Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sen neler yaptın anlat bakayımm ben olacam herhalde belirtiler aynı bakalım yarın ya öğlen yada sabah yada öbür gün olurum olursam eğer yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruma.s

bende de pisikolojikmidr anlamadım sol tarafıma hafif hafif sancı girmeye bşladı bide ateş bastı yüzüm yanıyo sanki eşim bile dedi sen acayip asabi oluyodun hiç bişey olmadı bu ay dedi

bende de pisikolojikmidr anlamadım sol tarafıma hafif hafif sancı girmeye bşladı bide ateş bastı yüzüm yanıyo sanki eşim bile dedi sen acayip asabi oluyodun hiç bişey olmadı bu ay dedi

hayırlısı olsun artık candynin dediği gibi öbür aya inşallah hepimiz hamiş oluruz bide ben bu ay başladım ya normal

suzan sen hamiştin ateş basması oluymuydu

oluyordu canım.öyle bir sıkıntı basıyordu ki beni nefes almakta zorlanıyordum.halada devam ediyor bir farkla yanaklarımda kırmızı kırmızı oluyor.eşim hemen anlıyor.yine sıkıntı bastı galiba diyor.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar progynex adlı ilaç kullanıp baş dönmesi yaşayanlar var mı ?cevap verirseniz sevinirim.

arkadaşlar maydonoz suyu adet öncesinde içilse bi zararı olur mu.idrar yolu enf.için içmeye karar verdim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…