Eş ailesi ile küslük bundan sonra görüşmesem sizce olur mu?

Görüseyim mi görüşmeyim mi?

• Evet

OY: 12 31,6%
  • Hayır

OY: 26 68,4%

• Ankete Katılan
    38
Görüşmeden olur. Çok da güzel olur. Sizi bu denli yok sayacak insan kim olursa olsun yanınızda tutmayın.
En çok kayinbabamin babami arayip laf saymasina babamin sinirlenip susup karışmıyorum demesine ragmen kizin degil mi terbiyesini ver demesini düşündük ce gözüm dönüyor

Eş ailesi ile küslük bundan sonra görüşmesem sizce olur mu?​

Başlığınıza istinaden Evet’e bastım, bence evet görüşmeseniz de olur, eşiniz üzülüyor görüşmek istiyorsa kendisi görüşebilir ama siz zorunda değilsiniz, hele de böyle bir aileyle hiç görüşmek zorunda değilsiniz.

Niye eşinize zorla arattırıyorsunuz,bende bu saflığı anlamıyorum.Karşıdakilerin size gram saygısı yok,üstünlük kurma ,yolma derdindeler neymiş eşi üzülüyormuş, üzülsün böyle aileye düştüğü için üzülsün eşini evladını saymadıkları için üzülsün,kendine ait hayatı olduğu için oturup şükür etsin,yoluna baksın.Sizde ne meraklısınız her seferinde hakaret işitmeye, hoşunuza mı gidiyor? Beni kaale almayıp kovan kadını hiç bir şey olmamış gibi arayan adamı boşarım siz tuşlara basıp telefonu eline tutuşturuyorsunuz.Eşinizin bilinç altında siz sınır kırmızı çizgisi olmayan merhamet adı altında her lafı tutmaya uygun birisiniz bunu size geri dönüşü fena olur demedi demeyin.Yapmayın gerçekten yazık....

Karşıdakilerin size gram saygısı yok,üstünlük kurma ,yolma derdindeler
Yorumunuzun diğer kısımları bir yana, ben de şahsen bana saygıları olmayan evden kovup çocuğu da sen doğurdun senin doğurduğun çocuğu da istemiyorum diyen kayınvalideme de tüm sülalesine de hayatım boyunca çocuğumun tırnağının ucunu dahi göstermem, aman babaannesi dedesidir halası amcasıdır demem, çocuğumu bile sevmekten aciz insanların görmeye de hakları yoktur.

Evet öyle belki de tamamen konuyu kapatıp hiç konuşmayıp görüşmeyip çocuğuma evliligime odaklanmaliyim bu arada atlamisim ama aldigim hediyelet de arabanin arkasina carpildi resmen fazlaca salaklıgima üzülüyorum

Torunlarini da zaten istemiyoruz diyerek kovdular tamamen hakli oldum

Torunlarini da zaten istemiyoruz diyerek kovdular tamamen hakli oldum
Sizin gibi bende ailelerin manevi desteğine önem veriyorum, isterlerse milyarlarla oynasınlar bana niye destek olmuyorlar demem ama zor zamanlarımda arayıp üzülmeyin bu günlerde geçer demek varken yakama yapışır gibi, sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz gibi para para derler, beni ve çocuğumu kovarlarsa adamı fena yaparım, daha ölüyorum 1 bardak su dese içim titremez, ne ölüsüne ne ölüme.

Hediyeleri de sevabına garibanlara dağıtsaydınız, gerçi ben arabanın arkasına fırlattıklarında sadakamdı’dan başlayıp arsızlıklarından çıkardım ama sizler benim gibi yapmayın, aynen dediğiniz gibi bundan sonra onları yok sayın, Allah bağışlasın çocuğunuzu büyütün, yuvanızdaki huzurunuza bakın.
El her zaman elliğini yapar, çok nadirdir gerçekten aile gibi olmayı başarabilen eş ailesi.

Siz yurtdışına gidince sizi yolmanın hayallerini kurmuşlar. İstedikleri olmayınca da hepsi delirmis.

Hediyeleri aldim degistirip kendime aldim birseyler benim icin esimin tavri önemli yanımda oldu ama ilerde ailesinin doldurusuna gelirse çekebilecek raddem yok zaten babami aradıklarında kavgadan haberi olmayam gorumcemi arayip bu kadar artik arsizlik yüzsüzlük herseye sustum artik bu kadari fazla diye konuştum

Zaten bunca şeye rağmen eşiniz dönüpte "anamda anam, aman!!! ne yapmış yaşlı o alttan al bak hepimiz bir gün yaşlanacağız derse kürekle ağzına vurun, anasına postalayın...

İyi yapmışsınız, koskoca kadını babasına şikayet de nedir zaten? Babanız kulağınızı çekip aaa kızım yapma böyle desin mi istediler nedir yani :))
Aynen öyle, eşiniz dolduruşa gelirse ona da gerekeni yaparsınız.

Zaten bunca şeye rağmen eşiniz dönüpte "anamda anam, aman!!! ne yapmış yaşlı o alttan al bak hepimiz bir gün yaşlanacağız derse kürekle ağzına vurun, anasına postalayın...
Demez çünkü köyde ki evimize gitti tadilat icin annesine gitmeden geri yanima gelmis ablasi bir sürü mesaj atmis hicbirine de dönmemiş özellikle de kızımıza karsi yapilan duruma öfkeli

Evet öyle yoruldum vallahi ya bir kurus masraf yaptirmadim kimseye yük olmadim yapılanlar artik arsizlik yüzsüzlük bekarken alismislar esimi yemeye simdi de düzen devam etsin istiyolar

Demez çünkü köyde ki evimize gitti tadilat icin annesine gitmeden geri yanima gelmis ablasi bir sürü mesaj atmis hicbirine de dönmemiş özellikle de kızımıza karsi yapilan duruma öfkeli
Baba olarak zaten bu durumu affetmemeli.Ona saygı ve sevgi duymadıkları için size ve evladınıza hakaret etmekte sorun görmemişler nasıl olsa enayi oğlumuz yine arar sorar dayanamaz demişlerdir....

Baba olarak zaten bu durumu affetmemeli.Ona saygı ve sevgi duymadıkları için size ve evladınıza hakaret etmekte sorun görmemişler nasıl olsa enayi oğlumuz yine arar sorar dayanamaz demişlerdir....
Evet eşim cok merhametli olduğu icin böyle düşünüyorlar nede olsa döner dolaşır gelir diyorlardır illa ki de görüşürler sevindigim tek nokta en azindan tavrini koydu eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…