karısması baya zaman alıyor adetın en az bır hafta gecmesını beklıycem ben sen sabırsızlanıyorsan ıdrarda negatıf cıkabılır kan testı yaptır derım yada hassas gebelık testı derım ama yıne de sen bılırsın

kızım her ay oramız ağrır buramız şişer bak yok bu ay demek değişik bişi var mesela...... bebek

kaydirigubbakcemile3 inşallahhh canımmm inşallahhh ama benim korkum yan etki yapmasından çünkü reglime 1 hafta kala bu şikayetlerim normalmidir bilmiyorum

bende deniycem o yöntemi daha war benim adete regliye 2 gün kala denerim

hb funda
ben bişey sordum ama kaynadı yine ben sabahları aç karnına bal polen tarçın yiyorum öğlende soğan suyu içsem bi zararı olurmu acaba

bozo sen daha adet olmadin icme sogan suyu eger bebis varsa Allah korusun yani.. adetten sonra yaparsin canim..

slm kızlar
ben dr gidiyorum regl gecikeli bugüm 7 gün oldu en son sanırım pazar günüydü test yaptım negatfti su ovulusyon testi siparis edince yanındada 4 tane geblik testi veriyolar ya ondan yaptım.
her dakika wc deyim geldi diyorum bakıyorum bisey yok kasıklarım cekiliyo karnım gurul gurul bisey yoksada adet söktürücü veriri en azından böyle beklemek cok kötü
dualarınızı bekliyorum :a015::a015:

Allah yüzünü güldürsün :Saruboceq: canım inş geç döllenmiştirde o yüzden çıkmıodur idrarda bizede haber ver olurmu kuşum öpüldün

Allah yüzünü güldürsün :Saruboceq: canım inş geç döllenmiştirde o yüzden çıkmıodur idrarda bizede haber ver olurmu kuşum öpüldün

sagol canım tabiki haber vericem sizede
biliyormusunuz bi kötü oldum simdi neden bilmiyorum dokunsalar aglıcam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…