tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider
goncacım ya ne olucaz bız boyle senın adet tarıhın ne zaman
funda bence az daha dur tarıhın ne zaman yarın mı
yine beni kimse görmedi((
gncam sen ben sevedail belirti yok ya hamileyiz bu ay
sayfa 1321 de yazıyor cnm....
tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider
gncam sen ben sevedail belirti yok ya hamileyiz bu ay
uuu kıyamam aşkummmm hoşgeldiiinnnn ben de senle aynı anda gırdım de bı yontem varmıs dırek ona adapte oldum sordum kızlaraa.s.yine beni kimse görmedi((
işte ya 20 yada 21i
kızım her ay oramız ağrır buramız şişer bak yok bu ay demek değişik bişi var mesela...... bebek
uuu kıyamam aşkummmm hoşgeldiiinnnn ben de senle aynı anda gırdım de bı yontem varmıs dırek ona adapte oldum sordum kızlaraa.s.
benım de gunum 20si canım ve test almayı dusunmuyorum erken dıye dusunuyorum kanda cıkar varsa kesın ama ıdrara karısması baya zaman alıyor adetın en az bır hafta gecmesını beklıycem ben sen sabırsızlanıyorsan ıdrarda negatıf cıkabılır kan testı yaptır derım yada hassas gebelık testı derım ama yıne de sen bılırsın
hb funda
ben bişey sordum ama kaynadı yine ben sabahları aç karnına bal polen tarçın yiyorum öğlende soğan suyu içsem bi zararı olurmu acaba
slm kızlar
ben dr gidiyorum regl gecikeli bugüm 7 gün oldu en son sanırım pazar günüydü test yaptım negatfti su ovulusyon testi siparis edince yanındada 4 tane geblik testi veriyolar ya ondan yaptım.
her dakika wc deyim geldi diyorum bakıyorum bisey yok kasıklarım cekiliyo karnım gurul gurul bisey yoksada adet söktürücü veriri en azından böyle beklemek cok kötü
dualarınızı bekliyorum :a015::a015:
1-2 günmü kalması gerekio mesela benim daha 1 hafta war doğru vermesmi dersin?
bozo sen daha adet olmadin icme sogan suyu eger bebis varsa Allah korusun yani.. adetten sonra yaparsin canim..
Allah yüzünü güldürsün :Saruboceq: canım inş geç döllenmiştirde o yüzden çıkmıodur idrarda bizede haber ver olurmu kuşum öpüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?