Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla canım altıda altı tutuyo...inşallah sende hamilesindir.bak 26 sındaki adet için 24 ü bile erken bence. bak benim 22 sinde benim ancak bugün belli belirsiz... bence sende sıkma canını ... dikkat et yorma kendini. her ihtimale karşı:)

slm canım dün konustugumuz 5 üzeri hamis dogru benim kagıtta bide 1 yazıyomus benonu l diye görmüsüm

aaaaaaa bu kadar olur.olsun canım çalışmalara devam bence sen en geç 2-3 ay içinde hamiş olursun bak demiştin dersin arkadaşın 6 senedir olmuyodu böyle içime doğdu söyledim tam tüp bebek yaptırcaklardı hamiş olduğunu öğrendi

ArkadaŞlar yapabıleceklerınız;
1. ıncır kÜrÜ ( bence mutlaka deneyın derım ÜŞenmeyın yanı...)
2. EŞlerınıze keÇıboynuzu kÜrÜ yapın( eĞer ıÇmek ıstemezerse havuÇ suyu ıÇırın)
3.Çok dÜŞÜnmemeye ÇalıŞın.
4. Sızler ıÇın dua eden arkadaŞlarınız olduĞunu ve bu duaları gerı Çevırmeyecek rabbımızı sakın ama sakın unutmayın...

bozocumkesin deme biraz bekle bakalım bebis olsunda isterse yüzüm sivilcelerle dolsun

uffff walla ne yapacağımı şaşırdım bi diyorum şöyle kendimi dinliyim en ufak bi belirti hissedincede tamam diyorum sonra kendi kendime kaptırma hemen kendini diyorum en iyisi düşnememek ama elde değil hele bide bu ay çalışmalar az olunca iyice karamsar oluyorum benneyaptımki

ayy canım benim agzından bal damlıyo ya kaymak damlıyo kaydirigubbakcemile3 insallah dedigin gibi olur zaten bu ay ümidim yoktu bosver omadı bisey olamz akrep burcu olurdu yoksa insallah aramızda akrep yoktur sözümmeclisten dısarı hic istemiyodum akrep olmasını:roflol:
vallah canım 1 i aynı l (L) gibi yazmıslar napim dr a sordum bugün 5.3 yazıyoduya o olması gerekenmis :roflol:

bozocum eger olacaksa bi seeferdede olur içini rahat tut bool bol dua et allaha başka yapcak bişeyimiz yok malesef

bozom üzülme sakın biz hic bilemeyiz orasını az veya cok calısma hic belli olmaz tutacagı varsa tutmustur hadi hayırlısı insallah:dance:

ay ne enteresan var bundada bi hayır.ben oğlakım kız ama öyle deme benim bebiş kova olcaktı bende kova olmasını hiç istemiyoru inşallah erken gelir kova olmaz dedim bak erken geldi bebişim beni bırakıp gitti senağlama tez zamanda olsun sağlıklı olsunda boşvar kız bacım burçları filanyerimseniben

bozom üzülme sakın biz hic bilemeyiz orasını az veya cok calısma hic belli olmaz tutacagı varsa tutmustur hadi hayırlısı insallah:dance:

aynen canım bak ben bebek isterken nerdeyse hergün ilişkiye giriyorduk hiç yumurtlama günlerini sektirmezdim.. hamile kaldığım ay vallahi rastgele ilişkiye girdik.. yani tutarsa tutuyor.. öyle az çalıştık deyip üzme kendini bozocuuuuuumm.. inşallah en kısa zmanda allah herkese nasip eder

ayyyyy inşllh eğer tutuysa bu ay çok şaşırırım delikafadulden

ayyyyy inşllh eğer tutuysa bu ay çok şaşırırım delikafadulden

yemin edebilirm sana ben hamile olduğumu öğrenince şaşırmıştım allah allah bu ayda hiç doğru düzgün ilişkiye giremedik demiştim..

yani allah kısmet ederse her şekilde olur canım üzme kendini..

bende yay ım nisan tutarsa anasının burcundan olur benim fındık kurdum yay lar iyi insanlardır kendimin diye demiyorum kesinlikle yanlıs anlasılmasın
amaaaaan olsunda bebisim isterse ikizler olsun:roflol: saglıklı eli ayagı düzgün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…