Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlarr ben geldim...nasılsınız???varmı yeni hamilemiz...

merhaba canım.öncelikle aramıza hoşgeldin.geçmiş olsun.Allah bir daha böyle acı yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.:Saruboceq:

amin canım çok teşekkürler hoşbulduk inşallah kucağımıza almayı nasip etsin allah hepimizin inşallah

yakamozcum sen yinede dikkatli ol bu aralar. çünkü gebelik yokken daha düşük bir değer çıkıyor.

iyi olmana sevindim canım simdi bebis calısmasımı var yoksa aramı verdiniz?

ay ne kadar karısık ya birsürü rakam insanın kafası karısıyo ben bi sorayım bakalım

merhaba arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşları çok tebrik ederim,biz 1 yıldır bebek düşünüyoruz,dr adetin3.günü klomen verdi,ilaç bittikten 2-3 gün içinde hemen kontrole çağırdı,yumurtam olgunlaşmış,bugün çatlatma iğnesi yaptılar,koldan,gün aşırı ilşki dedi,daha önce başınızdan hiç böyle bişi geçtimi?bide eczacı morelimi bozdu buiğneyi kısırlara veriyolar falan diye gıcık şey ne yani kısırmıyım ben şimdi ....he bide 12 gün sonra beta hcg istedi,cevabınız için şimdiden teşekkürler:)

iyi olmana sevindim canım simdi bebis calısmasımı var yoksa aramı verdiniz?

ay ne kadar karısık ya birsürü rakam insanın kafası karısıyo ben bi sorayım bakalım

sağol canım bebek çalışması hem var hem yok malum benim psikoloji bozuk yumurtlamayı pek denk getirmedim daha 5 ay oldu zaten korunmayı bırakalı 3 ay oldu bakalım zamanla ne olucak bekliyoruz.
canım sen yinede dikkatli ol yarın bidaha sor şimdi umutlanma bidaha çöküş yaşama yarın teyid etmek için sor bakıyım haber verirsin burdan.:1hug:

bu arada çatlatma iğnesinin adıvitrelle(bide dr kalçadan dedi poliklinikte koldan yaptılar)fisfisfis

canım o iğne kısırlara verilmiyor kısırsa zaten şansı yoktur niye iğne verilsin ki.senin yumurtan kendiliğinden çatlamıyorsa yumurta gereken olgunluğa eriştiği zaman iğne yardımıyla çatlaması sağlanıyor.12 gün sonra yapılacak testlede dr hamilelik olup olmadığına bakacaktır.eczacıda olsa sen etrafta ukala ukala konuşanlara kulak asma.

bu arada çatlatma iğnesinin adıvitrelle(bide dr kalçadan dedi poliklinikte koldan yaptılar)fisfisfis

eveeeeeeet başıma geldi hiç üzülme salak eczacı banada öyle dedi hiç bozma moralini ben o ilaçları 3 ay kullandım bıraktıktan sonra doğal yollarla hamile kalmıştım
allah yardımcın olsun canım

hayırlısı ne ise ol olsun hepimiz icin canım
yok tatlım umutlanma falan yok zaten aslında tahmin ediyodum olmayacagını bende iltihap cıkmıstı bu ay oda etkilio zaten gebe kalmayı bide tam yumurtlama günlerinde sehir dısındaydım belki son güne denk gelmistir diye ama bi umut iste adet te gecikince mecbur kaldım kan testine

iltihap için geçmiş olsun geçer inşallah biran önce evet çok etkiliyomuş kendne dikkat et sıcak tut ayakları bide çamaşırını 2 kere değiştir günde

canım antalyada oturuyorum almanyada doğdum 20 yıldır antalyadayım.buralımısın sen yoksa başka biyerdenmi geldin benim gibi.

ben buralıyım canım.

normalde ne cıkıyo suzancım daha düsük dedin ya

canım ben hamile kalmadan birkaç ay önce adetim gecikince yaptırmıştım ve 0.01 gibi bir değer çıkmıştı.5.3 olupta negatif olanı ilk defa duyuyorum.bu nedenle bu aralar biraz dikkatli ol ağır falan kaldırayım deme.birkaç güne kadar tekrar kan tahlili yaptırırsın eğer değer katlanarak yükseliyorsa hamilesindir.

iltihap için geçmiş olsun geçer inşallah biran önce evet çok etkiliyomuş kendne dikkat et sıcak tut ayakları bide çamaşırını 2 kere değiştir günde

sagol canım sıcak tutmaya calısıyorum corap ve patik hic eksik etmem heryerede götürürüm
camasırada cok dikkat ediyorum
hic üsümeye gelmiyorum azcık üsüyünce hemen karnım filen agrımaya baslıyo akıntın oluyo

ben geçen kış 6 ayda 8 kere sistit oldumda bilirim zor ama bu sene dikkat ettim hiç olmadım

kaydirigubbakcemile3kızlar ben çıkıyom yarın yine konuşalım kociş gelcek şimdi yemeği hazırlıyım iyi akşamlar hepinize kendinize iyi bakın

allah allah ya nasıl biseyki bu karman corman oldum simdi ama bakıyorum kagıda söyle yazıyo mıU/mL 5.3 dr da yok dedi ona görede muayene etti alttan dünde ultrasonla bakmıstı bisey görememisti
tamam canım sagol dikkat edicem :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…