Eş ailesi ile küslük bundan sonra görüşmesem sizce olur mu?

Görüseyim mi görüşmeyim mi?

• Evet

OY: 12 31,6%
  • Hayır

OY: 26 68,4%

• Ankete Katılan
    38
Bizim borc kalmasin da isterlerse kendileri takmis gibi yapsinlar valla hic ne yaptiklari ilgilenmiyor benim yüküm kalksin da

toprağınız arabanız daha kim bilir neler onlarda zaten göndermeyin bilezik falan daha neler ya o lafları etmeden önce düşüneceklerdi
zaten yurtdışındasınız ben mutlu olurdum oh kurtulduk bunlardan keyfimize bakalım derdim

Bunlar doğulu mu karadenizli mi? Not:karadenizspor

Sen birtanesin ya.

En basta sINIr hic cizmemissiniz onlar aramiuorken surekli aramak hediyelere bogmak ne gerek var ? Esiniz telefonu acmiyorken israrla aratmanizda gereksiz bence kestirip atin gorusmeyin size faydasi olmayan size aksine maddi manevi zarari olan toksik bir aile

Eşimzi bekarkende böyleyse sizden bilsinler işlerine öyle gelir ama böyle bir aileyi insan yerine koymayın derim.

Firsat ayagina gelmis. Neden sizi istemediler nisanda. Sizin verdiginiz bilezigi onlar takmak icin mi ?

Uzak dur uzaaaak durr!!!

Kayınbilader kim? Daha aileye gelmemiş elti kim? Kim bunlar ? Kralın kızı ve oglu mu? Eşin akıllı olsun kendini kullandırtmasın.

Ben yurt dışındayım hiç kimse nasıl çalışıp geçindiğimizi bilmez. Tek bildikleri şey yurt dışında olmamız.

Size bu durumlar bikere dünya masraf ben böyle cahillik terbiyesizlik görmedim.

Kayınbiladerin evleniyorsa bitane bilezik nişanlısına fazla alsın. Bu nedir böyle eşine yük bindirilmiş. Hiç bir mecburiyetiniz de yok.

Çocğumuz var ihtiyaclarımız farklı planlarımız farklı kredi ödüyoruz deyin geçin.

Hayır alamıyoruz şuan elimizde yok diyin geçin.

Almayın vermeyin. Alma verme dengesini bozmayı bırakın hiç bu denge sağlanmamış.

Benim midem çok bulandı hadsiz senin kucağındaki çocuk torunu büyük oğlunun canı ciğeri. Nasıl bukadar çirkinleşebilir bir Anne olarak şaştım kaldım.

Kesinlikle seni istemeyen kişilerle görüşme.

Eşin umarım olan biteni anlayacak kadar akıllıdır. Eger saftirik iyi niyetliyse ailem ailem diyosa çok sömürürler sizi. Huzur kalmaz tecrübem sabit.

Zamanında benim eşimde akıllı olsaydı kaynımın düğününe gitmezdik o bileziği de takmazdım. Şuan mesela hiç birimizin kontağı yok. Herşey menfaat herşey...

Sen doğru dur , eğri belasını bulur derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…