Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee

canım ben hamile kaldıktan sonra idrarımın rengi koyulaştı sarı dediğin gibi ama ben bir sürü ilaç kullanıyorum belki onların etkiside olabilir veya hamilelik belirtiside olabilir.. ama lütfen hiçbir belirtiyi çok abartmayın nolur yaa..tek belirtiniz adet gecikmesi olsun.. canım benim tüm arkadaşlara diyorum kendinizi üzmenizi istemediğim için böyle diyorum yanlış anlamayın hani önceden umutlanıp sonra belirtiler boşa çıokarsa üzülebilirsiniz..

allahım yaa ne kısa zamanda tüm isyenelere sağlıklı gebelik ve bebek nasip et.

evet tatlım cok doogru söylüyorsun kızlara da soyledım bende hıcbı belırtı yok cok garıp sadece bu ıdrar olayı ozellıkle son bıkac gundur boyle sorayım bı dedımkaydirigubbakcemile5

SELAM KIZLAR
EVET CNM BELİRTİLER ARASINDA VAR ....IDRAR SARI OLUYOR..
KIZLAR BENİM KASIĞIM AĞRIYOR YAA HEMDE BARİZ YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDEYİM ONDAN MI ACABAbenneyaptımki

amin canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

SELAM KIZLAR
EVET CNM BELİRTİLER ARASINDA VAR ....IDRAR SARI OLUYOR..
KIZLAR BENİM KASIĞIM AĞRIYOR YAA HEMDE BARİZ YANİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDEYİM ONDAN MI ACABAbenneyaptımki

hosgeldın cnm cevap ıcın tesekkurler yumurtlama donemındeysen agrı normal cnm takılma ona fazla çalışmaya devammhihoyyyt

suzan anacım biz normalmiyiz bu ay sen söle biliyosun tecrübelisin

normalsiniz canım.ben ilişkiye girdikten hemen sonra ağlama krizine girerdim.insanın elinde takıyor işte.ama yinede elinizden geldiğince takmamaya çalışın ve kafanızı rahatlatın.ben takmadığım ay hamile kaldım.

suzan canım senın dogum mayıstamıydı

evet tatlım cok doogru söylüyorsun kızlara da soyledım bende hıcbı belırtı yok cok garıp sadece bu ıdrar olayı ozellıkle son bıkac gundur boyle sorayım bı dedımkaydirigubbakcemile5

benim idrarımda koyulaşmıştı.ama bazen az su içtiğimiz zamanda rengi koyu olabiliyor.şuandada idrarım koyu geliyor bunun nedeni kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyormuş.İnşallah hamilesindir canım.

tatlılar ben hıc ılac kullanmıyorum bı de gunun her saatı yani sabah ılk ıdrarım gunun ıcerısınde ve aksam bıkac gundur acayıp degısık bı koku ve rengı sarı baya baya yarın gunum ınsallah gelmezzzzzz:jeyyar:

aynen katılıyorum sana canım..

tüm arkadaşlara her fırsatta söylemeye çalışıyorum ...

kızlar vallahi yaa bakın yemin ederim ben her ay inanılmaz kafayı yiyordum yaa .anlatamam her saniye bebek,yumutlama,belirti... düşünüp duruyordum... birgün bıktım ve herşeyi kafamdan silmeye karar verdim.. çalıştığım için mesai saatlerinde fazladan iş çıkardım kendime hep meşgul oldum..sonra hafta sonlarıda ehliyet için direksiyon derslerine gittim çok eğlenceli geldi bana yemin ederim o ay hamile kaldım ve gerçekten rahat olmak gerektiğine inandım...

daha önceleri her ne kadar düşünmesemde her ilişkide aman spermler gittimi,acaba tuttumu diye ilişkiye sanki sırf çosuk için giriyordum... ama o ay sadece eşimi sevdiğim ve birbirimizi istediğimiz için girrdik hatta o ay hergünde değil 2 veya 3 güne bir ilişkiye girdik yumurtlama günümüde hiçe saymıştım..

inşallah hepiniz son adet kanamaları görmüşsünüzdür de b ay güzle haberler laır ve verirsiniz..

daha birgün belirlenmedi ama sezeryanda 2 hafta önceden alınıyor bebek.benim hesaplarıma göre mayıs sonu kavuşuyorum kızıma Allahın izniyle.

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım yaa..ben daha 3.ayımdayım bir an önce doğum gelsinde doğurayım istiyorum yaa

zaten ben ilaç kullanmaya başlamadan önce idrarım koyulaşmıştı.ama şuandaki koyuluk ilaçtan kaynaklanıyor.İnşallah sendeki bu belirti hamileliktendir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…