- Konu Sahibi kkrizantem
-
Eşimle o konuda anlastık ne olursa olsun sen annemle yüz göz olma dedi bisey olursa sen bana birak dedi ama ikide birde cocuk gibi kaynana sikayet edilmezki.bi kac kez yaptiklarini soyledim ama hemen zeytin yagi gibi yuze cikiyor.cevir kazi yanmasin hesabi.en sonunda ben senle bas edemem deyip susuyorumBaş başa kaldığınız bir an " anne sen benden niye hiç hoşlanmıyorsun?" diye sor. Sonra da de ki " bak bu devran hep böyle sürmez, yarın yaşlanıcaksın hastalanıcaksın yerinde olsam benimle iyi geçinirdim " de :) Oğluna şikayet ederse de " yok artıkk annende iyice bunadı ben bunları nasıl söylerim hayatım ben bunları 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ayol " de.
Tehdit edin şu karıları be. Ağzınıza geleni söyleyin hep siz mi iyi olup anlaşmak zorundasınız birazda onlar sizle anlaşmak zorunda olsun. Oğullarını doldurcak fırsatı vermeden siz doldurun
6 ayı başıma kalkan kaynana 3 yıl için bizi kelesle kovalardi heraldeAhahahaaa lan ben ölüüm o zmn 3yas büyüğüm esimden benimkiler sorun etmediler yasıda ... çocuk büyütmekte zorr yani.. sende zıplayıp kalksaydın oglunun şeyini bukadarmı rüsünüyon kaynar kazana giresice kaynanaaa die bi ödünü patlatsaymış...
Tabi her zaman susmuyorum ama ben bisey söyledigim zaman kendini hakli cikartana kadar susmuyor.bende polemik olsun istemiyorum sinirlerim cabuk geriliyor hemen ağlarım.bekarlığımda ailemlede sıkıntılarim vardı.evliligimin ilk 6-7 ayıda zor gecti vajinismus rahatsızlığım vardı.ki k.k yı bu sıkıntıdan sebep buldum.hem bu sıkıntı hem kv ikisi bana ağır geldisenin k.validenin beyni girmiş menopozanasıl sessiz kalabiliyorsunuz gerçekten tebrik ederim.. yani o an dönüp "k.pederimin neden bu kadar sinirli olduğunu anladım şimdi anne" diyemediniz mi? neden yahu neden? 2 kere lafı tıkarsın 3. de besmele çeker seninle konuşurken.. şunu unutmayın, saygısız olmak laf yemekten iyidir..
k.valide savunucusu ofişten inciler
Ya derdi gercekten benim menopoza falan girmem degil beni sevmedi ya bi türlü sağa sola kötülemeye çalışıyor beni.Konu basligin benim agzimdan cikmis gibi ayni:) bende hep derim artik anasina bak kizini al degil, anasina bakin oglunu alin olmali bu devirde:) ikinci kez evlenirsem kaynana secicem kendime:)) eminim daha mutlu huzurlu olunur..
Neyse gelelim senin konuna..6 ay i nasil dert etmis o öylehadi olsa olsa 6 ay erken menopoza gir, 40inda menopoza girsen nolurmus o yastan sonra cocukmu dogurcakmissin nelere takiyolar ya..bu arada ben esimden 2 yas büyügüm
Eşime benim yerime düşündüğü kız hala bekar böyle yapıyorki belki kacarim oğlunada o kizi alip istedigini yapmis olacak kendi aklıncaKadin oglani evlendirmis barklandirmis isi gucu birakip oglanin seks hayatini kafaya takiyor ya :) birak da bunh oglun dusunsun dimi.. resmen bahane ariyor kendisine deli mi ne
Aah ah gelen gideni aratir da bunun farkinda degil senin kv. İnsanlar neden bu kadar takintili hic anlayamiyorum ya neden huzurlu olmamak icin direniyorlar acaba... allah sabir versin size yine de. Esiniz hakli siz yuz goz olmayin bu kadinlaEşime benim yerime düşündüğü kız hala bekar böyle yapıyorki belki kacarim oğlunada o kizi alip istedigini yapmis olacak kendi aklınca
sankı bı antep kaynanası yemın edıyorum
aynıııııı
en iyisi daha beter moralimi bozuyor yüz göz oldukcaAah ah gelen gideni aratir da bunun farkinda degil senin kv. İnsanlar neden bu kadar takintili hic anlayamiyorum ya neden huzurlu olmamak icin direniyorlar acaba... allah sabir versin size yine de. Esiniz hakli siz yuz goz olmayin bu kadinla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?