Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elmur sen hamismisin kız sana cft cizgimi cıktı diye sormustum ama cvp alamayınca
bide iyice karısmıstı ortalık herkes hamileyim diyorduya canım benim kusura bakma ya
özür dileyerek seni cokccokcokcock coooook tebrik ediyorum allah saglıcakla kucagına almayı nasip eder insallah

renginden anlıyo bana bulanık dedi 2 kere baktırdım 2sindede bulanık dedi ama yarında adet olmazsam test aldırıcam artık sonuç neyse öğrenmem lazım beklemektensea.s

tabi yap canım biran önce ya herkezin belirtisi farklı oluyo bazen hiç belirti bile olmuyo yap canım sen günün geçtiyse çıkar zaten

Funda bence İdrara Çok takılmamak lazım benİm ne koyu ne de kokullu... Hatta aÇıkk sarıı Öyle sıkta gİtmİyorum...

canım idrara sık gitmen 5 aydan sonra başlıycak ohooo tuvalette uyukladığın zaman olucak daha çok erken diğer belirtiler herkezde olmaz ama idrara 5 aydan sonra sık çıkma mutlaka olur

elmurcumm kan testi yaptırdınmıı, çokmu silikti gülümmm.. ilk bugünmü test yapmıştınn

canım benim çok teşekkür ediyorum. Allahım sana da isteyen herkese nasip etsin....

tuvaletemi sık gitmiyon hayır kaynanam aynı nasıl test aldıysan sabahki idrarla bakıyonya oda öle sabahki idrarla bakıyo

canım yanlış anlama ama kaynananla ne uğraşıyosun yani demek istediğim öyle idrarına bakarak çok bişey anlamayabilirsiniz.. eğerki şüphelerin varsa kan testi yaptır ne varsa kesin çıkar ... ben adet olacağım gün öğrendim kanda.

canım idrara sık gitmen 5 aydan sonra başlıycak ohooo tuvalette uyukladığın zaman olucak daha çok erken diğer belirtiler herkezde olmaz ama idrara 5 aydan sonra sık çıkma mutlaka olur

yok canım yanlış anladın ben sık idrara çıkmıyorumki çıksamda zaten soğukda durmaktan gelir benim hem daha belirti yok olmazda yani:sm_confused:sadece adet gelmedi oda daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…