Öğle yemeği ise sorun olmaz. Akşam yemesen iyi olur aslında. Ama mecbursan her zaman yediğinin yarısını ye. Mantıyı az yoğurdu bol koy. Lahmacun olursa içine bol yeşillikle yanında bol ayranla tüket. Karnın aç kalmaz. Yani illaki yenecek bu tip yemekler. Ama zamanı ve miktarı önemli. Hayatımızın sonuna kadar böyle yaşayamayız. Ama normal kilolarımıza indikten sonra haftada1 -2 kaçamakla kilo alınmaz. Yeter ki diğer günler sağlıklı beslenelim ve sporu bırakmayalım.
Öğle yemeği ise sorun olmaz. Akşam yemesen iyi olur aslında. Ama mecbursan her zaman yediğinin yarısını ye. Mantıyı az yoğurdu bol koy. Lahmacun olursa içine bol yeşillikle yanında bol ayranla tüket. Karnın aç kalmaz. Yani illaki yenecek bu tip yemekler. Ama zamanı ve miktarı önemli. Hayatımızın sonuna kadar böyle yaşayamayız. Ama normal kilolarımıza indikten sonra haftada1 -2 kaçamakla kilo alınmaz. Yeter ki diğer günler sağlıklı beslenelim ve sporu bırakmayalım.
öğle yemeğinde yiyeceğim canım ama belki akşam 5e falan kalabilir. yesemde çok az tadımlık yerim bol yeşillikli dediğin gibi. sonrada spor yaparım arayı kapatırım artık. ahh ah bi ideal kiloya insek de bi daha hiç kilo almasak
kızlar gruptan değilim ama kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum... yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek hiç yok yemekten sonra acıkırsam bir meyve yiyorum bol su içiyorum günlük olarak zaten yürüyorum okula gidip geldiğim için ama 3 gündür 53,2 kiloyum ne eksik ne fazla oynama yok acaba neden olabilir ne yapmam lazım tavsiyelerinz lütfen(
kızlar gruptan değilim ama kendi çapımda zayıflamaya çalışıyorum... yediklerime çok dikkat ediyorum ekmek hiç yok yemekten sonra acıkırsam bir meyve yiyorum bol su içiyorum günlük olarak zaten yürüyorum okula gidip geldiğim için ama 3 gündür 53,2 kiloyum ne eksik ne fazla oynama yok acaba neden olabilir ne yapmam lazım tavsiyelerinz lütfen(
canım bu 3 günde olacak birşey değil ki gerekenleri yapıyorsun zaten yazdıklarına göre bence biraz daha sabretmen gerekiyor aradan 1 hafta falan geçsin bakalım. bu arada boyun kaç?
Merhaba Seçil, yaşın ve boyun kaç?
canm boy 1.64 yaş 24
canım ya sana bişey sorcam. şimdi benim canım tavuk istiyor. malum akşam da kurs var evde yiyemem 9da evde olcam. diyorumki öğlen 1 adet çevirme (ufak)tavuk alcam öğlen yarısını salata ile yesem akşamda 6 gibi diğer yarısını yesem nasıl olur?
Bence yememelisinAslında o piliç çevirmeler yağlı, piliç şiş ya da ızgara yesen daha iyi olur ama; madem canın o kadar çekti dicek bi şey yok... Derisini yeme bari
tamam canım derisini yemem ozaman. yada ızgarada olabilir ya.
O zamn daha iyi olur, ızgara yani.. yanında da bol salata. Arada 1 meyveli light yoğurt yersin. Ben sana menü yapayım
çok iyi olur canım yaaaa
Tmm her gün bunu paylaşalım o zaman. Bir taraftan da hazırlanmaya çalışıyorum dışarı çıkacağım. Erken dönebilirsem görüşürüz şekerim. Hoşça kal
canım çok çektiği içi derisiz çeyrek tavuk ve bol salata yedim :26:
Afiyet olsun. Burada yazdım mı daha önce bilmiyorum ama, yazdıysam da bi daha okuyup hatırlayalım :) Yağlı bir şey yemek zorunda kaldığımızda yanında bol limonlu salata yememiz o yağın biraz olsun emilmemesine sebep olabilir. Deneyebilirsin; salataya biraz zeytinyağı döküp, sonra bol limon suyunu eklediğimizde görüntüyü takip edebilirsin.
yağ ve tuz hiç koymuyorum ama bol limon ekliyorum salatalarıma canım
Tuz için bir şey diyemem, gün içinde tükettiğin tuz miktarını bilmiyorum. Şunu söylemeliyim ki iyotlu tuzu pişmiş yemeğin üzerine eklemek gerek. Pişen yemeğe ekleyince iyot özelliğini kaybediyor ve tiroid için faydalı olmaktan uzaklaşıyor.
Yağa gelince, kaliteli bir zeytinyağı almanı şiddetle tavsiye ediyorum. Soğuk sıkım en iyisidir. Rafine edilmemiş zeytinyağı kullanmak lazım. Salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklemelisin canım. Daha önce de yazdım aslında; A,D,E,K vitaminleri yağ olmadan sentezlenip vücuda faydalı hale gelemiyor ne yazık ki. Yağ olmadan nasıl ki makineler çalışmıyorsa, vücudumuz da çalışmaz. Faydalı yağlar omega3, omega6 dır. Bunlardan gerekli miktarda almalıyız şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?