Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın canım birden öyle söyleyince sanki başımdan aşağı kaynar sular devrildi,aslında kulak asmamak lazım bide çevredekiler gittiği gibi hamile kalınca bide üstüne kadın öyle söyleyince kötü oldum desteğin için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kızlar ben çıkıyom yarın yine konuşalım kociş gelcek şimdi yemeği hazırlıyım iyi akşamlar hepinize kendinize iyi bakın

kendine iyi bak canım.görüşürüz.

canım belki geç döllenmedir.birkaçgün daha sabret bakalım.dr tekrar bir kan testi istedi mi senden birkaçgün sonrası için falan.

kendine iyi bak canım.görüşürüz.

canım belki geç döllenmedir.birkaçgün daha sabret bakalım.dr tekrar bir kan testi istedi mi senden birkaçgün sonrası için falan.

yok canım ilac tedavisine baslıcam iltihap icin antibiyotik felan ama salı tekrar gidicem smear ve kültürde aldı onların sonucunu bakıcam

canım herkes istediği zaman hamile kalma lüksüne sahip değil malesef.ben 8. ayımda hamile kaldım.bir arkadaşım 4 ay klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu hamile kalmadı ara verdiği ay hamile kaldı.bazılarıda ilacı kullandığı ay hamile kalıyor.bu birazda şans işi galiba.bunları fazla kafana takma bence.

:teselli:
hamilemisin şimdi ay çok sevindim tebrik ederim,doğal yolla kaldın demek ne güzel ya,allah bizede kısmet etsin inş,benim 11 ay oldu korunmayalı zaten 4 yıllık evliyim 3 yıl vajinusmustum malesef,beklemedeyim bu aralar çok gerginim etraf bayağı canımı sıkmaya başladı,önüne gelen bebek soruyo sanki ben millete bu kadar soruyorum,millete nasıl diyim biz 3 yıl ilişkimiz olmadı şimdide 4 yıl geçti herkes bişi söylüyo ama ben kendim için istiyorum millet için değil ama konuşulanlara çok üzülüyorum

yok canım ilac tedavisine baslıcam iltihap icin antibiyotik felan ama salı tekrar gidicem smear ve kültürde aldı onların sonucunu bakıcam

hayırlısı olsun canım.sonuçta dr bizden daha iyi bilir yani.yok dediyse vardır bir bildiği.sonuçta ultrasondada bakmış.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.geçmiş olsun.İnşallah sonuçların iyi çıkar.

boşver canım milleti zaten bu cahil insanlar değilmi bizi strese sokup işimizi bozan allah yardımcın olsun tekrar konuşuruz detayları ben malesef hamiş değilim hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim bebişimi o ilaçları kullandım iğneyi filan ama doğal yolla hamile kalmıştım allah hepimize nasip etsin inşallah.vajinismusunun iyleşmsine sevindim bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor bazı insanlarda çabuk olur herşey bazı insanlarda yavaş yavaş olur biz yavaşlardanız sadece ama olmazlardanda değiliz şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…