Eş ailesi para meselesi.

Sizde bu işin afedersiniz ama sağılan tarafındasınız. İşinin garantisi yok çocuk da geliyor eşinizi acil sarsın. Evler , kumar borçları ortancı abinin para istemesi falan çok sıkıntılı oralar
Evet kesinlikle çok çok sıkıntı😔
Doğum günü geçmemiştir umarım, kendi gönlünden kopan ve gücünün yettiği tulumu hediye et, sakın kv nin bu konuda sizi yönlendirmesine, yönetmesine izin verme. Yarın öbür gün başka şey olur yine böyle müdahale eder burnunu sokar, sorarsada paramız yok de yüzüne, bizimde masrafımız var de. Ne münasebet zaten tırtıklayıp duruyomuş resmen, sigaraymış, paran yoksa içme
Hayır geçmedi, zaten kesinlikle para vermeyi düşünmüyorum küçük bı hediye alıp gideceğim.
Baba çalışmıyor mu yoksa çalışamıyor mu? Oh valla ben de ileride yatayım evde çocuğum bana hazır para yollasın keyfime bakayım. Bebek demek masraf demek bir sürü gider demek eşiniz rahat sanırım o konuda.
Çalışmıyor.
48 yaşında sağlıklı babaya niye para versinler ayol? Siz anneyi yanınıza alın baba da ne hali varsa görsün. Akıllanınca gelir alır karısını
Babası bildiğim kadarıyla diğer 2 oguluna o evler satıldığı dönem yardımcı olmuş, o dönem evlenmişler onlar benim eşimde diyor ki babam size yardım etti sizde babama yardım edin.

Kötü olan gerçeği saklayan, yalan söyleyen koca değil ama
Kötü olan kp.
Anladım
Kötü olan eşim veya kayınpeder değil. Sorumsuz olan onlar. Eşim bı yerde yardımı kesse kayinpederim çalışmak zorunda olacak, eşimde diyor ki annem o evde belki aç kalıyor ben nasıl para vermeyeyim. Konuştuğum zaman ne diyecek,ne tepki verecek bilmiyorum. Bundan önce öylesine konuşulduğu esnada bana hak vermisti ama annem içinde ne yapabilirim gibilerinden konuşmuştu.

Kötü olan eşim veya kayınpeder değil. Sorumsuz olan onlar. Eşim bı yerde yardımı kesse kayinpederim çalışmak zorunda olacak, eşimde diyor ki annem o evde belki aç kalıyor ben nasıl para vermeyeyim. Konuştuğum zaman ne diyecek,ne tepki verecek bilmiyorum. Bundan önce öylesine konuşulduğu esnada bana hak vermisti ama annem içinde ne yapabilirim gibilerinden konuşmuştu.
Annesinin aç olsa sigara düşünmeyeceğini çeyrek düşünmeyeceğini hatta millete hediyelere karışmayacağını anlatın aç insan 200 lira hediye vermeyi düşünmez başkasının parasıyla. Ekmek 2 lira karın doyuyor aç insan o parayla 100 gün kuru ekmek yer..

Annesinin aç olsa sigara düşünmeyeceğini çeyrek düşünmeyeceğini hatta millete hediyelere karışmayacağını anlatın aç insan 200 lira hediye vermeyi düşünmez başkasının parasıyla. Ekmek 2 lira karın doyuyor aç insan o parayla 100 gün kuru ekmek yer..
+1000000

Yoo bence eşinizde, kp de gayet kötü
Eşiniz evlenmeden sizden bu durumu sakladığı için hem kötü hem yalancı
Babasıda bu durumu kullandığı için kötü

Oğlunun pek bı suçu yok diye düşünüyorum çünkü ondan öncesi de hep hazır para gelmiş. Yani binaları vardı babadan kalma yenilendi o bina 2+1lik kocaman güzel ev, 1+1e düşürüldü 350 milyardan sattı. 2 daire sattı o binada kendine düşen. Diğer iki oğullarına ev almıştı, birinden aldı yine sattı o dairenin parasida ortada yok. Kimse bilmiyor ne yaptığını, eşimin büyük abisi kumar oynadığını söylüyordu

48 yasinda, saglikli, parayi kumarda yemis, olan mali mulku satip hic etmis babaya para verip hamile esini zorda birakan adami savunmayin. Insan esine konduramiyor ama esiniz de sütten cikmis ak kasik degil.

Eviniz kira
Kredi borcunuz var
Esinizin geliri sabit ve garanti degil
Bebek geliyor
Sizin kendinizi bir miktar guvene almaya, guvende hissetmeye ihtiyaciniz var.

Erzak yardımı yapacak eksikleri belirleyip kendi alacak bunu 7 yaşındaki çocuk düşünür.
Benim dayım hayırsız yengem mağdur olmasın diye ben parayı dayı kızına yolluyorum evin eksiklerini al diye.
Yengeme versem parayı dayım kapar gider harcar.
Evin eksigini en iyisi kızı bilir aynı evde yaşıyorlar.
Şimdi sizin kocanız da bilir ne var ne yok diye.
Mesela ben anneme gidince bakıyorum annemin sulari eksik oluyor tasiyamiyorlar netten sipariş veriyorum.

Yoo bence eşinizde, kp de gayet kötü
Eşiniz evlenmeden sizden bu durumu sakladığı için hem kötü hem yalancı
Babasıda bu durumu kullandığı için kötü
Alıp karşıma konuşacağım umarım işler sarpa sarmaz gerçi artık sarıyorsa da sarsın.
48 yasinda, saglikli, parayi kumarda yemis, olan mali mulku satip hic etmis babaya para verip hamile esini zorda birakan adami savunmayin. Insan esine konduramiyor ama esiniz de sütten cikmis ak kasik degil.

Eviniz kira
Kredi borcunuz var
Esinizin geliri sabit ve garanti degil
Bebek geliyor
Sizin kendinizi bir miktar guvene almaya, guvende hissetmeye ihtiyaciniz var.
Dediğim gibi bu akşam konuşacağım ne olacaksa olsun artık fakat bu şekil mi anlatmalıyım? Yoksa rest şekilde mi olmalı onu bilmiyorum

Erzak yardımı yapacak eksikleri belirleyip kendi alacak bunu 7 yaşındaki çocuk düşünür.
Benim dayım hayırsız yengem mağdur olmasın diye ben parayı dayı kızına yolluyorum evin eksiklerini al diye.
Yengeme versem parayı dayım kapar gider harcar.
Evin eksigini en iyisi kızı bilir aynı evde yaşıyorlar.
Şimdi sizin kocanız da bilir ne var ne yok diye.
Mesela ben anneme gidince bakıyorum annemin sulari eksik oluyor tasiyamiyorlar netten sipariş veriyorum.
Bende öyle yapmayı isterdim fakat öyle olmuyor. Her gün gitsek her gün bı eksik çıkar. Kayınvalidem biraz abartarak yaşamayı seviyor sanırım, meselâ benim eşim çalışmıyorsa ve durumum yoksa kredi kartı almış başını gitmişse ben kendime internetten kıyafet siparişi vermem. Ama kvdem veriyor.

Bende öyle yapmayı isterdim fakat öyle olmuyor. Her gün gitsek her gün bı eksik çıkar. Kayınvalidem biraz abartarak yaşamayı seviyor sanırım, meselâ benim eşim çalışmıyorsa ve durumum yoksa kredi kartı almış başını gitmişse ben kendime internetten kıyafet siparişi vermem. Ama kvdem veriyor.
Alışmış nasıla öğlu ödüyor
Niye vermesinki
Oğluda annem aç olabilir diye size kandırıyor, oldu bitti

Alıp karşıma konuşacağım umarım işler sarpa sarmaz gerçi artık sarıyorsa da sarsın.

Dediğim gibi bu akşam konuşacağım ne olacaksa olsun artık fakat bu şekil mi anlatmalıyım? Yoksa rest şekilde mi olmalı onu bilmiyorum

Esinizi en iyi siz tanirsiniz. Ben esimle asla restlesmeli islere girmedim girmem. Neye bozuldugumu ifade ederim, yanlis yorumlamissam gerekli aciklamayi yapar. Hak verirse düzeltmek icin cabalar. Beni yoran bir durumu duzeltmek icin elini tasin altina koymuyorsa zaten baska bir seyi konusuyor oluruz.

Çünkü siz veriyorsunuz güvenceleri var. Eşinizle sakin bir şekilde durumu anlatın belirli bir bütçe belirleyin onun içi rahatlasın ama daha fazlasını vermesini kabul edemeyeceğinizi anlatın. Çocuğun masraflarını. Bu arada eşinizden aldığınız paraların bir miktarını biriktirin ayrı olarak ileride çocuğa lazım olacak belli ki eşiniz çocuktan önce kendi ailesini görüyor. >Net bir şekilde konuşun

Alışmış nasıla öğlu ödüyor
Niye vermesinki
Oğluda annem aç olabilir diye size kandırıyor, oldu bitti
Kvdemin demesine göre bize çok üzülüyormuş, birde bunu sürekli söylüyor eşimin yaninda da vicdan yaptırıyor sanırım. Size çok üzülüyorum, siz evlenirken de bı destekte bulunamadik, oğlum gidiyor sabahın 6 bucugunda bı sürü merdiven çıkıyor oy oğlum canım oğlum. Dediğiniz gibi olabilir artık, garanti veremiyorum kesinlikle öyle değil diye😔😔😔😔 konuşacağım eşimle fakat nasıl konuşmalıyım. Rest çeker bı şekilde mi yoksa gayet sakin bı şekilde mi.

Esinizi en iyi siz tanirsiniz. Ben esimle asla restlesmeli islere girmedim girmem. Neye bozuldugumu ifade ederim, yanlis yorumlamissam gerekli aciklamayi yapar. Hak verirse düzeltmek icin cabalar. Beni yoran bir durumu duzeltmek icin elini tasin altina koymuyorsa zaten baska bir seyi konusuyor oluruz.
Rest çekerek konuşursam belki inada bindirir, belki beni anlar o konuda hiç kestiremiyorum.
Çünkü siz veriyorsunuz güvenceleri var. Eşinizle sakin bir şekilde durumu anlatın belirli bir bütçe belirleyin onun içi rahatlasın ama daha fazlasını vermesini kabul edemeyeceğinizi anlatın. Çocuğun masraflarını. Bu arada eşinizden aldığınız paraların bir miktarını biriktirin ayrı olarak ileride çocuğa lazım olacak belli ki eşiniz çocuktan önce kendi ailesini görüyor. >Net bir şekilde konuşun
Çok net fakat aynı zamanda çok sakin bı şekilde konuşayım o zaman böylesi daha iyi olur gibime geldi.

Rest çekerek konuşursam belki inada bindirir, belki beni anlar o konuda hiç kestiremiyorum.

Çok net fakat aynı zamanda çok sakin bı şekilde konuşayım o zaman böylesi daha iyi olur gibime geldi.
Öncelikle böyle yapın ama yükselirse ve devam ederse sakın taviz vermeyin kendi evladının ihtiyacı ve sizin ihtiyacınızın önceliğini vermezse kaybedeceğini bilsin bi zahmet. Üç ev yiyip size hiçbir konuda destek olmamışlar. Annem aç yalanına da artık inanmadığınızı anlatın.

Öncelikle böyle yapın ama yükselirse ve devam ederse sakın taviz vermeyin kendi evladının ihtiyacı ve sizin ihtiyacınızın önceliğini vermezse kaybedeceğini bilsin bi zahmet. Üç ev yiyip size hiçbir konuda destek olmamışlar. Annem aç yalanına da artık inanmadığınızı anlatın.
Çooooook teşekkür ederimmm🤗🥰💘💘💘 kesinlikle bu şekil yapacağım. Bugün bebeği görmeye gideceğiz ondan sonra konuşuruz büyük ihtimalle

Eşimle konuşacağım diğer iki abisiyle tekrar anlaşmaya varmaya çalışsınlar dediğiniz gibbi bu bu şekilde devam ederse ben olan bitenin önüne geçemem sadece seyrederim. Mutlaka başka gelirleri de var kumar oynuyormuş kendi oğlunun demesine göre o ev paralarının hepsini de kumarda yemiş. En son bu en büyük abiye evini satalım gibi bir şey dendi ortanci arıyor ben gecinemiyorum senin evin kira değil bana para vermek zorundasın her ay diyor büyük abi kabul etmiyor etmediği içinde curcuna ortanca büyüye kusuyor sonradan öğreniyoruz ki bu ev satılma mevzusunu ortaya atan kişi kayinpederimmis.
Diğer oğullar ne işte çalışıyor? Herkes birbirinden para koparmak derdinde

Back
X