ben geçen kış 6 ayda 8 kere sistit oldumda bilirim zor ama bu sene dikkat ettim hiç olmadım
haklısın canım birden öyle söyleyince sanki başımdan aşağı kaynar sular devrildi,aslında kulak asmamak lazım bide çevredekiler gittiği gibi hamile kalınca bide üstüne kadın öyle söyleyince kötü oldum desteğin için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5canım o iğne kısırlara verilmiyor kısırsa zaten şansı yoktur niye iğne verilsin ki.senin yumurtan kendiliğinden çatlamıyorsa yumurta gereken olgunluğa eriştiği zaman iğne yardımıyla çatlaması sağlanıyor.12 gün sonra yapılacak testlede dr hamilelik olup olmadığına bakacaktır.eczacıda olsa sen etrafta ukala ukala konuşanlara kulak asma.
kaydirigubbakcemile3kızlar ben çıkıyom yarın yine konuşalım kociş gelcek şimdi yemeği hazırlıyım iyi akşamlar hepinize kendinize iyi bakın
allah allah ya nasıl biseyki bu karman corman oldum simdi ama bakıyorum kagıda söyle yazıyo mıU/mL 5.3 dr da yok dedi ona görede muayene etti alttan dünde ultrasonla bakmıstı bisey görememisti
tamam canım sagol dikkat edicem :1hug:
gecmis olsun canım insallah sende en kısa zamanda hamis olursun
kendine iyi bak canım.görüşürüz.
canım belki geç döllenmedir.birkaçgün daha sabret bakalım.dr tekrar bir kan testi istedi mi senden birkaçgün sonrası için falan.
kızlar bende cıkıyorum biraz dinleneyim yoruldum kafamıda dinleyeyim biraz
hepinizi öpüyorum
haklısın canım birden öyle söyleyince sanki başımdan aşağı kaynar sular devrildi,aslında kulak asmamak lazım bide çevredekiler gittiği gibi hamile kalınca bide üstüne kadın öyle söyleyince kötü oldum desteğin için teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
eveeeeeeet başıma geldi hiç üzülme salak eczacı banada öyle dedi hiç bozma moralini ben o ilaçları 3 ay kullandım bıraktıktan sonra doğal yollarla hamile kalmıştım
allah yardımcın olsun canım
yok canım ilac tedavisine baslıcam iltihap icin antibiyotik felan ama salı tekrar gidicem smear ve kültürde aldı onların sonucunu bakıcam
bende çıkıyorum şimdilik hepinize iyi akşamlar
:teselli:
hamilemisin şimdi ay çok sevindim tebrik ederim,doğal yolla kaldın demek ne güzel ya,allah bizede kısmet etsin inş,benim 11 ay oldu korunmayalı zaten 4 yıllık evliyim 3 yıl vajinusmustum malesef,beklemedeyim bu aralar çok gerginim etraf bayağı canımı sıkmaya başladı,önüne gelen bebek soruyo sanki ben millete bu kadar soruyorum,millete nasıl diyim biz 3 yıl ilişkimiz olmadı şimdide 4 yıl geçti herkes bişi söylüyo ama ben kendim için istiyorum millet için değil ama konuşulanlara çok üzülüyorum
hayırlı akşamlar kızlar dayanamadım yine girdim
hoşgeldin
sen sigaramı içiyosun bide bebiş düşünüyosun bence hemen bırak sigarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?