Eş ailesi ile küslük bundan sonra görüşmesem sizce olur mu?

Görüseyim mi görüşmeyim mi?

• Evet

OY: 12 31,6%
  • Hayır

OY: 26 68,4%

• Ankete Katılan
    38
Uzak durun ya görüşülecek gibi değiller ki tarlanızı da ekmesinler çekirdek aile eşiniz görmese daha başka üzülecektiniz çok şükür eşiniz yanınız da ne zaman akıllanırlarsa konuşsun bırakın mesafe iyidir

Defalarca duyurduk ama adam ekiyor dinlemiyor bizde ekmedigimiz uzakta olduğumuz için pek umursamadik

Evet öyle yoruldum vallahi ya bir kurus masraf yaptirmadim kimseye yük olmadim yapılanlar artik arsizlik yüzsüzlük bekarken alismislar esimi yemeye simdi de düzen devam etsin istiyolar
Kursağınızdan 5 kuruşları bile geçmemiş, minnetiniz eyvallahınız yok, e hal böyle olunca istediklerini yaptıramıyorlar size, o yüzden de sinir oluyorlardır :)))
Kendilerini yesinler dursunlar, siz hayatınızı yaşayın sefanız olsun

Evet eşim cok merhametli olduğu icin böyle düşünüyorlar nede olsa döner dolaşır gelir diyorlardır illa ki de görüşürler sevindigim tek nokta en azindan tavrini koydu eşim
Hep yazıyorum yine yazayım eşinizin bu durumu merhamet değil, merhamet böyle bir şey değil Aynı yerden 40 kere sokulup tekrar aynı şeyleri yaşamak için fırsat vermek merhamet değildir,başka bir şeydir ama yazmayacağım siz tahmin edin ve aile boyu ne yerine konulduğunuzu eşinizin neden böyle olduğunu düşünün anasını aratmak yerine doktor arayın tedavi olsun, özsaygı durumu gelişsin........

Milletten duyduklarim da aynen su sekilde ben yaptırmadigim icin digerine de hicbirsey yaptirmak istemiyormusum tabi millete diyemiyolar altin düğün herseyin masrafini ustlenip essek olmak istemedikleri icin küslük oldu diyemedikleri icin uydurma senaryolar kurup beni kötülüyorlar. İyi ki gelmişim uzağa diyorum şükürler ediyorum zaten biz esimle nisanlandik nisanlanali ailesinden sikayet vurur beni yediler ama kötü günümde bi nasilsin demediler diye o yüzden geri cekilip hayatıma bakmak en iyisi

Psikolojik destek benimde onunda ihtiyacı var zaten

İ
Eşiniz giderse yanında durun gidin el gibi hemde hiç takmadan mutluluğunuz ile çatlasınlar bizde maddi destek yok ama eşim istememiştir kv kp diğer kardeşlere çalışıyor başta kızıyordum ama ne karışıyorlar ne laf söyleme hakları var ama verdiklerinin tatili aldığı hep diller de o yüzden kendi çabanızla başlamanızı çok taktir ettim bende bir dönem katılmayacaktım başka sorunlardan bir düğüne halam demişti neden laf vereceksin kocanın yanında yer al diye düğün meselesine yazdım alıntı yapamamışım
Defalarca duyurduk ama adam ekiyor dinlemiyor bizde ekmedigimiz uzakta olduğumuz için pek umursamadik
Siz huzurlu olunda o zaman bundan sonra çocuğunuz için yapın yatırım iyilik bilmeyene yapılmamalı

Ben buna katılmıyorum,kovulduğum yere sırf görüp çatlasınlar diye gitmem öyle bir silerim ki tozunu bulamazlar.Gelip ayağıma kapanıp özür dilemeleri gerekir.Kovulduğunuz yere gitmeyin ne olursa olsun gitmeyin ,karşı taraf savaşı kazanmış edasıyla sizi yerin dibine sokar sokar çıkarır benden söylemesi.....

Onu o şekilde anlatmamis koyde çocuğumu göstermem demisim de o ondan sonra söylemiş kendini aklamak icin böyle konusuyormus
Okadar tarla var araba verıyosunuz takıları verıyosunuz
Evınıze yağ şeker alamayacak durumda oluyorsunuz pek anlamadım ama
Evınızden kaselerı gotururken buyuk ıhtımal al canı m tabı begendıysen senın olsun demıssınızdır
Kotu olunca başa kakıyorsunuz gıbı geldı
Yanı bırısı benım evımdekı kaselerı nasıl alıp goturebilirki sacmalık

Hala yok gorussemmı gorusmesemmı
Neyın kafasını yasıyorsun gorusme tabı

Bıde baban sıze yardımcı olmus sız bu kayınbabana yapana kadar babanada bıraz bıseyler yapsanız bari
Adam asgarı ucretle cocuk okutuyormus bıde sızjn derdınızı cekıyor
Burdakı arabanızıda ona verın ben olsam oyle yapardım
Bukadar dahıtan ınsanlarsanız babanıza ıyılıgınız dokunsun barı

Arabamizi satiyoruz satilik babamin arabasi var zaten versekte almaz

Evet bende bu düşüncedeyim esimin bile gideceği belli değil henüz zaten nisani vs de esime göre ayarlamadilar düğün de meçhul

Benim bünye kovulduğum eve gitmeyi almaz hic gerek yok bakalim düğünü esime göre ayarlayip cagiracaklarmi o da belli değil belki esimde gidemeyebilir iki uc güne bilezigini yaptırıp gonderecegiz

Size laf taşınmasına da izin vermeyin, kayınvaliden şöyle diyor görümcen böyle söylüyor diye anlatmaya çalışan olursa herkes yerinde mutlu olsun deyin konuyu kapatın.

Kaldı ki zaten size ait tarlayı sürüp oradaki kazançla yapmayacaklar mı düğünü derneği, eğer böyleyse bugün çocuk evlendiriyorlarsa tarlanız sayesinde yapıyorlar.

Sizin izniniz rızanız dışında tarlanızı ekip biçmeleri de suç ayrıca, tarla eşinizin babasıyla ortak değilse, tümüyle size ait sizin kendi paranızla edindiğiniz bir mülkse, TCK 154. madde gereği hakkı olmayan yere tecavüz suçuna girer ve hem hapis cezası hem adli para cezası vardır, sizin bir şikayetinize bakar aslında.

Onu o şekilde anlatmamis koyde çocuğumu göstermem demisim de o ondan sonra söylemiş kendini aklamak icin böyle konusuyormus
Okadar tarla var araba verıyosunuz takıları verıyosunuz
Evınıze yağ şeker alamayacak durumda oluyorsunuz pek anlamadım ama
Evınızden kaselerı gotururken buyuk ıhtımal al canı m tabı begendıysen senın olsun demıssınızdır
Kotu olunca başa kakıyorsunuz gıbı geldı
Yanı bırısı benım evımdekı kaselerı nasıl alıp goturebilirki sacmalık

Hala yok gorussemmı gorusmesemmı
Neyın kafasını yasıyorsun gorusme tabı

Bıde baban sıze yardımcı olmus sız bu kayınbabana yapana kadar babanada bıraz bıseyler yapsanız bari
Adam asgarı ucretle cocuk okutuyormus bıde sızjn derdınızı cekıyor
Burdakı arabanızıda ona verın ben olsam oyle yapardım
Bukadar dahıtan ınsanlarsanız babanıza ıyılıgınız dokunsun barı
Benim bünye kovulduğum eve gitmeyi almaz hic gerek yok bakalim düğünü esime göre ayarlayip cagiracaklarmi o da belli değil belki esimde gidemeyebilir iki uc güne bilezigini yaptırıp gonderecegiz
ne alaka hala yaptırıp gonderecegız dıyorsunuz. Nıye yanı ay sızmı cok safsınız bızmı cok kurnazız
Anlamadım
Düğünü olur gider takarsınız yada gonderırsınız bu ne boyle ıkı uc gune para olarak gondereceksınız muhtemelen.

Evet bende bu düşüncedeyim esimin bile gideceği belli değil henüz zaten nisani vs de esime göre ayarlamadilar düğün de meçhul
İsabet olmuş,şimdi sınır çizmez tavrınızı belli etmezseniz bunlar sizin yuvanızıda dağıtırZaten onlara para imkan yağdıracak bir saf lazım eş çocuk ta olmazsa onlara bayram cümbüş çok mutlu olurlar..... Dikkatli olun

Ne munasebet nısanına bıle gıtmedıgınız bırının elıne altın gonderceksınız

Evet bizim sayemizde yapiyolar bu bile yetmiyor onlara

Evet bizim sayemizde yapiyolar bu bile yetmiyor onlara
Allah gözlerini doyursun, bileziği o kardeş size bilezik taktı diye göndereceksiniz sanırım, size bilezik takana bilezik yollayacaksanız kendinize yakışanı yapmakla iyi yapıyorsunuz ama size bilezik takmadıysa altın maltın göndermeyin, bundan sonra baksınlar başlarının çaresine, kazık kadar ana babaya da ölümcül bir şey olmadıktan sonra evlat bakacak değil, hoş tek evlat eşiniz değil diğer evlatları baksın ana babasına.

Ailenin enayisi olarak seçilmiş siniz. Maliniza sahip çıkın görüşmeyin. O düğünü de size yaptıracaklar mis. Lafı cımbızla alan kötü insanlar. Sizleri de eşinizi çocuğunuzu da zerre sevmiyorlar. Uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…