adetim 22 sindeydi işte ben bugün öğrendim...2 gün önce.
istiyorum eşim istemiyo ama dayanamam yarında olmazsam aldırıcama.s yarın sabah diyeyimde kaynanam idrarıma baksın hele:jeyyar:
allahkucğına almanı nasib etsin balım benimm eşine nasıl söyledinnn :))
canım idrardan nasıl anlaşılıyo
Funda bence İdrara Çok takılmamak lazım benİm ne koyu ne de kokullu... Hatta aÇıkk sarıı Öyle sıkta gİtmİyorum...
renginden anlıyo bana bulanık dedi 2 kere baktırdım 2sindede bulanık dedi ama yarında adet olmazsam test aldırıcam artık sonuç neyse öğrenmem lazım beklemektensea.s
Funda bence İdrara Çok takılmamak lazım benİm ne koyu ne de kokullu... Hatta aÇıkk sarıı Öyle sıkta gİtmİyorum...
ben kaçar kıslar kociş gelir ii akşamlar herkese öpüyrum
kullanıcı panelinden avatar düzenleye gir canım :1hug:[/QUOço
çok teşekkür ederim fundacım sanada tabiki ..
bişey değil canım benim yardımcı olmak herzaman isterim elimden geldiği kadarıyla
elmur sen hamismisin kız sana cft cizgimi cıktı diye sormustum ama cvp alamayınca
bide iyice karısmıstı ortalık herkes hamileyim diyorduya canım benim kusura bakma ya
özür dileyerek seni cokccokcokcock coooook tebrik ediyorum allah saglıcakla kucagına almayı nasip eder insallah
tuvaletemi sık gitmiyon hayır kaynanam aynı nasıl test aldıysan sabahki idrarla bakıyonya oda öle sabahki idrarla bakıyo
canım idrara sık gitmen 5 aydan sonra başlıycak ohooo tuvalette uyukladığın zaman olucak daha çok erken diğer belirtiler herkezde olmaz ama idrara 5 aydan sonra sık çıkma mutlaka olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?