- 1 Ekim 2017
- 176
- 59
- 13
- 38
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Canım seninki çok zor. Açık söyleyim ben yapamazdim rabbim yardımcımiz olsunYahuuu 3 kere aldatıldım şuan da aldatiliyorum...diğerlerinde bosanmaya kadar gitti olay bu en sonuncuyu bilmemezlikten geliyorum...kizim babasına aşık o üzülucek diye simdi boşanmayip biraz daha büyümesini bekliyorum...sırf kizimin mutluluğu için kendi mutluluğumdan onurumdan gururumdan vazgeçiyorum sırf babasıyla birlikte aynı evde mutlu yaşasın diye ben mutsuz olmayı göze alıyorken,,,,,,,;siz başka bir erkek için, kendiniz için çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok lütfen kendinize gelin siz bur annesiniz.....
Ah canım benim yapım bu,mesela okulda sen bizim neşemizsin der bayanlar. Ama işte soldum ya resmen gülemez oldum.haklisin kitap candır iyi fikir..badem ağacı diye bir kitap aldım uçurtmayı vurmasınlar ayarinda imis baslayayim bakimİlk iş o kişiyle burdakilerle olduğu gibi gibi tatlı tatlı konuşmayınama eşinizle konuşun sonra terapi sonra boş zamanları değerlendirmek için geceleri mesela kitap okumak...
Merhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Sevgili demesek canim.zira sevgilim değil sadece diğerlerinden bir tık yakın diyelimŞuanda eşiniz sizden uzak durduğu için duygusal boşlukta farklı bir arayış içine girmişsiniz.
Sizi anlıyorum,ama tabi ki haklı bulmuyorum bana göre yanlış bir davranış.
Haklı iken haksız duruma düşmeden ilişkinizi bitirmeniz lazım sevgilinizle .
Eşinizlede gerçek manada azıcıkta olsa duygusal anlamda birşey kalmadıysa onunla evliliğinizi sonlandırın.
Fakat önce çocuklarınız için bir fırsat verin çünkü ister istemez aklınız sevgilinizde kalabilir.
Bu ikilemden kurtulun önce,
Her zaman kalbi degil, beyni de dinlemek lazım hele de evli ve çocuklu iseniz.Eşinize evlililiginize en önemlisi de çocuklarınızın anne babasi ile yani aile ortamında büyümesi için bi şans verin . Siz aşkı ilkkez tattım diyorsunuz herkeste ilk aşkı ile olmuyor zaten. Esinizin güzel yönlerini bulmaya çalışın baştan başlayın ona da aşık olursunuz. Allahım doğru yolu bulmanıza yardım etsin çocuklarınızın yüzü gözü hürmetine.Işte o yanlış kere yanlış tan kurtulmam lazım asıl dert bu sanırm...beyin başka kalp başka çalışıyor
Ben yapamazdim diyorsunuz ama esinize ve öbür kadina bunu yapiyorsun adamin evliliginde siz sorumlu degilsiniz ama sizde evlisiniz cocuklariniz var yazik birde ögretmen siniz kendinize yapilmasini istemediginiz seyi bir hecinsinize yapiyosunuzCanım seninki çok zor. Açık söyleyim ben yapamazdim rabbim yardımcımiz olsun
eşinin davranışlarından sonra soğudun yine eşinin davranışlarından sonra ısınabilirsin...erkek milleti seninkinin o sorunu var öbürünün başka sorunu var biri gidince yerine hiç bir zaman iyisi gelmeyecek sen en iyisi bir hata yaptım saçmalama de titre kendine gel yahuu..çocuklar herşeyı hısseder eger kötü bri olsaydı çocukların o adama aşık olmazdı..bir yerde okudum boşanma durumuna gelen eşler ile ilgili.onu dene.hiç biey hissetmesende her sabah 10 gün boyunca eşinden önce uyan ve onu koklayarak öp işe yarayacakMerhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
eşinin davranışlarından sonra soğudun yine eşinin davranışlarından sonra ısınabilirsin...erkek milleti seninkinin o sorunu var öbürünün başka sorunu var biri gidince yerine hiç bir zaman iyisi gelmeyecek sen en iyisi bir hata yaptım saçmalama de titre kendine gel yahuu..çocuklar herşeyı hısseder eger kötü bri olsaydı çocukların o adama aşık olmazdı..bir yerde okudum boşanma durumuna gelen eşler ile ilgili.onu dene.hiç biey hissetmesende her sabah 10 gün boyunca eşinden önce uyan ve onu koklayarak öp işe yarayacakMerhaba kızlar uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum öğretmenim dünya tatlısı 2 evlâdım var..benim derdim mutsuzluk şöyleki eşim pasif bir adam yıllardır ne maddi ne manevi sürekli ben yıprandım en iyi yaptığı şey uyumak sürekli. Onun haricinde kibar saygılı efendi biri. 5 yıl bitirdik böyle evliliğimde lakin cinsellik hep bir sorun oldu hep isteksizdim.kiloluydum.derken okulum değişti 10 kilo verdim saçlara kaynak yaptırdım derken göze batmaya başladım evdeki beni farketmesede bende kadınmışım dedim.o sırada malesef diyorum çünkü tamamen istem dışı aklım bir başkasına kaydı duygusal anlamda.tabiki fiilen değil çünkü ben bir anneyim.simdi eşim 180 derece değişti ilgili üzerime düşen iyi bir eş oldu ama ben artık zerre kadar bir şey hissetmiyorum aynı yatağa girmek işkence.iste böyle bir.cikmaz suançocuklarda babalarina asik.ne dersiniz geçer mi böyle ömür?ayrılalım dedim sensiz olmaz diyor
Canım seninki çok zor. Açık söyleyim ben yapamazdim rabbim yardımcımiz olsun
Tatlim beraber zaman geçirmekten mutlu olmuyorum ortak zevkimiz yok ben büyük şehirde büyüdüm o köyde. Neden diyorum ben apartman severim o müstakil. Ben deniz tatili isterim o yayla..bunun gibi bir sürü zıtlık var aramızda. Ama boşanamadım çünkü bu çocuklara olabilecek en iyi baba.beni durduran bu durum.
Sanki sen de çok iyi bir şey yapiyormussun gibi yazmışsın yalnızYahuuu 3 kere aldatıldım şuan da aldatiliyorum...diğerlerinde bosanmaya kadar gitti olay bu en sonuncuyu bilmemezlikten geliyorum...kizim babasına aşık o üzülucek diye simdi boşanmayip biraz daha büyümesini bekliyorum...sırf kizimin mutluluğu için kendi mutluluğumdan onurumdan gururumdan vazgeçiyorum sırf babasıyla birlikte aynı evde mutlu yaşasın diye ben mutsuz olmayı göze alıyorken,,,,,,,;siz başka bir erkek için, kendiniz için çocuklarınıza bunu yapmaya hakkınız yok lütfen kendinize gelin siz bur annesiniz.....
Aynen canımahh canım ahhh beni bana anlattın aslında şu sevgi olmasa önceden neler görürdük dimi
bizim tek farkımız eşimle ben aynı şehirde büyüdük ve çocuğumuzun olmayaşı
sanki yaşlanmış bir adamla evli olduğunu hissediyorsun dimi
Mevzu derin sebastianAslında soyle.diyeyim malesef sanırım ben aşık oldum ki benim eşim girdiği her ortamda dikkat çeken bir adarken tam tersi hiç bir gösterisi olmayan birine aşık oldumbunu kendime bile itiraf edemezken burda yazmamda şaşırtıcı ama kimseye anlatamıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?