Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Bence o adamdan uzak kalmaya çalışın sizi seviyor aşık bile olsa o da evliymiş.hem bakın siz bile çocukları düşünürken karşı taraf çocuklarını gözden çıkarıp boşanıp sizinle olacak değil ya . Eşinize şans vermeye çalışın birlikte bir yerlere gidin, bir haftasonu planı falan yapın ne bileyim..aç

Karsi tarafa karsi tam olarak ne hissediyorsunuz, ask mi sevgi mi hoslanmak mi? Gelip gecici bir durumda olabilir. Yanlis anlamayin ilgi gormeyen kadinlar bazen ilgili sevgi dolu tutkulu bir erkek ciktiklari zaman eslerine karsi isteksizlik olabiliyor.. bir boslukta da olabilirsiniz bunu umutmayin... esiniz duzelmis ve ortada 2 cocuk var... Bilemiyorum ben herzaman yuvanin dagilmamasindan yanayim. Iyi dusunun sonu felaket bir durumda olabilir sizin icin

1. Uzun süre bu işler gizli kalmaz. Dikkat çeker üzülürsün.
2. Bir erkek sevmediği kadına canım demez. Karısını seviyor. Bu adam seni sevmiyor.
3. Uzak durarak kocanla yakınlaşamazsın.
4. Terapiste devam et. Kocanla yakınlaşmak için çalış. Öbür adamla muhabbeti kes. Okulu değştir.
Bu durumu yaşayan öğretmen evli ve çocuklu biri vardı. Olay duyulmuş. Adamın karısı kocayı boşadı. Olan bir çocuğa oldu. Okulda dedikodu almış başını yürümüş.
Soruşturma açılmış. Kadın da öğretmen. onunda adı çıktı. KOcasının duymaması mümkün değil. Şimdi onlarda ayrı. <ç<ocuklara oldu yine olan. Aklını başına al. Allah şaşırtmasın. Cümlemizi.

ben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece değişen adamla evli kalmazdım.

Uyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..
Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..

ben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece değişen adamla evli kalmazdım.

Nihayet feminist bir yorum teşekkürler canım kimse bu kısma takılmadı

İsteksizdim yazan da dedemdi zaten :)

Yahu kilolu olduğum için eşim beni istemiyordu demediniz ki siz ben isteksizdim demişsiniz.

Tatlim yaşamaya üşeniyor du adam aldatmak onun nesine..o vakitler için diyorum
Erkeklerin genel modu vardır biraz tembellik benim için etik ahlak kuralları daha önemlidir.. Ama yorumunuz beni güldürdü...yinede size göre iyi bir eşe sahip oldugunuzu düşünüyorum konu sahibi..

Tatlim yaşamaya üşeniyor du adam aldatmak onun nesine..o vakitler için diyorum

Şimdi suçun tamamını eşinizin üzerine atarak kendi hatanızı aklamaya çalışıyorsunuz bence.
İsteksizdim demiştiniz en başta.
Belki o da ilgisiz uykucu tembel bir tipti okey.
Ama bu konuda evliliğinizi birlikte ihmal etmişsiniz.
Mücadele ettiğiniz bir yer var mı?
Evli bir adama gönül kaydırdım ama çocuklarım için devam ediyorum diyorsanız çok kutsal bir mücadele doğru!!

Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..
Yoo aldatan erkek yada kadın hertürlü aldatır dolu örnekleri var.. Ayrıca konu sahibini olayların içine gazozuna ilaç katarak bulmadı kendisini gereksiz samimiyetten bu durumu başına sardı, örnek elin evli adamıyla gece msjlaşmak gibi!!!!!

Kadin suan pisman muhim olan bu.. buyuk bi hata yapmadan kocasina yakinlasacak.. brn duzelecegini umut ediyorum ki insaAllah duzelir.. bi yuva kolay kurulmuyor.. karsidaki herif tam cakal, faydalanmak istiyor daha oncede dedim bunu.. anlik bir duygusal bosluk insana pisman olacagi seyler yaptirabiliyor..

Madalyanızı parlatmadan uyumuyorsunuzdur herhalde.

Benim annem olsan büyüyünce anne hiç mi gururun yoktu ne diye her seferinde affedip kendini buna mahkum ettin derdim.Konu siz değilsiniz o yüzden size yüklenemem şuan kafanızı bulandırmamak adına ama çocuğunuzu hak etmiyor zaten sevgili babacığı.

Burda medeniyet vırvırı yapanlar kapıdan giren kocalarının üzerine atlıyor parfüm koktu diye

Ünlü şairimiz mehmet Akif Ersoy bile açıkça dile getiriyor " medeniyet tek dişi kalmış canavar " diyerek .
Ama velakin başlarını yastıklarına koyduğunda avaz avaz bağıran insanlar vijdanını susturmak için " medeniyim " adı altında saçmalarlar .
Medeniyet bu değil .
Medeniyet bir insanı güven vererek ayakta uyutmak hiç değil .
Gurur ya gurur az buçuk olur insanda diye umuyoruz , oda medeniyetiniz gibi ne kadar uzak kulvarlarda yer alıyor oysa

Bir sure kendi kendinize kalip ne istediginizi olcup tarttiniz mi? Bu kisa donemli bir hoslanma da olabilir. Ya da kendinizi yeniden buldugunuz icin size ilgi duyan birisinine duydugunuz bir ilgi de olabilir.

Velhasıl kelam aldatılan kadınlar bana nefretle baksada alsinda ben doğru yolu arayan bir kadınım yanlış yaptım evet lakin düzeltmeye çalışıyorum ama duygu durumu bir anda düzelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…