- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Medeniyet dediğiniz ne tam olarak?Canım bir de taş at bari kafama.allah aşkına biraz medeniyet ya.
Cirkin olan uslubum olsun :) şükrediyorum bunaNe kadar çirkin bir üslup konu sahibinin yaptığı yanlış evet ve bunun farkında ama sizin üslubunuzda yanlış ve siz bunun farkında değilsiniz
Sen bir düşünce biçimini temsil ediyorsun inan bu çok daha tehlikeli toplumlar içinCirkin olan uslubum olsun :) şükrediyorum buna
Medeniyetten kastım canım yozlasmamak yani tamam yanlış yanlıştır o konuda netiz ama bu nedir ya sürsünler sizin gibileri.sallandirin bari taksimde.yani bunu kastettimMedeniyet dediğiniz ne tam olarak?
Okudum canım allah rahmet eylesin o durumda çok zor tabikihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ben-hic-aci-cekmemisim-ki.1034454/
Bu konuyu bi okuyun derim.
Belki eşinize karşı hislerinizi bir daha kontrol ettirir.
Canım suçluyorlar çünkü bende onlarla aynı kafada idim bu duruma düşene kadar.oyuzden tepki vermiyorum yoksa normal şartlarda bu kadar sabırlı olamam.cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok kıymetli.Anlatmalısınız, lütfen tekrar düşünün ve uygulamaya geçin,insanın şeytanı her daim kendisiyledir, buna inanır ve bunu söylerim....Yanlışınızın farkındasınız , oldukça asil ve hanımefendi bir kadınsınız belli ki,dünyanın en beter hatasını da yapsam 34 sayfa suçlamayı,aşağılanmayı,hakareti sindiremezdim....Lütfen size yakışanı tercih edin, yavrularınız dan mesleğinizden her şeyden önce kendiniz için......
Evet zor tabi ..Okudum canım allah rahmet eylesin o durumda çok zor tabiki
Bunu diyen siz olunca garip oluyo kusura bakmayın. Yanlış yapıyorsunuz ve bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz. Buna istinaden yanlış yazılmış bi yazıya cevaben medeniyetten bahsediyorsunuz.Medeniyetten kastım canım yozlasmamak yani tamam yanlış yanlıştır o konuda netiz ama bu nedir ya sürsünler sizin gibileri.sallandirin bari taksimde.yani bunu kastettim
Yanlış anlıyorsun canım ben hatalıyım fakat her koyun kendi bacağından asılır..tuuu tunu kaka pis şekilinde yorumlar duruma yardımcı olmaz.Bunu diyen siz olunca garip oluyo kusura bakmayın. Yanlış yapıyorsunuz ve bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz. Buna istinaden yanlış yazılmış bi yazıya cevaben medeniyetten bahsediyorsunuz.
Belki onu yazan kadınında canı tam sizin konumunuzda olan biri tarafından çok fena yakıldı bilemezsiniz ki. O yüzden yozlaşmak medenileşmek vs. Kendinizi aklamaya çalışır gibi geliyor.
Senin durumunda olan bir konu sahibi için olağanüstü yardımcı olacak cevaplar gelmiş. Şimdiye acayip bir saldırıya mağruz kalman gerekti çok bile dayandılar. Birkaç saate en az 5 ban ve konu kilit olmalıydı.Yanlış anlıyorsun canım ben hatalıyım fakat her koyun kendi bacağından asılır..tuuu tunu kaka pis şekilinde yorumlar duruma yardımcı olmaz.
Canım seviyeyi koruduktan sonra herkes fikirlerinde özgür bu güzel birşey değil mi?Senin durumunda olan bir konu sahibi için olağanüstü yardımcı olacak cevaplar gelmiş. Şimdiye acayip bir saldırıya mağruz kalman gerekti çok bile dayandılar. Birkaç saate en az 5 ban ve konu kilit olmalıydı.
Seviyeyi tartışacağımız konu burası olmamalı işte onu söylemek istiyorum. Anlıyorsunuz umarım.Canım seviyeyi koruduktan sonra herkes fikirlerinde özgür bu güzel birşey değil mi?
E tartismayalim ozaman.Seviyeyi tartışacağımız konu burası olmamalı işte onu söylemek istiyorum. Anlıyorsunuz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?