Eş denilen musvettenin nispeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle daha da çekcekler hiç razı değilim onlardan. Misal ben gebeyken uyku sorunum vardı uyumak istiyordum uzanmak fln bana dediği o kadar niye uyuyorsun keyfimden uyuyorum sanki sırf iş yapayım daha çok diye şimdi kızı uyuyo gebe ona demiyo normal karsiliyo eşit davranmıyor ve benden onların hizmetçisi gibi davranmamı istiyo ben de yapmak istemiyorum artık hakedene yapılır

Eski kızlar ne alaka onu anlayamadım neden kozlarla yattıgını söyledi size

Kesinlikle haklısın bebeğimi söyleyince de lafları hazır herkes çocuk büyüttü neler neler yaptidiyolar
Eskiler ondan hep dokundun mu bin ah isit modunda. Herkes aynı olmak zorunda sanki. Eskiler susuyormus yedigi ekmeğe şükür cekiyormus neden? Çünkü erkektir erdir. Tek sebep bu. İste böyle kadinlar yüzünden sekillenen erkek beyni yeni jenerasyon erkekleriede geçmiş ama kadinlar içten ice kurtulmak istiyor hayatlarndan kadin güçlendi şimdi beynini kullanıyor soz hakkini kullanıyor. Onlarin o küçük ve ben erim düşüncesi ise istikrarla devam ediyor kiminde. Evlenmeyip anasinin kınalı kuzusu kalsaymis madem bu kadar duskunse. Gelismemis işte ayri bir birey olduğunun ailesinin sorumluluğunun olduğunun farkinda değil

Bana kısasın dedi ben de uzun birini alsaydın dedim sonra tabi hepsi seni bıraktığı için alamadın diyince öyle dedi
Demek senin vitaminler boya gitmiş zeka geriliğinin sebebi bu deseydin. Bu kadar insanla yattığını bilsem güzel bir virüs testinden geçirirdim seni kim bilir kimler kimlerin koynuna girip çıkmış ben saf kalmisim deseydin carp sözlerini kiz umursama andavali sinir oldum.

Sevgili mune
Öyleler ne yazik ki evlendikten sonra düşkünlüğü tutmuş böyle değilmiş hep il dışında flnmis tatlı olmuş hepsi şimdi ona kopamiyo

Güldüm Allah da seni güldürsün laf ettim ama krize girdim çıktım odadan

Yazık size... hiç mi tanımadan evlendiniz? Ben böyle bir adamla evlilik sürdüremem adamın sevgisini geçtim saygısı bile yok size. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun

Eşinizin geçmişten bahsetmesi hoş olmamış her ne olursa olsun geçmiş geçmişte kalır.Temiz bir sayfaya imza atılırken iki insaninda hayatinda temiz bir sayfa demektir bu.Öbür yandan sizin esinizin annesine karsi olan yaklasiminiz ayip.Diger evde 2 oglu var demekle bitmiyor isterse 10 cocugu olsun esinizin annesi ve annesinin yaninda olmak istemesi cok normal Allah icin 3 5 gun kalsaniz ne olacakti.Kendi ailenizin basina birsey gelse ne yapacaksiniz Hayatta neler var kayinvalidesi eltisi gorumcesiyle bir omur ayni avde yasamak zorunda kalanlar ne yapsin.Siz kayinvalide olsaniz gelininiz gelmese ne dusunursunuz bunlari artik asin sevsenizde sevmesenizde istesenizde istemesenizde o kadin esinizin annesi bu asla degismez sevmeyin ama saygi gostermeniz gerekir evlilik budur bunun bilincinde olmaniz lazim

3 5 gün olsa neyse tüm yaz dedi üstelik onlardan yeni gelmiştik her hafta sonu oradayız gitmek gelmedi içimden hala da gelmiyor annesi haksiza haksız demiyo ben de mesafe koyuyorum

Diğer gelinler hep orada diye hep bakmak zorunda değiller. Gider 10 gün bakar dönersiniz.

Babanızın evine bayram diye gidip 1.5 ay donmemissiniz.
1.5 ay babanızın evinde kalıp, 10 gün köyde kalamıyor olmanız ayrı olay..
Sonra nasıl döndünüz? Eşiniz mi yalvar yakar oldu? Hiç sanmıyorum.
Kendi kendinize evi terkedip dönüyor, kafaniza göre yaşıyorsunuz zaten. Bosanmaniz çok bir şey fark ettirmez.

Eşim yalan söyledi diye kızdım demissiniz.
Siz de ona küçük bir yalan söylemişsiniz.
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz.
Karşılıklı yalancisiniz, çok da birbirinizden farklı değilsiniz.

Kocasi 3 gün 5 10 gün dememiş zaten tüm yaz demiş. Ayrıca kadın ne yalan söylemiş merak ettim göremedim ben.

Bu arada sizinde oğlunuz var heralde ondan bu yorumlar

Alt tarafi parmagi kirilmis ne varki bunda oraya gideceksiniz hadi bi kac gunlugune gidilir diyelim siz neden bukadar abarttiniz bi kac gun gitseydiniz bari ikinizde haklisiniz bunda bi orta tol bulunabilirdi. Eski yatma kalkma olaylarini yasamasi veya yalan soylemesi (kiskanmayin diye belki anlatmamistir) ama karisina gozune baka baka boyle bisey anlatmasi cok igrenc hem ne alaka o konuyla bu konu duzelebiliyorsaniz duzelin olmuyorsada zorlamanin anlami yok icinizi siz bilirsini

Alt tarafi parmagi kirilmis ne varki bunda oraya gideceksiniz hadi bi kac gunlugune gidilir diyelim siz neden bukadar abarttiniz bi kac gun gitseydiniz bari ikinizde haklisiniz bunda bi orta tol bulunabilirdi. Eski yatma kalkma olaylarini yasamasi veya yalan soylemesi (kiskanmayin diye belki anlatmamistir) ama karisina gozune baka baka boyle bisey anlatmasi cok igrenc hem ne alaka o konuyla bu konu duzelebiliyorsaniz duzelin olmuyorsada zorlamanin anlami yok icinizi siz bilirsini

Blue night24 sevdiği kızı ailesi almadığı için sizinle mecburen evlenen bu adamla devam etmek bence doğru değil.... 20 yılda geçse bu evlilik böyle devam eder, hayatınızı heder etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…