- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Canım ben hep isteksizim zaten.ozamanda şimdide.İsteksizdim yazan da dedemdi zaten :)
Yahu kilolu olduğum için eşim beni istemiyordu demediniz ki siz ben isteksizdim demişsiniz.
Medeniyet konulu kompozisyonunuz çok basarili lakin şunu bir anlayın ben bu yasananlara medeniyet göstergesi demiyorum sadece içinde bulunduğum durumu değerlendirilirken medeniyet cercevesine bürünün diyorum.Burda medeniyet vırvırı yapanlar kapıdan giren kocalarının üzerine atlıyor parfüm koktu diye
Ünlü şairimiz mehmet Akif Ersoy bile açıkça dile getiriyor " medeniyet tek dişi kalmış canavar " diyerek .
Ama velakin başlarını yastıklarına koyduğunda avaz avaz bağıran insanlar vijdanını susturmak için " medeniyim " adı altında saçmalarlar .
Medeniyet bu değil .
Medeniyet bir insanı güven vererek ayakta uyutmak hiç değil .
Gurur ya gurur az buçuk olur insanda diye umuyoruz , oda medeniyetiniz gibi ne kadar uzak kulvarlarda yer alıyor oysa
Canım ben hep isteksizim zaten.ozamanda şimdide.
Tespitiniz dogruEe bu durumda gönül rahatlığıyla kiloluydum eşim beni beğenmiyordu.
Şimdi dibimden ayrılmıyor diye yorumlamak haksızlık olmaz mı o zaman?
Eşinizin ilgisi kilo verdiniz diye değişti demeyelim de siz kilo verince gözünüz açıldı.
Özgüven tavan yaptı. Eşiniz bu halinize ilgi göstermeye başladı belki de..
Valla bugün malum adamla muhattap olmadım işler çocuklar kafamı meşgul ettim.esime gelince biraz yan yana duralım dedim hemen sarılmalar öpmeler sıkıldım odama gectim uykum geldi diye.suan yapamıyorumeeee???? Bu kadar yorum, fikir ve öneri... Bir karara varıp o yönde bir uygulamaya geçmediniz mi henüz???
Tespitiniz dogru
Adamın tek suçu uyuz olmasıAdama asılsız suçlama yapmak yerine doğrular üzerinden ilerleyelim o halde..
Bu arkadasi biraz kendi haline birak bence... hatanin insanlar icin oldugunu idrak edemiyor.. kimse medenilik taslamadi burda ona.. sorun seni anlamaya calismiyor sadece yargiliyor olmasi ve cok buyuk konusmasi.. tek tabanca olsan ne diye bu kadar kafa patlatasinki? Cocuklarini dusundugun icin boyle.. yukarda yazan arkadas demis; cocuklar bi gun yolunu cizecek gidecek..sen kadinligini hislerini yasamamis olacaksin belkide bu guzel zamanlarinda..duygular tabiiki bi anda degismez..oyle olsa kimse ask acisi cekmez, aldatilanlar aci cekmez vs.Medeniyet konulu kompozisyonunuz çok basarili lakin şunu bir anlayın ben bu yasananlara medeniyet göstergesi demiyorum sadece içinde bulunduğum durumu değerlendirilirken medeniyet cercevesine bürünün diyorum.
Bak canım benimMedeniyet konulu kompozisyonunuz çok basarili lakin şunu bir anlayın ben bu yasananlara medeniyet göstergesi demiyorum sadece içinde bulunduğum durumu değerlendirilirken medeniyet cercevesine bürünün diyorum.
Adamın tek suçu uyuz olması
Namussuz ilan etmedim ne münasebet. Benim haddim değil zira seni tanımıyorumBak canım benim
Muhtemelen senden yaşça küçük olsamda yıllardır yürüttüğüm bir evliliğim var .
Dört dörtlük değil hiçbirşey elbette
Ama düşündüğümde eşime yaptığım ve yakıştırdığım herhareket bana ve çocuklarıma da sıçrar .
Yatın büyür o çocuklar bu yaptıkların , yaşadıkların ve yaşattıklatın çıkar karşılarına .
Kocanın nefretini vs . ' de koyalım kenara
Çocuklarınjn nefretini bence kaldıramazsın .
Bugün sırf bana aval aval bakan adama gözümü dikip nr olduğunu anlamaya çalıştığım için brnı ayak üstü namussuz ilan dden sen ve arkadaşlarına hiç takılmadkm mesela .
Çünkü kişi kendinden bilirmiş işi dediler bşze zamanında .
Gözümden kaçmadı yani
Ama maya mı biliyorum ben , kalbimin içindeki her metre kareyi , çeri çöpü tek tek biliyorum ben .
Yani hiç yüksünmedim .
Sende anne olarak , kadın olarak , gururlu bir kadın olarak ve hemcinsine bunu yaşatmayacak bir kadın olarak aklını başına al .
Bugün burada alaya alınan ben olurum yarın alay edilen sen ve diğerleri
Allah yaşatır derken size şuan yaşattığını göz ardı etmeden düşünün
Evet kalp gözümle incelemiştim adamı öyle diyordunNamussuz ilan etmedim ne münasebet. Benim haddim değil zira seni tanımıyorum
Ben hala düşünmenizi anlıyorum hadi aklınızdan geçti onu da anlıyorum da nasıl msj atacak kadar faaliyete geçebildiniz onu anlayamiyorum...bu yüzden hani ben de 6 ay evvel böyle derdim demişsiniz ama kusura bakmayın dediğiniz kadar bilinçli olsanız msj atacak ya da hastaneye gelebilecek kadar samimiyet kuramazdiniz.7 senedir eğitim camiasindayim öğretmenim çok samimi değer verdiğim erkek iş arkadasimlarim da var bunları derken yobaz değilim.Himmah canım bir 6 ay evvel bende aynı şeyi yazardım hatta dahada kötülerini..lakin o iş öyle değil işte dilerim sen yaşamazsın
Hahaha ayyy iice konuya farkli bir boyuta getirdin yeminlen :)
Uyumuş ama aldatmamış, aldatmayı düşünmemiş bence buda büyük bir erdem erkek açısından bakılınca..
Esiniz birden kendini boyle bir olayin icindr bulsa kendini. Bi kadin ilgilense esinizle ve esinizin bu hosuna gitse ... deseki karimda devamli ev isiyle ugrasiyor bakimsiz ilgilenmiyor benimle halbuki benim ilgiye ihtiyacim var ilgilenen kadin daha cazip gelse arladaslarina sorsa acaba ayni seyi savunurmuydunuz ?boyle birsey karsimiza cikabilir ama evliyken boyle birseyi normal karsilamak yada anlamaya calismak mantikli gelmiyor bana. Ben 23 yasindayim hayata bakisim bambaska kaldiki yani bu insan ev hanimi degil universite okumus belli bir topluma girmis. Zorlami evlendirdiler yani? Oyle olsa anlayacagim gercekten.Aldatmayi dusunmek diye birsey olur mu ya? En azindan konu sahibi kadin aldaticam kocami diyerek yola cikmamistir. Erkekler genelde bunun planini onceden yapar... ama bu kadin olaylarin icinde bulmus kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?