eş almayın kv alın :(

yok ogluna kıyamamda kendisini bilimedim :)
Valla o zaman esınızı ayrı tutun ama tavrınızı koyun, mesafe ıyıdır benımkıler aynı sehırde Allah var ne bır kotu sozlerını duydum ne de aıleme yada bana karsı bır saygısızlıkları oldu...
Gel gelelım mesafe konusuna aramızda aracla 10 dk lık mesafe var ama ayda bır ancak gıderız kv delıme, kafama eserse ortalama ıkı haftada bır ararım, esımın bır ablası ve kardesı var onları da ozel bır gun degılse aramam oyle zırt pırt ararsa onlar arar...
Ne kadar uzak o kadar ıyı

Evlerimiz cok yakin biz gitmedek onlar geliyorlar.bide kayinbabam cok iyi bi insan ilk geliniyim bide beni cok sever onun hatiri var.esiminde annesi sonuctaa atsan atilmaz satsan satilmaz

Tamam'da bu saydiklariniz cok agir. Acaba kv nizin piskolojik sorunlari mi var? Bence oglunun "ihtiyaclarini" bu kadar kafasina takmasi normal degil.

Cinsel ihtiyaçlarını karşılayamayacağımı düşünüyor kvalide dur ben bi ağlayayım. 10 dakikalık mesafeye hadi görüşürüz biz yürürüz yediklerimiz de erir der kalkardım

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama bir daha gözlerinden yaşlar akmasın kıyamam sana, gerçekten uygun bir dille cevabını ver, seni ezilmeye hazır gibi gördükçe üstüne geliyor, ona bu fırsatı verme. dün gece aynı odadaydık söylediklerinizi istemeden duydum, eşim üzülmesin diye bundan bahsetmeyeceğim. umarım 50 li yaşlara geldiğimizde eşim de ben de sağlıklı oluruz, Allah sağlık ve huzur versin gerisi önemli değil siz kendi canınızı sıkmayın bize de artık karışmayın de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…