valla cnm bir arkadaş sanki demişti öyle bişey...rengi koyulaşıyor ve koku belirginleşiyoor diye....kaydirigubbakcemile5 ayyy inşallah vardır ya...günün geçti mi?
kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee
canım ben hamile kaldıktan sonra idrarımın rengi koyulaştı sarı dediğin gibi ama ben bir sürü ilaç kullanıyorum belki onların etkiside olabilir veya hamilelik belirtiside olabilir.. ama lütfen hiçbir belirtiyi çok abartmayın nolur yaa..tek belirtiniz adet gecikmesi olsun.. canım benim tüm arkadaşlara diyorum kendinizi üzmenizi istemediğim için böyle diyorum yanlış anlamayın hani önceden umutlanıp sonra belirtiler boşa çıokarsa üzülebilirsiniz..
allahım yaa ne kısa zamanda tüm isyenelere sağlıklı gebelik ve bebek nasip et.
canım ben hamile kaldıktan sonra idrarımın rengi koyulaştı sarı dediğin gibi ama ben bir sürü ilaç kullanıyorum belki onların etkiside olabilir veya hamilelik belirtiside olabilir.. ama lütfen hiçbir belirtiyi çok abartmayın nolur yaa..tek belirtiniz adet gecikmesi olsun.. canım benim tüm arkadaşlara diyorum kendinizi üzmenizi istemediğim için böyle diyorum yanlış anlamayın hani önceden umutlanıp sonra belirtiler boşa çıokarsa üzülebilirsiniz..
allahım yaa ne kısa zamanda tüm isyenelere sağlıklı gebelik ve bebek nasip et.
SELAM KIZLAR
EVET CNM BELİRTİLER ARASINDA VAR ....IDRAR SARI OLUYOR..
KIZLAR BENİM KASIĞIM AĞRIYOR YAA HEMDE BARİZ YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDEYİM ONDAN MI ACABAbenneyaptımki
suzan anacım biz normalmiyiz bu ay sen söle biliyosun tecrübelisin
normalsiniz canım.ben ilişkiye girdikten hemen sonra ağlama krizine girerdim.insanın elinde takıyor işte.ama yinede elinizden geldiğince takmamaya çalışın ve kafanızı rahatlatın.ben takmadığım ay hamile kaldım.
hosgeldın cnm cevap ıcın tesekkurler yumurtlama donemındeysen agrı normal cnm takılma ona fazla çalışmaya devammhihoyyyt
evet tatlım cok doogru söylüyorsun kızlara da soyledım bende hıcbı belırtı yok cok garıp sadece bu ıdrar olayı ozellıkle son bıkac gundur boyle sorayım bı dedımkaydirigubbakcemile5
benim idrarımda koyulaşmıştı.ama bazen az su içtiğimiz zamanda rengi koyu olabiliyor.şuandada idrarım koyu geliyor bunun nedeni kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyormuş.İnşallah hamilesindir canım.
suzan canım senın dogum mayıstamıydı
normalsiniz canım.ben ilişkiye girdikten hemen sonra ağlama krizine girerdim.insanın elinde takıyor işte.ama yinede elinizden geldiğince takmamaya çalışın ve kafanızı rahatlatın.ben takmadığım ay hamile kaldım.
ZATEN ÇALIŞMAKTAN BİR HAL OLDUM 2 AYDIR YAAA 2 SENEDİR BU KADAR ÇALIŞMAMIŞTIM HEEnaniknanik:1hug::sm_cool:
daha birgün belirlenmedi ama sezeryanda 2 hafta önceden alınıyor bebek.benim hesaplarıma göre mayıs sonu kavuşuyorum kızıma Allahın izniyle.
daha birgün belirlenmedi ama sezeryanda 2 hafta önceden alınıyor bebek.benim hesaplarıma göre mayıs sonu kavuşuyorum kızıma Allahın izniyle.
tatlılar ben hıc ılac kullanmıyorum bı de gunun her saatı yani sabah ılk ıdrarım gunun ıcerısınde ve aksam bıkac gundur acayıp degısık bı koku ve rengı sarı baya baya yarın gunum ınsallah gelmezzzzzz:jeyyar:
sezeryan olucam dıyosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?