özlem adet belirtin varmı peki
çok alemsin canım yaaa çok güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah
valla biraz daha sıksak doğum bile yaptırırız biz
olduk artık tamadır budur:)))))
kızlar ben boş boş bişeyler yazmak zorundayım yanlış anlamayın yoksa hepp kimse bişeyler yazmamış oluyo ben yazıyorum bi bakıyorum bir sürü yazılar var:sm_confused:
ceylan sen her nekadar beni hiç cevaplamasanda bişi diycem adet belirtinde yok illah hamilelik belirtisi hissetcen die bişiyde yok bende de yok ne adet ne hamilelik belirtisi....
bence yapp çıkar şahsi fikrim yaniii
aynen canım güncellemio ben yazmadan yada bi önceki sayfaya gidip gelmem gerekio
aynen canım güncellemio ben yazmadan yada bi önceki sayfaya gidip gelmem gerekio
tatlım neden kendını yoruyosun kı sana kısa bı yol soylıyım klavyendekı F5 tuşuna bi kere bas aynı sayfayı sana yenılıycektır=)
bendede yok,ceylanda da:teytey:Yok goncacım hıcbı belırtı yok :uhm:
hadi inşallah kuşum hadi hepberaberwala öle hayatım ya sorma ama kasık ağrımda beni umutlandırıo yaaa
kıs müşterilerim oluyor arada kaynıyor aşkolsun gncamm..
tatlım neden kendını yoruyosun kı sana kısa bı yol soylıyım klavyendekı F5 tuşuna bi kere bas aynı sayfayı sana yenılıycektır=)
evet ya illa bişeyler yazmam gerekiyo anlamadım gitti test aldırayım dimi diyorum ya bugün yarın adet tarihim
yok canım ya f5 yaptığımda hata verio
haydaa peki sayfanın ustunde yenıleme ısaretı var ona tıklayınca da mı aynı seyı yapıyo oyleyse bılgısayarınla alakalı bısı tatlım normalde oyle olmaması gerek yani=)
MİKELANJO BENİM ADETIM YARINDAN SONRA BU SOYLEDIGIN SEY NASIL BIKAC SAYFAYI OKUDUM AMA BISI BULAMADIM RICA ETSEM TEKRAR ANLATIRMISIN BANAyerimseniben
goncacım ya ne olucaz bız boyle senın adet tarıhın ne zamanbendede yok,ceylanda da:teytey:
hadi inşallah kuşum hadi hepberaber
özür dilerim canım haklısın bugün benim işim yok yaa herkezi kendim gibi sanıyorum öptüm kızmaŞeniz
sağol canım ben yaptım olduu:1hug:
canım bence aldır yani 1günün war çıkar testte yap bencea.s.
MİKELANJO BENİM ADETIM YARINDAN SONRA BU SOYLEDIGIN SEY NASIL BIKAC SAYFAYI OKUDUM AMA BISI BULAMADIM RICA ETSEM TEKRAR ANLATIRMISIN BANAyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?