elmur bende çok bel agrısı var bide alt karnımda deişik bişeler oluoo yaa sende oldumu böle şeler ??yoksa kırmızılarmı gelio senağlama
canimm n oldu testi yapabildinmii ..eee bu arada avartar resmim nasil olmuss kizlarr:asigim:bende sıvı var ve akacak gibi heran sanki öle hissediyorum biliyomusun:uhm:
WALLA CANIM BENİM REGLİM AYIN 26 SINDA AMA BENDE AYNEN BÖLE HİSSEDİYORUM YAA OLDUM OLCAM GİBİ ALT KARNIMDA AĞRI WAR BİDE SANKİ HEP ISLAK GİBİYİM YAA kafamçokkarıştı
ne kötü bi duygu canım yaa demi insanda pskoloji bırakmıo benim adetimde bugun habire gidiom wc ye işte geldi heralde die :çok üzgünüm:
hos geldin canimm . ir degisiklik varmi canimmmm hadi sende bugun ir mujde patlatta 3.mujde olsun:sm_cool:ben geldimmmmm
canimm n oldu testi yapabildinmii ..eee bu arada avartar resmim nasil olmuss kizlarr:asigim:
hos geldin canimm . ir degisiklik varmi canimmmm hadi sende bugun ir mujde patlatta 3.mujde olsun:sm_cool:
laelaelaelaelae heyoooo elmurcum haycanlandım kız anlamadım hamişmisin
öle ama kısmet yaa ben dün testte negativi görünce hazırladım kendimi sadece ağru gaz zorluo beni okadar
selam kızlar ben geldımmm
selam kızlar ben geldımmm
hoşgeldin yaptınmı testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?