- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Bence o adamdan uzak kalmaya çalışın sizi seviyor aşık bile olsa o da evliymiş.hem bakın siz bile çocukları düşünürken karşı taraf çocuklarını gözden çıkarıp boşanıp sizinle olacak değil ya . Eşinize şans vermeye çalışın birlikte bir yerlere gidin, bir haftasonu planı falan yapın ne bileyim..açHaklısınız hoşuma gitti zaten sürekli etrafımda. Özel konularada girdi yok benim hanımla sürekli tartışıyoruz senin arkadaşlığın benim için com değerli gibi. Lakin ben aptal değilim karnım doysun hem.pastam dursun olmaz.karsimdaki yürekli bir adam degil
Nihayet feminist bir yorum teşekkürler canım kimse bu kısma takılmadıben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece değişen adamla evli kalmazdım.
Hahaha ayyy iice konuya farkli bir boyuta getirdin yeminlen :)ben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece deiğişen adamla evli kalmazdım.
Uyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..ben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece değişen adamla evli kalmazdım.
Tatlim yaşamaya üşeniyor du adam aldatmak onun nesine..o vakitler için diyorumUyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..
Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..Uyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..
Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
ben kiloluyken bütün gün ... gibi uyuyup, kilolarımı verince, kendime bakmaya başlayınca 180 derece değişen adamla evli kalmazdım.
Nihayet feminist bir yorum teşekkürler canım kimse bu kısma takılmadı
Erkeklerin genel modu vardır biraz tembellik benim için etik ahlak kuralları daha önemlidir.. Ama yorumunuz beni güldürdü...yinede size göre iyi bir eşe sahip oldugunuzu düşünüyorum konu sahibi..Tatlim yaşamaya üşeniyor du adam aldatmak onun nesine..o vakitler için diyorum
Tatlim yaşamaya üşeniyor du adam aldatmak onun nesine..o vakitler için diyorum
Yoo aldatan erkek yada kadın hertürlü aldatır dolu örnekleri var.. Ayrıca konu sahibini olayların içine gazozuna ilaç katarak bulmadı kendisini gereksiz samimiyetten bu durumu başına sardı, örnek elin evli adamıyla gece msjlaşmak gibi!!!!!Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..
Kadin suan pisman muhim olan bu.. buyuk bi hata yapmadan kocasina yakinlasacak.. brn duzelecegini umut ediyorum ki insaAllah duzelir.. bi yuva kolay kurulmuyor.. karsidaki herif tam cakal, faydalanmak istiyor daha oncede dedim bunu.. anlik bir duygusal bosluk insana pisman olacagi seyler yaptirabiliyor..Yoo aldatan erkek yada kadın hertürlü aldatır dolu örnekleri var.. Ayrıca konu sahibini olayların içine gazozuna ilaç katarak bulmadı kendisini gereksiz samimiyetten bu durumu başına sardı, örnek elin evli adamıyla gece msjlaşmak gibi!!!!!
Madalyanızı parlatmadan uyumuyorsunuzdur herhalde.Yahuuu 3 kere aldatıldım şuan da aldatiliyorum...diğerlerinde bosanmaya kadar gitti olay bu en sonuncuyu bilmemezlikten geliyorum...kizim babasına aşık o üzülucek diye simdi boşanmayip biraz daha büyümesini bekliyorum...sırf kizimin mutluluğu için kendi mutluluğumdan onurumdan gururumdan vazgeçiyorum sırf babasıyla birlikte aynı evde mutlu yaşasın diye ben mutsuz olmayı göze alıyorken,,,,,,,;siz başka bir erkek için, kendiniz için çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok lütfen kendinize gelin siz bur annesiniz.....
Yahuuu 3 kere aldatıldım şuan da aldatiliyorum...diğerlerinde bosanmaya kadar gitti olay bu en sonuncuyu bilmemezlikten geliyorum...kizim babasına aşık o üzülucek diye simdi boşanmayip biraz daha büyümesini bekliyorum...sırf kizimin mutluluğu için kendi mutluluğumdan onurumdan gururumdan vazgeçiyorum sırf babasıyla birlikte aynı evde mutlu yaşasın diye ben mutsuz olmayı göze alıyorken,,,,,,,;siz başka bir erkek için, kendiniz için çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok lütfen kendinize gelin siz bur annesiniz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?