eş almayın kv alın :(

kayınvalideniz cahil bir kadın. kadın erkekten büyük olamaz vs. kaldı mı bunlar ya... insanların yatak odasına burnunu sokmalar vs. bu kadını ciddiye bile almayın, laflarına he he deyip geçin. sözüne değer verilecek biri değil.

Çok terbiyesiz bir kadınmış... Bu konuşmayı da eşine anlat bence. Yarın öbür gün laf soktuğunda terbiyesiz gelin haline gelme, sebeplerini bilsin annesini de senden uzak tutsun.
O an moralimin bozuklugundan esime anlatmak zorunda kaldim zaten.o da cok şaşırdı zaten ben sorun etmiyoru omu sorun ediyo dedi.açıkcası bu durum eşimle bağımızı dahada kuvvetlendirdi

kız çatlak :)))

Eşin senden tarafsa, çizmeyi aşan şeyleri bilmemi. Bir anne oğlunun 10 sene sonraki icnsel ihtiyacını da düşünmemeli. Senin menapozunu ablasıyla gece gece dedikodu etmemeli. Sürekli yatak odası muhabbeti yapıyorsa, zikir fikir olayı yani. Allah kolaylık versin.

Anammm böyle kaynana benim gibi cadalozun eline düşecekti ki ben onun hakkından gelirdim Sen de onu bozacaksın işin kanunu bu canımmm.... Anne de sen menapoza girdin mi de? Menapoza girince ilişkiye giriliyormuş doğru mu de. Bir şey için kalktığında dur sen yaşlandın artık otur ben getireyim ne istiyorsan de... Eşinin yanında eşin kv çıkıştığı zaman de ki onun yanında yaşlı başlı kadın denir mi öyle ayıp de. Al kv yi götür odaya, anne o küçük daha onun dediğine bakma de. Öyle yetişmiş o de

Bu yorumlara göre biraz cesaretlenmem lazım anlaşılan :)

:))))))))) ayy çok güldüm

Canım ben saygısız ve kendini beğenmiş oldum ama mesafe koydum gitmiyorum kaynana mı hiç görmedim 93yılunda vefat etmiş bendede analık ve kaybanamın kaynanası ve 4 gorumce5de kaynım var4seneçoçuk doğurmadım kısır sonra ustuste 2kIz ne biçim kadınmıssım bir erkek doğurmamışım ama benden iyi inek olur muş her sene doğuruyormuşum dedim bi karışmadığınız ..... kalmıştı onada el attınız Allaha şukur şimdi 3.hamileyim adını Mahmut ayaz koyacağım dedim insan olsan babalarının adını koyarmısım dedim siz koyun kızım kaza geçirdi beni aramadı yanımda olmadı olumden dondu kızum sormadı kendisi ameliyat oldu 4ay hiçbir evladı bakmadı ben baktım vicdanım rahat dedim babam iki ay yoğun bakımdaydı kimse eşimin ailesinden yanımda olmadı beni tanımayanı ben hiç tanımsm evlerimiz nerde ise yanyana ben gidip gelmem. Fazla muhatap olmam cildiyede almam dua et beterin beteri var

sız ıyı sabırlıymısınız ben olsam 50 sıne gelınce oglunuzun o ısı yapaılecegını ne malum, sız once kendınıze bakın da sonra bana laf soyleyın derdım valla kv ıse yerını bılsın açtırmasın bayramlık agzımı yakarım valla oglunu da kendınıde

Neden ağlıyorsunuz ki?
Cevabı yapıştıramadınız mı? Siz böyle yapmaya devam ettikçe sizi çok sindirirler.
Biraz lafı gediğe koyun. Merak etme anne daha aktif olur yatak hayatımız diyeydin .Utanmaz kadın.

Bir diğer takıldığım da iftarın ilk günü sizi eve davet ediyor ama evinize geri bırakmıyor o nasıl oluyor?
10 dakika mesafeyi evinize yürüyemediniz mi?

Son düzenleme:
yok ogluna kıyamamda kendisini bilimedim :)

Kalın sahuruda burada yapalım diye cok ısrar etti esimde hayir diyemedi.e esim kalip ben kalmasam olmaz.mecbur kaldim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…