Eş ailesi ile küslük bundan sonra görüşmesem sizce olur mu?

Görüseyim mi görüşmeyim mi?

• Evet

OY: 12 31,6%
  • Hayır

OY: 26 68,4%

• Ankete Katılan
    38
Sen delirdin herhalde??? ölüm varmışmış o ölüm size yok mu. Göçmensiniz daha cok sizin ihtiyaciniz var arayip sorulmaya. Ona rağmen aramayip kirkta yılda bir gittiginizde de size bu zulumleri reva gören bu vicdansizlari eşin istemezken sana ne oluyor? Komple silin gitsin faydalari olmadigi gibi zararlari da cok, eşek sürüsü gibi kalabalıkta bir tane insan yok.

Çingenede evlattan cok var bilezik der tabi o az

Zaten ölüm hep ezilene,kovulana bir kere de kötülük yapan ölüm var ben ne yapıyorum demez.....

Çingenede evlattan cok var bilezik der tabi o az
Ay ne bileyim ya, bir bilezik için evlat silinir mi hiç? Herkes dediğini yapmadı diye evladını silseydi ebeveynlik diye bir şey kalmazdı.
Ya hadi geline sinirlenirsin, kaynanalığın şanındandır. Ama torununa da istemiyorum demezsin ya.

En çok kayinbabamin babami arayip laf saymasina babamin sinirlenip susup karışmıyorum demesine ragmen kizin degil mi terbiyesini ver demesini düşündük ce gözüm dönüyor
Sen de aç sen kim oluyorsun da babami ariyosun lavuk de kapat zaten olmus olan icinde kalmaz en azindan.

Küçücük cocuga bile kinlendiklerine göre insan degiller zaten. Iyi alışmışlar oglani yolmaya, ogullari kendini yoldurmayinca suçu gelinden bilmisler.

Benim bünye kovulduğum eve gitmeyi almaz hic gerek yok bakalim düğünü esime göre ayarlayip cagiracaklarmi o da belli değil belki esimde gidemeyebilir iki uc güne bilezigini yaptırıp gonderecegiz
Eşiniz de gitmesin detayları sonra okudum çok haklısınız davanızda gitmek istemezse de adama hiç git demeyin ne olur çocuğunuza dediklerini anlamamışım ben

Dahasi olaydan haberi sonradan olan kardeşleri dahi aramadı

Evet öyle kim kimi yerse hesabi araba aldigimizda abisi gil olay çıkarmıştı bizim yok sizin nasil olur diye daha anlatamadigim neler var neler

Evet borc olmasa hicbirsey yapmazdik diğer evladini da yiyor merak etmeyin gecen sene evine tadilat yaptırdı çocuğu masrafa soktu 400 bin oglu uzman çavuş bes kurussuz kaldi ortada bes senedir daha altina araba dahi alamadi babaya yedirdi simdi de nasil yapicam düğünü diye düşünüyordur ona da acimiyorum ben çünkü bunlar olmadan önce esime yazik biz cok zorlandik elinden gelenin fazlasini yap falan diyordum numarami silip instadan falan cikarmis otuz yasinda adam ergen gibi ne yapiyorsa yapsin ben aile gibi bilerek cok yanlis yaptım

Gayette olur. Böyle aile düşman başına. Eşinizin görüşmesine karışmayın boşverin o ayrı.

Lütfen bağışlayın konuyu okuyamadım çünkü bu aralar bir yas sürecindeyim ve kafam çok dağınık sadece başlıktaki sorunuza istnaden cevap veriyorum. Görüşmeseniz olur. Siz görüşmek zorunda değilsiniz. Onlar sizin anne babanız değil ve bir kötülüklerini gördüyseniz görüşmek zorunda değilsiniz ama eşinizin görüşmesine karışamazsınız onlar onun annesi babası ve istiyorsa görüşür.

Bileziği nişanda değil düğünde gidip taksın eşiniz. Niye hala onlara ayak uyduruyorsunuz ki? Nişanı bilerek sonraki aya ayarladılar muhtemelen, sizin verdiğiniz bileziği kendileri takmış gibi yapmak istiyorlar heralde.

Size ait olan arabanın kayınpederin üzerine olmasını da anlayamadım. Zaten bu uygulamayı artniyetli olmayan birinin talep edebileceģini hiç sanmıyorun ya. Bana hiç iyi niyetli gelmiyor. Ki altından hep sizinki gibi bir kayınaile çıkıyor.
Diğer arabanızı da bana gönderin diyor demek. Siz görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diye soruyorsunuz hala ama ister görüşün ister görüşmeyin atmanız gereken başka adımlar var. Eşiniz size destek ne güzel ama telefonları açmamak bana yeterli gelmedi. Hani babanızı aradığında açıp babasına 'baba ne yapıyorsun?' demesi lazım. Detayları kaçırmadıysam sessiz sessiz küsüyor gibi.

Bekarken ezmişler diyorsunuz. İnsan hemen değişemiyor tabi. Ama biraz kükrese fena olmazdı gerçekten.

aynı seyler olmasa da ben de benzer şeyler yaşadım. eşim benim doğumumdan birkaç gün önce kardeşiyle kavga etti, kaynanamla kayınpederim de eşime tavır aldılar kızımızı bile görmeye tenezzül etmediler, şu an 7 yaşında neredeyse. neyse o gün eşim kardeşinden şikayetçi olacaktı ben yapma o kardeşin yarın bir gün barışırsın diyip vazgeçirdim. keşke hiç karışmasaydım. o zaman görümcelerimden biri beni arayıp eşin telefonlarımızı acmıyor söyle açsın demişti hani senin yüzünden açmıyor sen izin vermiyorsun demeye getirdi. eşime de görümceme de söyledim bakın beni sakın karıştırmayın kendi olayınızı kendiniz çözün ben kimseye küs ya da barış demiyorum dedim. bunlara rağmen geçtiğimiz günlerde eşim olacak dangalak, annem gelip evimizde bir süre kaldı diye "benim ailem en ufak bir şey yaptı diye senelerdir görüşmüyorsun" gibi bir laf etti. size de tavsiyem çok stratejik olun, eşiniz bugün size hak verir ama et tırnaktan ayrılmaz yarın size suç bulur. ben de eşim hayatta ailesini görmez bir daha diyordum ama ettiği laf ortada işte. ki bizim olay da yenilir yutulur cinsten degil. ben hamileyken doğumumdan 5 gün önce kardeşi yanımda sigara içiyordu evin icinde, görümcem de içme bak kız hamile diyince ben mi cagırdım diye sinkaflı küfür etmisti. sonra eşimle tartıstılar esime bıcak çekti yumruk attı. bu olayın üstüne bile eşim bana "en ufak" bir şeyde senelerdir görüşmüyorsun diyebildi. erkek milleti böyledir işte o yüzden stratejik davranın

Eşime saygi duymayana saygi duymam diyor esim ben hamileyken ailesi yüzünden maddi manevi bana çektirdi şimdi pisman birak telefi edeyim bosver takma herseyi sil sen bana cocuguna odaklan diyor
Zamanında çok para yedirmissiniz bir dur deyince sizden kötüsü olmamış.
Artik kendi ailenize dönün ve cekirdek ailenize harcayın.

Esim cok pasif bu konuda kendi kendine kusuyor asiri sakinde bir tavri var sadece esimde degil tüm kardesleri ayni babalarina hicbirsey diyemiyolar bende hala bunu yadirgiyorum

Valla keyfi bilir ben kimsenin derdini cekemem hayata bir defa geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…