Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bna yardım edin 6 günüdür günde hergün birker başım tuhaf oluyor uyuşuyorum be yım var bilmyiyorum bu hamileik belritisii kız kafamı kaldıramıyom arkadşlar yardım edin çok kötüyüm

yaptım canım yaptım ama olmadı ...tek çizgi çıktı

yok canım yaa ben 23 haftalık erken doğumla bebişimi kaybettim bende burdan bakıyorum belirtiler neler yeni yöntemler filan bakalım 2. için tecrübe olsun paylaşmak lazım :içelim:

canım geçmiş olsun çok yıkıcı olmuştur ama anneler güçlüdür inşallah meleğin tutunur.Bİr kere yumurta döllendiyse daha kolaymış ikincisi..:1hug:

canım geçmiş olsun çok yıkıcı olmuştur ama anneler güçlüdür inşallah meleğin tutunur.Bİr kere yumurta döllendiyse daha kolaymış ikincisi..:1hug:

canım sağol amin allah kimseye yaşatmasın sizlerede sağlıkla versin tez zamanda kucaklarımıza alalım innnnşalllah:Saruboceq:

elmur çok kötüyüm cnm
valla günde birkere oluyor cnm ne yapmma lazım cnm sence eğer hamileysem cnm 6 gün var kan testimi yapsam acaba

bide ben normalde adetime 10 kala felan acayip asabi olurdum walla bu ay ne olduysa melek oldum sanki :))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…