Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

MİKELANJO BENİM ADETIM YARINDAN SONRA BU SOYLEDIGIN SEY NASIL BIKAC SAYFAYI OKUDUM AMA BISI BULAMADIM RICA ETSEM TEKRAR ANLATIRMISIN BANAyerimseniben

kızlar ben boş boş bişeyler yazmak zorundayım yanlış anlamayın yoksa hepp kimse bişeyler yazmamış oluyo ben yazıyorum bi bakıyorum bir sürü yazılar var:sm_confused:

çok alemsin canım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah
valla biraz daha sıksak doğum bile yaptırırız biz
olduk artık tamadır budur:)))))

wala öle hayatım ya sorma ama kasık ağrımda beni umutlandırıo yaaa

kızlar ben boş boş bişeyler yazmak zorundayım yanlış anlamayın yoksa hepp kimse bişeyler yazmamış oluyo ben yazıyorum bi bakıyorum bir sürü yazılar var:sm_confused:

aynen canım güncellemio ben yazmadan yada bi önceki sayfaya gidip gelmem gerekio

ceylan sen her nekadar beni hiç cevaplamasanda bişi diycem adet belirtinde yok illah hamilelik belirtisi hissetcen die bişiyde yok bende de yok ne adet ne hamilelik belirtisi....

kıs müşterilerim oluyor arada kaynıyor aşkolsun gncamm..

MİKELANJO BENİM ADETIM YARINDAN SONRA BU SOYLEDIGIN SEY NASIL BIKAC SAYFAYI OKUDUM AMA BISI BULAMADIM RICA ETSEM TEKRAR ANLATIRMISIN BANAyerimseniben

tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…