- 1 Temmuz 2019
- 130
- 431
- 33
- 29
- Konu Sahibi Blue night24
-
Evet kesinlikle daha da çekcekler hiç razı değilim onlardan. Misal ben gebeyken uyku sorunum vardı uyumak istiyordum uzanmak fln bana dediği o kadar niye uyuyorsun keyfimden uyuyorum sanki sırf iş yapayım daha çok diye şimdi kızı uyuyo gebe ona demiyo normal karsiliyo eşit davranmıyor ve benden onların hizmetçisi gibi davranmamı istiyo ben de yapmak istemiyorum artık hakedene yapılırHalalarım seve seve yaparlardı tabiki. Ama 18 20 saatlik mesafe vardı arada. Çoğu işini ben yapıyordum zaten, okulda oldugum zaman babam yapıyordu.
Allah kimseyi düşürmesin. Tabi ki yardımcı olunur, bakılır, ilgilenilir. Ben de yaparım. Ama kimse kimseyi mecbur bırakmamalıdır. Zorlamamalıdır. Konu sahibi hamileyken bana yaptıklarını unutamıyorum diyor. Işte düşmez kalkmaz bir Allah. Kayinvalide geline muhtaç oldu şimdi.
Eski kızlar ne alaka onu anlayamadım neden kozlarla yattıgını söyledi sizeOf kızlar öyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum öncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yüzünden biz merkezdeyiz onlar ilçede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de çünkü bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine böyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuç tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip söylendi en son tartismamizda dün oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yükselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla böyleydik diye tabi ben bunların böyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan söylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en çok zoruma giden bana yalan söylemesi ve benim söylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan söyleyip durmuş böyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum dönmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu bütün düzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun düzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum
Bana kısasın dedi ben de uzun birini alsaydın dedim sonra tabi hepsi seni bıraktığı için alamadın diyince öyle dediEski kızlar ne alaka onu anlayamadım neden kozlarla yattıgını söyledi size
Eskiler ondan hep dokundun mu bin ah isit modunda. Herkes aynı olmak zorunda sanki. Eskiler susuyormus yedigi ekmeğe şükür cekiyormus neden? Çünkü erkektir erdir. Tek sebep bu. İste böyle kadinlar yüzünden sekillenen erkek beyni yeni jenerasyon erkekleriede geçmiş ama kadinlar içten ice kurtulmak istiyor hayatlarndan kadin güçlendi şimdi beynini kullanıyor soz hakkini kullanıyor. Onlarin o küçük ve ben erim düşüncesi ise istikrarla devam ediyor kiminde. Evlenmeyip anasinin kınalı kuzusu kalsaymis madem bu kadar duskunse. Gelismemis işte ayri bir birey olduğunun ailesinin sorumluluğunun olduğunun farkinda değilKesinlikle haklısın bebeğimi söyleyince de lafları hazır herkes çocuk büyüttü neler neler yaptidiyolar
Demek senin vitaminler boya gitmiş zeka geriliğinin sebebi bu deseydin. Bu kadar insanla yattığını bilsem güzel bir virüs testinden geçirirdim seni kim bilir kimler kimlerin koynuna girip çıkmış ben saf kalmisim deseydin carp sözlerini kiz umursama andavali sinir oldum.Bana kısasın dedi ben de uzun birini alsaydın dedim sonra tabi hepsi seni bıraktığı için alamadın diyince öyle dedi
Öyleler ne yazik ki evlendikten sonra düşkünlüğü tutmuş böyle değilmiş hep il dışında flnmis tatlı olmuş hepsi şimdi ona kopamiyoEskiler ondan hep dokundun mu bin ah isit modunda. Herkes aynı olmak zorunda sanki. Eskiler susuyormus yedigi ekmeğe şükür cekiyormus neden? Çünkü erkektir erdir. Tek sebep bu. İste böyle kadinlar yüzünden sekillenen erkek beyni yeni jenerasyon erkekleriede geçmiş ama kadinlar içten ice kurtulmak istiyor hayatlarndan kadin güçlendi şimdi beynini kullanıyor soz hakkini kullanıyor. Onlarin o küçük ve ben erim düşüncesi ise istikrarla devam ediyor kiminde. Evlenmeyip anasinin kınalı kuzusu kalsaymis madem bu kadar duskunse. Gelismemis işte ayri bir birey olduğunun ailesinin sorumluluğunun olduğunun farkinda değil
Demek senin vitaminler boya gitmiş zeka geriliğinin sebebi bu deseydin. Bu kadar insanla yattığını bilsem güzel bir virüs testinden geçirirdim seni kim bilir kimler kimlerin koynuna girip çıkmış ben saf kalmisim deseydin carp sözlerini kiz umursama andavali sinir oldum.
Yazık size... hiç mi tanımadan evlendiniz? Ben böyle bir adamla evlilik sürdüremem adamın sevgisini geçtim saygısı bile yok size. Yine de hakkınızda hayırlısı olsunTeklif ettim dedi o mu senin ayağına gelcek düşünüyormuş gibi yapma dedi bana benimle ailesi evlen artık baskısı yaptığı için evlenmiş ve çok pismanmis ölmek istiyormuş o derece o eskilerini de ailesi istememiş yoksa o alcakmis
TanimamisimYazık size... hiç mi tanımadan evlendiniz? Ben böyle bir adamla evlilik sürdüremem adamın sevgisini geçtim saygısı bile yok size. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun
Terbiyesiz herifBana kısasın dedi ben de uzun birini alsaydın dedim sonra tabi hepsi seni bıraktığı için alamadın diyince öyle dedi
KaçırmasınSabah oğlumu alıp köye götürdü daha sütten kesilmeyen bebeği hala getirmedi
Eşinizin geçmişten bahsetmesi hoş olmamış her ne olursa olsun geçmiş geçmişte kalır.Temiz bir sayfaya imza atılırken iki insaninda hayatinda temiz bir sayfa demektir bu.Öbür yandan sizin esinizin annesine karsi olan yaklasiminiz ayip.Diger evde 2 oglu var demekle bitmiyor isterse 10 cocugu olsun esinizin annesi ve annesinin yaninda olmak istemesi cok normal Allah icin 3 5 gun kalsaniz ne olacakti.Kendi ailenizin basina birsey gelse ne yapacaksiniz Hayatta neler var kayinvalidesi eltisi gorumcesiyle bir omur ayni avde yasamak zorunda kalanlar ne yapsin.Siz kayinvalide olsaniz gelininiz gelmese ne dusunursunuz bunlari artik asin sevsenizde sevmesenizde istesenizde istemesenizde o kadin esinizin annesi bu asla degismez sevmeyin ama saygi gostermeniz gerekir evlilik budur bunun bilincinde olmaniz lazimOf kızlar öyle bunaldimki kime yazayım kime ne diyeyim bilmiyorum artık konuya gireyim nerden başlasam bilmiyorum öncelikle eşimle 3,4 aydır hep kavgaliyiz annesigil yüzünden biz merkezdeyiz onlar ilçede koy gibi yerde bana annesinin ayak parmağı kırıldığı i8cn gidip orda kalcaz dedi tabi ben istemedim gitmedim de çünkü bana gerek yok buradan oraya niye gideyim aynı binada evli 2 oğlu var onlar baksın yada insin yanlarında kalsın ayağı iyileşsin demi işte buradan patlak verdi hersey sonra ben babamın evine gittim bayram vesilesiyle sonra bu yine böyle tekrarlayinca gelmedim 1,5 ay sonuç tartışmalar fln sonunda anlaşma yeni sayfa dendi ama o kabullenmedi olanları gidip gelip söylendi en son tartismamizda dün oldu patladık birbirimize tabi 10 aylık oğlum da yanımızda o da bağırıyor benim sesim yükselmedi hep o işte sonra eskilerinden bahsetti şununla yattım bunla böyleydik diye tabi ben bunların böyle ileri derece olduğunu bilmiyorum yalan söylemiş ta evliligimizin başında tertemizim diye kandırdı benim en çok zoruma giden bana yalan söylemesi ve benim söylediğim en ufak Bi yalanı abartmasi oysa kendisi temiz değilmiş yalan söyleyip durmuş böyleyim soyleyim diye hakaretler havada zaten şimdi ben oğlumu alıp babamın evine gitmek istiyorum dönmemek şartıyla sizce oğlumla yaşantımız zor olurmu bütün düzeni bozulacak ama bunun yanında olmaktansa bozulsun düzelir elbet kb uzun oldu biraz fikirlerinizi bekliyorum
3 5 gün olsa neyse tüm yaz dedi üstelik onlardan yeni gelmiştik her hafta sonu oradayız gitmek gelmedi içimden hala da gelmiyor annesi haksiza haksız demiyo ben de mesafe koyuyorumEşinizin geçmişten bahsetmesi hoş olmamış her ne olursa olsun geçmiş geçmişte kalır.Temiz bir sayfaya imza atılırken iki insaninda hayatinda temiz bir sayfa demektir bu.Öbür yandan sizin esinizin annesine karsi olan yaklasiminiz ayip.Diger evde 2 oglu var demekle bitmiyor isterse 10 cocugu olsun esinizin annesi ve annesinin yaninda olmak istemesi cok normal Allah icin 3 5 gun kalsaniz ne olacakti.Kendi ailenizin basina birsey gelse ne yapacaksiniz Hayatta neler var kayinvalidesi eltisi gorumcesiyle bir omur ayni avde yasamak zorunda kalanlar ne yapsin.Siz kayinvalide olsaniz gelininiz gelmese ne dusunursunuz bunlari artik asin sevsenizde sevmesenizde istesenizde istemesenizde o kadin esinizin annesi bu asla degismez sevmeyin ama saygi gostermeniz gerekir evlilik budur bunun bilincinde olmaniz lazim
Kocasi 3 gün 5 10 gün dememiş zaten tüm yaz demiş. Ayrıca kadın ne yalan söylemiş merak ettim göremedim ben.Diğer gelinler hep orada diye hep bakmak zorunda değiller. Gider 10 gün bakar dönersiniz.
Babanızın evine bayram diye gidip 1.5 ay donmemissiniz.
1.5 ay babanızın evinde kalıp, 10 gün köyde kalamıyor olmanız ayrı olay..
Sonra nasıl döndünüz? Eşiniz mi yalvar yakar oldu? Hiç sanmıyorum.
Kendi kendinize evi terkedip dönüyor, kafaniza göre yaşıyorsunuz zaten. Bosanmaniz çok bir şey fark ettirmez.
Eşim yalan söyledi diye kızdım demissiniz.
Siz de ona küçük bir yalan söylemişsiniz.
Yalanın küçüğü büyüğü olmaz.
Karşılıklı yalancisiniz, çok da birbirinizden farklı değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?