Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elmurcum tamamen topkle alakasız bir konuydu ndk ye söylediğim. ama özelden ulaşamadım o yuzden burdan yazmak zorunda kaldım. hani hamilelikle burayla alakası olan bişey değil tatlım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen beceremiyorsan ben napıyım kızım bak sevdayla ebru yaptı kullanıyo paşa gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:
ula esroşşş :enbuyukkk::enbuyukkk: ne diyem en sana başka, şka maka virüsmü ydim nedir bilgisayarda ağarlaştııı :enbuyukkk:
Baş Zilloşummm üçüzüm yolda geliyor kaydirigubbakcemile5

testmi yaptın yoksaaa, kızz off bu msn yi açmam lazımmmmm :enbuyukkk:

öncelikle bulantı kusma baş dönmesi şişkinlik aşerme bunlar zaten 4-5 haftadan sonra olan şeylerki siz o zamana kadar öğrenmiş olursunuz hamiş olduğunuzu
erken belirtiler çoğu zaman olan adete 7-8 gün kala bir anda çok şiddetli karın ve kasık ağrısı olur 1-2 saat sürer geçer adete 1-2 gün kala veya geçe ağız kuruluğu ve dudak çatlaması olur susamazsınız ama dudaklar kurudur yüzünüzün rengi solar hafif bir yorgunluk olur bazı insanlarda göbek deliğinde ağrı olur bu en erken belirtidir idrarınız koyulaşır ve ağır b koku olur buda bazı kişilerde olur ağız kokusuda olabilir aşermede sadece 1 kere veya 2 kere aklınıza gelmiycek bişeyi içten içe istersiniz bu ya tatlı olur ya ekşi.göğüs şişkinliği zaten adetten öncede olduğu için karışabilir belirtilerle. tabi arkadaşlar herkezde aynı belirtiler olmuyo ama çoğunlukla olanlar bunlar.canlarım allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah aklıma gelirse yazarım.

ula esroşşş :enbuyukkk::enbuyukkk: ne diyem en sana başka, şka maka virüsmü ydim nedir bilgisayarda ağarlaştııı :enbuyukkk:

testmi yaptın yoksaaa, kızz off açmam lazımmmmm :enbuyukkk:

Sensiz test yapılırmı kuşum yok üçüzlerimiz gelecek ya bu ay

arkadaşlar aranızda tedavi görürken hamiş kalabilmek için glukophage kullanan varmı günde kaç adet içiyorsunuz bide ilk günlerde çok bulantı yaptımı ben felaket oldum bişey göresim yok bıraksammı ki

:enbuyukkkatricia'mmmmm:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

benim 10 marttı adet.hala ık yok.geçen gün bi test yapayım dedim göz yanılsaması herhalde var gibi ikinci çizgi yok gibi.bugün bidaha yaptım.hiç yok canım.olsa kesin çıkardı.umutlar bidahaki aya. adamakıllı 3.ayımız bu ay.çalışmalara devam ederken böbreklerimden kum da döktüm biliyomusun.yani bu ay adamakıllı 4 gün falan çalıştık tutmamış yani.gelse de kırmızılar başlasak yeniden çalışmalara .:1hug:

bugün başladı afedersin hafif sarı gibi ufff iltihap olmasından çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…