Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elmur bende çok bel agrısı var bide alt karnımda deişik bişeler oluoo yaa sende oldumu böle şeler ??yoksa kırmızılarmı gelio senağlama

WALLA CANIM BENİM REGLİM AYIN 26 SINDA AMA BENDE AYNEN BÖLE HİSSEDİYORUM YAA OLDUM OLCAM GİBİ ALT KARNIMDA AĞRI WAR BİDE SANKİ HEP ISLAK GİBİYİM YAA kafamçokkarıştı

WALLA CANIM BENİM REGLİM AYIN 26 SINDA AMA BENDE AYNEN BÖLE HİSSEDİYORUM YAA OLDUM OLCAM GİBİ ALT KARNIMDA AĞRI WAR BİDE SANKİ HEP ISLAK GİBİYİM YAA kafamçokkarıştı

ne kötü bi duygu canım yaa demi insanda pskoloji bırakmıo benim adetimde bugun habire gidiom wc ye işte geldi heralde die :çok üzgünüm:

ne kötü bi duygu canım yaa demi insanda pskoloji bırakmıo benim adetimde bugun habire gidiom wc ye işte geldi heralde die :çok üzgünüm:

öle ama kısmet yaa ben dün testte negativi görünce hazırladım kendimi sadece ağru gaz zorluo beni okadar

Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü nasıl yapılır?

8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü nasıl yapılır?

8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.

Kuru incir kürü nasıl hazırlanmalıdır? kuru incir kürü hazırlanırken nelere dikkat edilmelidir?

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.

kuru incir kürü kaç gün uygulanmalıdır?

Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.

Bu kürü uygulamadan önce etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde kuru soğanı ince ince kıyıp üzerine 2-3 çaykaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin

bacılar yazsanıza yaw incir kürü ne nası yapılıyo niye cevap vermiyonuz küsçem şimdi az kaldı bak haaa:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Elmurrr bak bu Şıkayetlerımı yorumlaman lazım en taze anne adayı olarak Şıkayetler lıstesı
1) alt karnımda ŞıŞkınlık ve aĞrı
2)ara ara alttan vuran aĞrı
3)ıslaklık hıssı
4)26 sında reglı olmam gerekırken 19.03.2009 da yapılan test ve negatıv sonuÇ
5)aŞırı derecede gaz (ulu orta yerde zort zurt salacak kadar)
6)yaaaa hamıle olabılırmıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…