Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

1=siz anneden once bir kadinsin.
2=sizi kilolu ya da zayif her halinizle istemeli kocaniz.
3=sorumsuz ve herseyi size birakan bir eş.
4=siz guzellestiginizde sizin kadin oldugunuzu hatirlayan bi erkek.
Simdi bence oturup dusunun siz kocanizi seviyor musunuz ? Seviyorsaniz bi sekilde bi olanlar gecmis unutulur.
Ama sevmiyorsaniz sadece cocuklar icin kendinize ve esinize haksizlik etmeyin.
Burda yorum yazanlar 2ye ayriliyor erkege hak verenler,kadina hak verenler.
Erkege hak verenler siz sadece cocuklariniz icin kadinliginizdan nasil vazgecersiniz? Kadin kocasiyla yatmiyor bile.kadinin ve erkegin dogasinda vardir cinsellik.ve omur boyu nasil boyle yasar ki insan?
Cocuklar bigun kendi hayatlarini kurup gidecekler.kadin yine yalnizligiyla kalacak.
Evet ilgi dugdugunuz arkadasiniz sizinle herseyi goze alip yeni bi hayata baslayamaz.anlattiginiz kadariyla o cesaret onda yok.ama siz gercekten sevip istediginiz biriyle olabilirsiniz yine.tabiki esinizle yollarinizi ayirdiktan sonra.
Ama unutmayin bosandiktan sonra da hayat sizin icin cok kolay olmayacak.
O yuzden iyice oturup dusunun ya yeniden sevmeye calisin ya da tamamen ayrilin.

Medeniyet konulu kompozisyonunuz çok basarili lakin şunu bir anlayın ben bu yasananlara medeniyet göstergesi demiyorum sadece içinde bulunduğum durumu değerlendirilirken medeniyet cercevesine bürünün diyorum.

Canım ben hep isteksizim zaten.ozamanda şimdide.

Ee bu durumda gönül rahatlığıyla kiloluydum eşim beni beğenmiyordu.
Şimdi dibimden ayrılmıyor diye yorumlamak haksızlık olmaz mı o zaman?

Eşinizin ilgisi kilo verdiniz diye değişti demeyelim de siz kilo verince gözünüz açıldı.
Özgüven tavan yaptı. Eşiniz bu halinize ilgi göstermeye başladı belki de..

eeee???? Bu kadar yorum, fikir ve öneri... Bir karara varıp o yönde bir uygulamaya geçmediniz mi henüz???

Tespitiniz dogru

eeee???? Bu kadar yorum, fikir ve öneri... Bir karara varıp o yönde bir uygulamaya geçmediniz mi henüz???
Valla bugün malum adamla muhattap olmadım işler çocuklar kafamı meşgul ettim.esime gelince biraz yan yana duralım dedim hemen sarılmalar öpmeler sıkıldım odama gectim uykum geldi diye.suan yapamıyorum

Medeniyet konulu kompozisyonunuz çok basarili lakin şunu bir anlayın ben bu yasananlara medeniyet göstergesi demiyorum sadece içinde bulunduğum durumu değerlendirilirken medeniyet cercevesine bürünün diyorum.
Bu arkadasi biraz kendi haline birak bence... hatanin insanlar icin oldugunu idrak edemiyor.. kimse medenilik taslamadi burda ona.. sorun seni anlamaya calismiyor sadece yargiliyor olmasi ve cok buyuk konusmasi.. tek tabanca olsan ne diye bu kadar kafa patlatasinki? Cocuklarini dusundugun icin boyle.. yukarda yazan arkadas demis; cocuklar bi gun yolunu cizecek gidecek..sen kadinligini hislerini yasamamis olacaksin belkide bu guzel zamanlarinda..duygular tabiiki bi anda degismez..oyle olsa kimse ask acisi cekmez, aldatilanlar aci cekmez vs.

Bak canım benim
Muhtemelen senden yaşça küçük olsamda yıllardır yürüttüğüm bir evliliğim var .
Dört dörtlük değil hiçbirşey elbette
Ama düşündüğümde eşime yaptığım ve yakıştırdığım herhareket bana ve çocuklarıma da sıçrar .
Yatın büyür o çocuklar bu yaptıkların , yaşadıkların ve yaşattıklatın çıkar karşılarına .
Kocanın nefretini vs . ' de koyalım kenara
Çocuklarınjn nefretini bence kaldıramazsın .
Bugün sırf bana aval aval bakan adama gözümü dikip nr olduğunu anlamaya çalıştığım için brnı ayak üstü namussuz ilan dden sen ve arkadaşlarına hiç takılmadkm mesela .
Çünkü kişi kendinden bilirmiş işi dediler bşze zamanında .
Gözümden kaçmadı yani
Ama maya mı biliyorum ben , kalbimin içindeki her metre kareyi , çeri çöpü tek tek biliyorum ben .
Yani hiç yüksünmedim .
Sende anne olarak , kadın olarak , gururlu bir kadın olarak ve hemcinsine bunu yaşatmayacak bir kadın olarak aklını başına al .
Bugün burada alaya alınan ben olurum yarın alay edilen sen ve diğerleri
Allah yaşatır derken size şuan yaşattığını göz ardı etmeden düşünün

Kilo verince özgüveniniz yerine gelmiş.
Yoksa sevmediğiniz bir adamdan 2 çocuk yapmazdınız değil mi

Namussuz ilan etmedim ne münasebet. Benim haddim değil zira seni tanımıyorum

Himmah canım bir 6 ay evvel bende aynı şeyi yazardım hatta dahada kötülerini..lakin o iş öyle değil işte dilerim sen yaşamazsın
Ben hala düşünmenizi anlıyorum hadi aklınızdan geçti onu da anlıyorum da nasıl msj atacak kadar faaliyete geçebildiniz onu anlayamiyorum...bu yüzden hani ben de 6 ay evvel böyle derdim demişsiniz ama kusura bakmayın dediğiniz kadar bilinçli olsanız msj atacak ya da hastaneye gelebilecek kadar samimiyet kuramazdiniz.7 senedir eğitim camiasindayim öğretmenim çok samimi değer verdiğim erkek iş arkadasimlarim da var bunları derken yobaz değilim.

Oku oku şiştim yahuu... akşam fake dedim yattım ama konu almış başını gitmiş...
Bazı hanımlar konu sahibine fazlasıyla anlayışlı olmuşlar, kimisi feministçe yorumlar yapmış enteresan geldi bana...
Adam size uygun, istediğiniz gibi olmayabilir. Birçok insan öyle. Ama bu o insanı böyle hakir görmeye ve ona bu şekilde acıyarak bakmaya mazaret olamaz... Size göre değilse ayrılırsınız. Ama lütfeder gibi yanında duruyorsunuz ve belki farkında değilsiniz ama sırf sizin istediğiniz gibi biri olmadığı için kocanızı aşağılıyorsunuz! Bu çok küçük düşürücü eşiniz açısınsan bence.
Ve size bu kadar anlayışlı olan hanımlara soruyorum; bunu yapan sizin eşiniz olsaydı? Siz onun kötü gününde elinizden geldiğince yanında olsaydınız ve o kendini toparlayınca iş arkadaşıyla flört etseydi? Sizi hakir görseydi? Gece kadınla mesajlaşsaydı? Hemde evli bir kadınla? Henüz birşey yaşanmamışta olsa ruhen yaşansaydı? O zamanda kocanıza bu kadar anlayışıı olurmuydunuz? Dermiydiniz “ yaa gönlü kaymış olabilirr yazıkk oda bir erkek” diye?
Yani konu sahibi yanlış anlama yargılamıyorum seni. Hissedebilirsin, kocana uyuz olabilirsin ama bunu doğru şekilde yapmalısın. Aksi taktirde ne dersen de sana hak veremem...

Hahaha ayyy iice konuya farkli bir boyuta getirdin yeminlen :)

Ama ne asagilayici bir yaklasimdir bu, kadin sismanken dön arkani yat, zayiflayinca pesinde pervane ol, yemezler, babannemin degimiyle evvel gerekti :)

Uyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..

Bilmiyoruz ki aldatmis mi ya da aldatmayi dusunmus mu, ama her kosulda cok cirkin ve asagilayici bir yaklasim bu,
ayrica aldatmamayi her iki cinsiyet icin de erdem olarak gormuyorum, aldatmamak rutinde olmasi gerekendir benim icin, aldatmak erdemsizliktir.

Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..
Esiniz birden kendini boyle bir olayin icindr bulsa kendini. Bi kadin ilgilense esinizle ve esinizin bu hosuna gitse ... deseki karimda devamli ev isiyle ugrasiyor bakimsiz ilgilenmiyor benimle halbuki benim ilgiye ihtiyacim var ilgilenen kadin daha cazip gelse arladaslarina sorsa acaba ayni seyi savunurmuydunuz ?boyle birsey karsimiza cikabilir ama evliyken boyle birseyi normal karsilamak yada anlamaya calismak mantikli gelmiyor bana. Ben 23 yasindayim hayata bakisim bambaska kaldiki yani bu insan ev hanimi degil universite okumus belli bir topluma girmis. Zorlami evlendirdiler yani? Oyle olsa anlayacagim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…