Eş ailesi berbat tatil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay Allah biliyor ya tam Bartın'ı gömmeye gelecektim "Fethiye duruken Bartın da neymiş" diyecektim ki bir arattım felaket güzel bir yermiş... bak her konu insana yeni bir şeyler öğretiyor gerçekten. Ön yargılı da olmamak lazım.

Fethiyeyi beğenmeyip bartını metheden de ne bileyim🤔🤔 ki fethiye hava olarak çokda bunaltmaz insanı denizi yeter bi kere akvaryum gibi 🤣🤣 sana gitme dedik dinlemedin neyse 1 musibet 1000mesajlı nasihatten iyidir diyorum bi daha gitme
Ya şu Fethiye’nin güzel denizini bir ben göremedim. Kaç yaz Fethiye, Fethiye diye tutturdum, 4 yıl önce gitmek nasip oldu, hayatımın en kötü tatiliydi diyebilirim. Şansımamı nedir dehşet dalgalı ve bulanıktı deniz. Hiç giremedim:110:

Ama bir şans daha vereceğim ileriki yazlarda.

Eşimin ailesiyle tatile gidilecekse Eşim olmadan gitmezdim ben olsam.. Siz de keşke bişey bahane etseydiniz

Ya şu Fethiye’nin güzel denizini bir ben göremedim. Kaç yaz Fethiye, Fethiye diye tutturdum, 4 yıl önce gitmek nasip oldu, hayatımın en kötü tatiliydi diyebilirim. Şansımamı nedir dehşet dalgalı ve bulanıktı deniz. Hiç giremedim:110:

Ama bir şans daha vereceğim ileriki yazlarda.

yaaa ben de bayılmıştım gittiğim 2 kerede de
ama bu kadar güneye mayıs-haziran ilk haftalar gitmek lazım yaa
çok sıcak oluyor yoksa
ben haziranın ilk haftası kıpkırmızı oldum mesela antalyada
ve sakin oluyor o tarihlerde... Missss

ben görümcem ve kayınvalıde ıle arabaya atlayıp gitmiştik.cokta eglenmiştik.
ne tuhaf aile gercekten :)

bence hatanız şu olmuş..onları sızın bı yere götürmenizz.. yanı işi sansa bırakıp sızınde hıc görmedıgınız bılmedıgınız bı yer olsa ıdı ,bende bılmıyordum kı ders cıkardınız ama guzel dıye götürdügünüz yerin begenılmemesı kötü.

çok sıcak oluyor yoksa
Şans demek ki ben de Temmuz ortası antalyadaydım. Millet hep gitmeden yanacaksınız çok sıcak durulmaz dediler, hava mis gibiydi. Sadece son gün sıcaklık bunalttı. Ama Fethiye ye bir kere daha gideceğim mutlaka.

[/QUOTE]
çok sıcak oluyor yoksa
Hiç belli olmaz ....bu sene Haziranin ilk haftası Marmaristeydim denize giremedim diyeyim o denli serindi.Ama kıyıya sandalye koydurup ayağımı suya soktum😂.Uc Sene önce 19 Mayıs dönemi Bodrum'a gittik kızım havuza girdi ,bana o bile soğuk geldi ...basbayağı hava kapalıydı ...denize ise hiç girmedik.

Hiç belli olmaz ....bu sene Haziranin ilk haftası Marmaristeydim denize giremedim diyeyim o denli serindi.Ama kıyıya sandalye koydurup ayağımı suya soktum😂.Uc Sene önce 19 Mayıs dönemi Bodrum'a gittik kızım havuza girdi ,bana o bile soğuk geldi ...basbayağı hava kapalıydı ...denize ise hiç girmedik.
[/QUOTE]

yaa şanssızlık olmuş ama bu sene serin diyorlardı geçen senelere nispeten tabi...
şans yaa temmuzda gidersin yağmurlar yağar, olur yani.
bana çok denk gelmedi de, martta antalyada denize girmiş insanım ben balayında :D
sadece bir hafta açmış hava o ay :)

yaa şanssızlık olmuş ama bu sene serin diyorlardı geçen senelere nispeten tabi...
şans yaa temmuzda gidersin yağmurlar yağar, olur yani.
bana çok denk gelmedi de, martta antalyada denize girmiş insanım ben balayında :D
sadece bir hafta açmış hava o ay :)
Şanslı şey 😜 Ama anladığım kadarıyla soğuğa direncin var...ben Mart ayında girsem felç bile geçirebilirim😂

Şanslı şey 😜 Ama anladığım kadarıyla soğuğa direncin var...ben Mart ayında girsem felç bile geçirebilirim😂

he bak şimdi şunu hatırladım
bozcaadaya gittim -zaten bi kez gittim- 4 gün kalacağız
ama nasıl esiyor bozcaada bomboşşşş
tam da seçim zamanı -hangi seçimdi artık allah bilir-
mevsim de haziran ama nasıl soğuk gündüz böyle fermuarlı bir şey giymen lazım üstüne
yine bile girdim denize :D zaten son günü açtı bir daha girdim tam giderken bir daha
ben duramıyorum sanırım orada deniz bana göz kırparken minnoş minnoş :D

Ah Ahhh gelmez olaydımm. Görümcemin eşi tatile gitmediği için yalnız kalmayım diye kv ve beni cagırdı ben gitmek istemedim sonra Bi şekilde ikna etti kıramadım eşimi aradı o da durum müsait degil dedi o da ben götürüyorum masrafı da ben karsılarım herşeyi çekerim yeterki gelsin eşimde öyle olmaz falan dedi neyse yola cıkacaj zaman ne olur ne olmaz diye 600 TL yakın ücret aldım 400 TL de tatil kıyafeti harcamıstım. Neyse tatile geldiğimiz gün görümcemin cocukları yandık diye mızmızlandılar bu nasıl tatil yeri diye begenmedi ler bu arada fethiyeye geldik görümcem mekanı sana bırakıyorum sen ayarla dedi bizde eşimle daha öncesinden gelmiştik begenerek getirdim. Cocuklar begenmedi, görümcem de begenmedi, işte biz daha öncesinden Bartın gittik te orası daha güzeldi de burası cok sıcakta, ilk gün bu şekilde gecti 2 ci gün görümcemin kızı saygısızlık yaptı bende ona kızdım bana terbiyesizlik yapma diye Allah var görümcem kv kızına kızdı ama laftan anlamıyor, 2ci günde görümcemin kızının tribiyle ugrastım, 3 gün tura cıktık fethiyeye gidenler bilir cok güzel turlar var onu da begenmedi ler, bu arada 3güne kadar yol ücretimi ve tur ücretimi kendim ödedim baktım oralı degil bende minnet etmedim ödedim, hep 4kişilik fiyat hesaplıyor kv görümcem ve cocukları, dün tekrardan tura cıktık, kv bana diyorki ablanın parası kalmamıs bende ne yapayım bana neden diyonuz dedim görümcem 4bin TL para harcadım sizin için diyince sinirlendim. Bende mutfak harclıgımdan kısıp bin TL para harcadım dedim, nefret ederim para konularından, kaynanamda sadece 200 TL ile gelmiş kızı bana su alsa içi gidiyor bunu da kaynanama demiş su ücretini ben ödedim diye bende sonradan suyun parasını verdim. Şimdi tekrardan eşiyle tatile gidemediği için bi dahaki tatile birlikte gideriz diyor bende yok falan dedim. Sorunsuz eve geciyim diye sabrediyorum hep suan tatilimizin son günü sabrım kalmadı..
Berbat bi tecrübe olmuş maalesef sizin acınızdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X