öncelikle bulantı kusma baş dönmesi şişkinlik aşerme bunlar zaten 4-5 haftadan sonra olan şeylerki siz o zamana kadar öğrenmiş olursunuz hamiş olduğunuzu
erken belirtiler çoğu zaman olan adete 7-8 gün kala bir anda çok şiddetli karın ve kasık ağrısı olur 1-2 saat sürer geçer adete 1-2 gün kala veya geçe ağız kuruluğu ve dudak çatlaması olur susamazsınız ama dudaklar kurudur yüzünüzün rengi solar hafif bir yorgunluk olur bazı insanlarda göbek deliğinde ağrı olur bu en erken belirtidir idrarınız koyulaşır ve ağır b koku olur buda bazı kişilerde olur ağız kokusuda olabilir aşermede sadece 1 kere veya 2 kere aklınıza gelmiycek bişeyi içten içe istersiniz bu ya tatlı olur ya ekşi.göğüs şişkinliği zaten adetten öncede olduğu için karışabilir belirtilerle. tabi arkadaşlar herkezde aynı belirtiler olmuyo ama çoğunlukla olanlar bunlar.canlarım allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah aklıma gelirse yazarım.
benim 10 marttı adet.hala ık yok.geçen gün bi test yapayım dedim göz yanılsaması herhalde var gibi ikinci çizgi yok gibi.bugün bidaha yaptım.hiç yok canım.olsa kesin çıkardı.umutlar bidahaki aya. adamakıllı 3.ayımız bu ay.çalışmalara devam ederken böbreklerimden kum da döktüm biliyomusun.yani bu ay adamakıllı 4 gün falan çalıştık tutmamış yani.gelse de kırmızılar başlasak yeniden çalışmalara .:1hug:
bugün başladı afedersin hafif sarı gibi ufff iltihap olmasından çok korkuyorum
hala umut var o zaman bozocum
benimdeöle sarı gibi başlamıştı
inşallah canım yaaaaaaaaaa:Saruboceq:
arkadaşlar aranızda tedavi görürken hamiş kalabilmek için glukophage kullanan varmı günde kaç adet içiyorsunuz bide ilk günlerde çok bulantı yaptımı ben felaket oldum bişey göresim yok bıraksammı ki
canım ben kullnıorum günde bir tae sabhları demişti doktorum sabah içersem aşamı zor ediyoum mide bulntısından şimdi yatmadan içip uyuyrum, daha etkili oluyor sende öyle yap istersen...
ceylanımm olmuyooo çıkış saatim de yaklaştı, uğraşıyom olmassa sabah bakarm:enbuyukkk:
ya bende acayip kasık ağrısı war kıslar yaa ggazımda war gaz sancısı desem orda ne işi war allah allahhh
canım ben kullnıorum günde bir tae sabhları demişti doktorum sabah içersem aşamı zor ediyoum mide bulntısından şimdi yatmadan içip uyuyrum, daha etkili oluyor sende öyle yap istersen...
ceylanımm olmuyooo çıkış saatim de yaklaştı, uğraşıyom olmassa sabah bakarm:enbuyukkk:
benimde bu ay 4 kere oldu çalışmalr
öncelikle bulantı kusma baş dönmesi şişkinlik aşerme bunlar zaten 4-5 haftadan sonra olan şeylerki siz o zamana kadar öğrenmiş olursunuz hamiş olduğunuzu
erken belirtiler çoğu zaman olan adete 7-8 gün kala bir anda çok şiddetli karın ve kasık ağrısı olur 1-2 saat sürer geçer adete 1-2 gün kala veya geçe ağız kuruluğu ve dudak çatlaması olur susamazsınız ama dudaklar kurudur yüzünüzün rengi solar hafif bir yorgunluk olur bazı insanlarda göbek deliğinde ağrı olur bu en erken belirtidir idrarınız koyulaşır ve ağır b koku olur buda bazı kişilerde olur ağız kokusuda olabilir aşermede sadece 1 kere veya 2 kere aklınıza gelmiycek bişeyi içten içe istersiniz bu ya tatlı olur ya ekşi.göğüs şişkinliği zaten adetten öncede olduğu için karışabilir belirtilerle. tabi arkadaşlar herkezde aynı belirtiler olmuyo ama çoğunlukla olanlar bunlar.canlarım allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah aklıma gelirse yazarım.
peki göğüste kaşıntı oluyomu benim ara ara kaşınıyo
bi de benim gecikiyo hep ondan hayal kırıklığına uğruyorum.
canım ya iki gün kala testte çıkardı dimi?
evt canım oluyor ben de de olmuştu ve halada var heralde büyüyünce geriliyo ya ondandır
birde nedendir bilmem ama sol kaşım sürekli kaşınıyor benim
midende gaz falan yokmu canım yaaCADIARZU
benimde gecikiyo bakalım bu ay ne olcak
canım yüzde doksan çıkar ama yanılabilir tabi iki gün daha beklede öyle yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?