elmur cnm bedne kasılma var canım sankı adet olacam gibi bende adetımem 24 ben yapsam çıkarmı kız dfah erken değilmi gaz var miğdemmde artık herseyı yormayacam
bilmiyorum bozo cum anlamadımki ama böle oldu üstüne gözükme gibi mi bilmiyorum normald adet gibi geldi çünkü az değildi yani.anlayamadım ben bu işi manlayan varsa sölesinn
ceylan ım hg bitanem sıkma canını işallah bir dahaki aya hamiş oluruz.. sıkma canını biliyorum çok üzgünsün ama verecek olan Allah bunu biliyoruz sabretmekten başka çare yok üzülme... :teselli:
Ya yaa ozaman ben ne yapayım yarın adetim bugünden negatif çıktısenağlama
hayırlısı olsun fundacım
test mi yaptınn...
hepinizin beklentisi güzel sonuçlar versin işallahhhhhh..
bozo cum regl bitti ama enteresan olan bişey var 5gün gecikmeli gelmişti 4.günün sonunda bitti oysa 6-7 gün sürerdi benim reglim ..neden böle oldu anlayamadım ?? delikafadulden
hayirli cumalar kizlar insallah bugün daha fazla hamis haberi aliriz..
hamis olan arkadaslarimi kutluyorum insallah saglikli sihhatli kucaginiza alinirsiniz meleklerinizi..
sabah yaptım negatif çıktı.Yazmıştım buraya:çok üzgünüm:
cenım benimm üzme sakın kendini. bak bende çok kitap ettim hesap ettim bu bebek döllenmeden hemen 10 gün sonra belli olmadı. yani biz en son 8 inde birlikte olduk.bak bugün ayın 20 si ve dünkü test ile bugün ki test arasında bile renk farkı var.yani biz birlikte olduktan tam 11 gün sonra o da okadar belli belirsiz di ki o çizgi. sende biliyosun çarşamba yapmıştım ben o zaman hiç bişey yoktu... belki seninde öyle olmuştur canım ya...
CEYLANCIM MERHABA TEST YAPTIM CANIM KAN TESTİ YAPTIRDIM BUGUN 7 GÜN OLDU DOKTORUN DEMESİNE GÖRE KAN TAHLİLİNDE 8 9 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUYORMUŞ VALLLAHİ BİLMİYORUM 3 SENE OLDU OLMUYOR İŞTE BEBEGİM OLMUYCAKTAsenağlamacanım hoşgeldin kan tahlili yaptır belki stresten olmuyorsundur ya da geç döllenme
elmur cnm sence ne yapayım söyle bir bacım ya sen bana öyle dedin ya içimden bir umut hamilemiym diyorum inşallah ama karnım ağrıyo mantr oldum bir
CEYLANCIM MERHABA TEST YAPTIM CANIM KAN TESTİ YAPTIRDIM BUGUN 7 GÜN OLDU DOKTORUN DEMESİNE GÖRE KAN TAHLİLİNDE 8 9 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUYORMUŞ VALLLAHİ BİLMİYORUM 3 SENE OLDU OLMUYOR İŞTE BEBEGİM OLMUYCAKTAsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?