Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Buda senin sinavin.. ama emin ol o begendigin adam evdeki adamdan daha mukemmel olmayacak. Gözune batan seyleri muhakkak olacak. Kendini toparla ve bunun bi heves oldugunu, gecici oldugunu dusun. (Diger yorumlardaki gelismeleri okumadim, konuya istinaden yazdim)

Öncelikle eşler arasındaki problemleri bahane etmekten vazgecin. Erkek ya da kadın fark etmez aldattiginda karım şöyleydi, kocam böyleydi derler.
Benim kocam bilgisayar bağımlısı, arada kafasını kaldırınca aaa çocuklar büyümüş filan diye kendi bile dalga geçiyor. O kadar gömülü bilgisayara.
E şimdi ben bu adamın böyle oldugubu 5 yıldır biliyorum. 5 yıldır boşanmadım da hayatıma biri girince mi kocam böyleydi o yüzden boşanmak istiyorum diyecegim.
Esinizden sürekli uyuduğu için değil, gonlunuz başkasına kaydığı için boşanmak istediğinizi kendinize itiraf etmelisiniz.
Kaldiki bu adam sizi kiloluyken ve cinsel isteksizliginiz varken terk etmemis. Sizi kaybeymemek için hatasını anlamış cirpinip duruyor ki bir cok erkek hatalı olduğunu bile kabul etmez. Demekki karaktersiz bi adam degil. Oysa karşınızda karısına canım deyip arkasından is ceviren karaktersiz bir adam var.
Tercih sizin.

Herhangi bir sağlık problemi olmayan insanlar aylarca sevişmeden nasıl mutlu bir evlilik sahibi olabilir ki? Eşiniz de sevilmediğinin farkında ve boşanmamaya diretmekte oda hata yapıyor.Sevgi gibi,saygı gibi ,cinsellik te evliliğin yapı taşlarından biridir bana göre.
Diğer adam karısını asla boşamayacak bunu bilin.Çocuklarınıza biraz saygınız varsa onların başını öne eğmeden bu evliliği bitirip yolunuza onlarla devam edin.Herşey zamanla yoluna girer.

Allah allah ya kadının 2 çocuğu var diye neden kadınlığından vazgeçsin iyi misiniz siz bu nasıl kafa? Sanki kadınlığını hisseden aktif cinsel hayatı olan kimse iyi bir anne olamazmış gibi.

Ne kadınlığından ne de çocuklarından vazgeç. Boşanmaman için hiçbir neden yok bence. Eşin yanlışlar yapmış zamanında ve seni kendinden soğutmuş. Maalesef geri dönüşü olmayan bir hata olmuş. Ayrıl istediğin gibi bir hayat kur. Çocukların zaten babalarıyla görüşmeye devam eder. Çocukları bahane etmeyin

Canım suçluyorlar çünkü bende onlarla aynı kafada idim bu duruma düşene kadar.oyuzden tepki vermiyorum yoksa normal şartlarda bu kadar sabırlı olamam.cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok kıymetli.

Medeniyetten kastım canım yozlasmamak yani tamam yanlış yanlıştır o konuda netiz ama bu nedir ya sürsünler sizin gibileri.sallandirin bari taksimde.yani bunu kastettim
Bunu diyen siz olunca garip oluyo kusura bakmayın. Yanlış yapıyorsunuz ve bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz. Buna istinaden yanlış yazılmış bi yazıya cevaben medeniyetten bahsediyorsunuz.
Belki onu yazan kadınında canı tam sizin konumunuzda olan biri tarafından çok fena yakıldı bilemezsiniz ki. O yüzden yozlaşmak medenileşmek vs. Kendinizi aklamaya çalışır gibi geliyor.

Yanlış anlıyorsun canım ben hatalıyım fakat her koyun kendi bacağından asılır..tuuu tunu kaka pis şekilinde yorumlar duruma yardımcı olmaz.

Yanlış anlıyorsun canım ben hatalıyım fakat her koyun kendi bacağından asılır..tuuu tunu kaka pis şekilinde yorumlar duruma yardımcı olmaz.
Senin durumunda olan bir konu sahibi için olağanüstü yardımcı olacak cevaplar gelmiş. Şimdiye acayip bir saldırıya mağruz kalman gerekti çok bile dayandılar. Birkaç saate en az 5 ban ve konu kilit olmalıydı.

Canım seviyeyi koruduktan sonra herkes fikirlerinde özgür bu güzel birşey değil mi?

Yahuuu 3 kere aldatıldım şuan da aldatiliyorum...diğerlerinde bosanmaya kadar gitti olay bu en sonuncuyu bilmemezlikten geliyorum...kizim babasına aşık o üzülucek diye simdi boşanmayip biraz daha büyümesini bekliyorum...sırf kizimin mutluluğu için kendi mutluluğumdan onurumdan gururumdan vazgeçiyorum sırf babasıyla birlikte aynı evde mutlu yaşasın diye ben mutsuz olmayı göze alıyorken,,,,,,,;siz başka bir erkek için, kendiniz için çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok lütfen kendinize gelin siz bur annesiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…