bende sıvı var ve akacak gibi heran sanki öle hissediyorum biliyomusun:uhm:
bacılar yazsanıza yaw incir kürü ne nası yapılıyo niye cevap vermiyonuz küsçem şimdi az kaldı bak haaa:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hoşgeldin özlem noldu test yaptınmı
yok canım yapmadım ben beklemeyı tercıh edıyorum nasılsa gelıcek zaten emınım yıne aynı durum bugun olmazsa yarın gelıcek sankı gecen ay gecıktı de ne odu dort gun sonra cıktı geldı yıne bu defa gelmezse bır hafta beklıycem ama o kadar gec aklıcagnı sanmıyorum bugun yarın adet olurum ben :mymeka:
normal test yaptın mı canım? adet tarihini de söyler misin...
Elmurrr bak bu Şİkayetlerİmİ yorumlaman lazım en taze anne adayı olarak Şİkayetler lİstesİ
1) alt karnımda ŞİŞkİnlİk ve aĞrı
2)ara ara alttan vuran aĞrı
3)ıslaklık hİssİ
4)26 sında reglİ olmam gerekİrken 19.03.2009 da yapılan test ve negatİv sonuÇ
5)aŞırı derecede gaz (ulu orta yerde zort zurt salacak kadar)
6)yaaaa hamİle olabİlİrmİyİm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tlyvz allah razı olsun bacım :Saruboceq:
bacılar yazsanıza yaw incir kürü ne nası yapılıyo niye cevap vermiyonuz küsçem şimdi az kaldı bak haaa:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
tlyvz allah razı olsun bacım :Saruboceq:
canım kadınlar kulubünde bile bölümü var.. bekle sana linkini atayım hatta okuyabilirsen eğer 7 yıllık bebeği olmayan bi bayanın bile bebeği oldu.. http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ciboynuzu-kuru-deneyenler-buyrun-listeye.html bi ara incele istersen canım...
bende yazdım canımm saraçoğlundan..bende uygulamak ıstıyorum ya yalnızca hamışlık için değil..pko dan falan da koruyomuş
aaaaa tamam incelycem sağol canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?