Eş denilen musvettenin nispeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenizin anne ve babasına kim baktı peki merak ettim ben bu yazdıklarınızdan sağlıklı lar mı peki inş iyilerdir de merak ettim sadece

Yapmak zorunda değilsin. Eşinin yalan söylemesi de hoş değil ama tavırlarınız çok bıçkın bu sebepten boşanılmaz olgun bir şekilde oturup konuşun
Hep diyo çevresi bana sen daha olgunsun bu çocuk daha oysa benden 5 yaş büyük ve ben onun düzelmesi için cabalasamda ne desem de yine kendi bildiğini yapiyo ve bu beni yoruyor değersiz hissettiriyor mutsuz oluyorum

Düşünmüyorum hissetmiyorum da sevdiğini artık çünkü artık benden nefret ettiğini dile getiriyo ben de yapışıp kalacak değilim Bi gururum var

Kesinlikle katılıyorum ama bunu anlayacak insan çok azmış

Teklif ettim dedi o mu senin ayağına gelcek düşünüyormuş gibi yapma dedi bana benimle ailesi evlen artık baskısı yaptığı için evlenmiş ve çok pismanmis ölmek istiyormuş o derece o eskilerini de ailesi istememiş yoksa o alcakmis

Zaten sizin halalarınız da varmış. Allah razı olsun babanızdan hayırlı evlat İş tabi ki ayrım olmaz evladın ama babaanne iz yıkanırken aştı değişirken ne utanmıştır ahh kıyamam yaa kızları varken olur mu bari o işlerde kızları gelseydi. Neyse valla herkesin durumu değişik tabi ama düşene Allah rızası için bakarım. İnada bindirmem ne bileyim ben benim kendi görüşüm bu benim dedim yaa Allah herkesin gönlüne göre versin. Herkesin kendi vicdanı

gider görür geçmiş olsun dersin yeter kalmakta neymiş üstelik bakanı varken. eşinizin geçmişine gelince caninizi acıtmak istemiş " adı üstünde geçmiş cok-da umrumdu" deseydiniz çok güzel kapak olurdu bence....

Kayınpederini ya da babasını yıkayan kızlar gelinler de var. O saatten sonra senin için erkek vasfi tasimiyor o da katlanmak zorunda kaliyor malesef zor. Allah herkese saglik sıhhat ve sabir versin

Belki diger gelinler de hep zaten biz bakıyoruz diyolardir. Ya da eşiniz öyle düşünüyordur hep onlar yanında birazda ben ilgilenmek istiyodur. Erkekleri biraz uslubumuzla toplamak gerekiyo. Keşke gitseydiniz ordan da bebek uyunuyo yemek yemiyo gibi şeyler deyip donerdiniz. Giderken çok kalucaz dese de orda ikna ederdiniz. Sonuçta hepten yalnız degilmis kadın. Kavgada birbirinizi üzmeye calismissiniz. O kısım zaten çok kötü. Bebeğinizi götürmesine de nasıl müsade ettiniz. Hadi ozamana kadar gitmem diye inatlastiniz. Adam götürürken biner giderdim çocuğum için. Sonuçta süt kuzusu o. Ne olursa olsun çocuğumun konforu benden gururumdan onemli

Merkezdeyken sürekli eyfel kulesinde hani en üst katta cızbız mangal yapıyordur konu sahibi

Eğer bu kadar pişmansa sizinle evlendiğine, geri dönüşsüz bir yol değil.Geçim edemeyecek kadar istemiyorsa.Bir süre verin birbirinize. Ayrı ayrı mutlu olabilecekseniz.Çocuğu getirince oturun konuşun.Başkasıyla da evlenmiş olsa, bu türlü dayatmalar karşısında yine huzursuzluk yaşayabileceğini bilmesi gerekir.Her zaman herşey karşılıklıdır. Bir adım siz, bir adım onun atması gerekir.Köyde gidip kalma meselesi dışında başka anlaşamadığınız noktalar var mı bilmem.Kırıldığınız şeyleri söyleyin kavga etmeden.Aileler işin içine girdikten sonra daha da karışabilir durum.Onun için önce siz konuşun.

Yahu ne alakası var. Ayak parmağı kırık gel biraz kalalım ilgilenelim demiyorki adam.
Koca yaz orada kalmasını istiyor.
Geçen yılda hamileyken ve kv gayet sağlıklıyken gidip hamile haliyle koca yazı orada geçirmiş.

Tecrübe etmiş ve gitmek istemiyor bu kadar basit.

Merkezdeyken sürekli eyfel kulesinde hani en üst katta cızbız mangal yapıyordur konu sahibi

Kimse için yuvani yıkma eşinle ciddi sorunların varsa başka ama anası tanasi için yavrunun geleceğini psikolojisi etkileme

Halalarım seve seve yaparlardı tabiki. Ama 18 20 saatlik mesafe vardı arada. Çoğu işini ben yapıyordum zaten, okulda oldugum zaman babam yapıyordu.
Allah kimseyi düşürmesin. Tabi ki yardımcı olunur, bakılır, ilgilenilir. Ben de yaparım. Ama kimse kimseyi mecbur bırakmamalıdır. Zorlamamalıdır. Konu sahibi hamileyken bana yaptıklarını unutamıyorum diyor. Işte düşmez kalkmaz bir Allah. Kayinvalide geline muhtaç oldu şimdi.

Götürüp getirdi 2 de bana teklif etmedi gel diyo deseydi çocuğum için giderdim

Evet geçen sene tecrübesiz gittim bin pişman oldum Bi daha asla dedim orda çünkü onlara ne yaparsan yap görülmüyor naptiniz diyen cinslerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…