Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benim hayırlısı olsun inşallah bakalım bende olcammı

ümmühan düşük mü yaptın acaba...benim düşükte öyle olmuştu.. kimyasal gebelik demişti dr. kadınların geneli yaşar ama adet sanarlar demişti...dr un var mı canım..

elmur cnm sence ne yapayım söyle bir bacım ya sen bana öyle dedin ya içimden bir umut hamilemiym diyorum inşallah ama karnım ağrıyo mantr oldum bir

hayirli cumalar kizlar insallah bugün daha fazla hamis haberi aliriz..
hamis olan arkadaslarimi kutluyorum insallah saglikli sihhatli kucaginiza alinirsiniz meleklerinizi..

elmur doktorum var ama uzak hayatım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyordum enteresan bir durum anlamadım ben ya işallah öle bişi değildir yaa
ayse_on hg canım

sabah yaptım negatif çıktı.Yazmıştım buraya:çok üzgünüm:

cenım benimm üzme sakın kendini. bak bende çok kitap ettim hesap ettim bu bebek döllenmeden hemen 10 gün sonra belli olmadı. yani biz en son 8 inde birlikte olduk.bak bugün ayın 20 si ve dünkü test ile bugün ki test arasında bile renk farkı var.yani biz birlikte olduktan tam 11 gün sonra o da okadar belli belirsiz di ki o çizgi. sende biliyosun çarşamba yapmıştım ben o zaman hiç bişey yoktu... belki seninde öyle olmuştur canım ya...

Bilmiyorum canım ne zaman yumurtladım ne zaman döllendi yada döllenmedi.Her fırsatı değerlendirmeye çalıştık biz Kocam yumurtlama dönemimde hasta olduğu halde.Bakalım daha bu ilk ayım.Belki de d.kontrol hapının etkisi hala devam ediyor.Başlangıçta zaten pek umudum yoktu ama insan bekledikçe düşündükçe kaptırıyor kendini.Neyse artık görecem haftasonu anyayı konyayıdelikafadulden Her şeyin hayırlısıyerimseniben Çok sağol canım ilgin için:1hug:a.s.

Ceylancim böyle yapma nolur gece her uyandigimda senin icin dua ettim canim herzaman aklimdaydin.. ama hayatim zaten cuma cikmicagini biliyorduk sadece mübarek gün diye bugün yapmadinmi sen.. ümidini sakin ama sakin kaybetme daha kirmizilari görmedin öyle degilmi?
kendimede cok kiziyorum zaten sinirden heran aglayabilirim.. bizler insanlara ümit veriyoruz..hemen yap iste kesin cikar diye.. sonra o gün cikmayinca donakaliyoruz iste böyle..
asil yapmamiz gereken bu degil bizim.. bundan sonra kizlar adetiniz bi hafta gecmeden yapmayin test nolur yaa.böyle olunca testi yapanda o testi yapmasi icin onu yüreklendirende cok üzülüyor.. hem neden test yapiliyorki keske test denen bisey hic olmasaymis..adetimiz eger gercekten gecikiyorsa yani bi hafta ve üzeri bunu doktordan ögrenmek en mantiklisi..
dün ben arkadasima gittim cocuk görmeye..ve o 2,5 aylikken ögrenmis hamis oldugunu..ohh dedim ne güzel sen kafadan 3ayi gecirmissin bile..hic stress yapmamis belirti aramamis..biz bunu yapamiyoruz ama neden yaaa..
üfff canim hic bisey yapmak istemiyor bugün...:çok üzgünüm:kalkip namaz kilicam kuran okucam..dua edicem hepiniz icin.. Rabbim hepinizin dualarini kabul etsin..
suan agliyorum.. Ceylanim nolur üzülme olurmu? seni cok seviyorum ve burdaki herkeste cok seviyor seni..

canım hoşgeldin kan tahlili yaptır belki stresten olmuyorsundur ya da geç döllenme
CEYLANCIM MERHABA TEST YAPTIM CANIM KAN TESTİ YAPTIRDIM BUGUN 7 GÜN OLDU DOKTORUN DEMESİNE GÖRE KAN TAHLİLİNDE 8 9 GÜN İÇERİSİNDE BELLİ OLUYORMUŞ VALLLAHİ BİLMİYORUM 3 SENE OLDU OLMUYOR İŞTE BEBEGİM OLMUYCAKTAsenağlama

nehir67 canım benimde senin gibi bu ay ilk ayım bende 10 ay dogum kontrol hapı bıraktım bende pco vardı insallah geçmiştir insallah bu ay ikimizde hayırlı haberleri veririz canım

angelbebek canım ben bu siteyi gizli takip edenlerdim. yazı yazmıyordunm yani. sonra birgün dedim ki belki bir kişi bildiklerimden faydalanır mutlu olur. ilk yazımı görenler hatırlar. ben umutla başlamıştım yazmaya 4 arkadaşımdan üçü bu ay hamile kaldı diye.. ve hepsi de senin gibi uzun zamandır bebk isteyen çiftlerdi. canım benim tanımıyorum neler yaptın bilmiyorum ama istersen o üç arkadaşımın nasıl hamile kaldığını anlatabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…