Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Canım seninki çok zor. Açık söyleyim ben yapamazdim rabbim yardımcımiz olsun

İlk iş o kişiyle burdakilerle olduğu gibi gibi tatlı tatlı konuşmayın ama eşinizle konuşun sonra terapi sonra boş zamanları değerlendirmek için geceleri mesela kitap okumak...

İlk iş o kişiyle burdakilerle olduğu gibi gibi tatlı tatlı konuşmayın ama eşinizle konuşun sonra terapi sonra boş zamanları değerlendirmek için geceleri mesela kitap okumak...
Ah canım benim yapım bu,mesela okulda sen bizim neşemizsin der bayanlar. Ama işte soldum ya resmen gülemez oldum.haklisin kitap candır iyi fikir..badem ağacı diye bir kitap aldım uçurtmayı vurmasınlar ayarinda imis baslayayim bakim

Şuanda eşiniz sizden uzak durduğu için duygusal boşlukta farklı bir arayış içine girmişsiniz.
Sizi anlıyorum,ama tabi ki haklı bulmuyorum bana göre yanlış bir davranış.
Haklı iken haksız duruma düşmeden ilişkinizi bitirmeniz lazım sevgilinizle .
Eşinizlede gerçek manada azıcıkta olsa duygusal anlamda birşey kalmadıysa onunla evliliğinizi sonlandırın.
Fakat önce çocuklarınız için bir fırsat verin çünkü ister istemez aklınız sevgilinizde kalabilir.
Bu ikilemden kurtulun önce,

Sevgili demesek canim.zira sevgilim değil sadece diğerlerinden bir tık yakın diyelim

Işte o yanlış kere yanlış tan kurtulmam lazım asıl dert bu sanırm...beyin başka kalp başka çalışıyor
Her zaman kalbi degil, beyni de dinlemek lazım hele de evli ve çocuklu iseniz.Eşinize evlililiginize en önemlisi de çocuklarınızın anne babasi ile yani aile ortamında büyümesi için bi şans verin . Siz aşkı ilkkez tattım diyorsunuz herkeste ilk aşkı ile olmuyor zaten. Esinizin güzel yönlerini bulmaya çalışın baştan başlayın ona da aşık olursunuz. Allahım doğru yolu bulmanıza yardım etsin çocuklarınızın yüzü gözü hürmetine.

Canım seninki çok zor. Açık söyleyim ben yapamazdim rabbim yardımcımiz olsun
Ben yapamazdim diyorsunuz ama esinize ve öbür kadina bunu yapiyorsun adamin evliliginde siz sorumlu degilsiniz ama sizde evlisiniz cocuklariniz var yazik birde ögretmen siniz kendinize yapilmasini istemediginiz seyi bir hecinsinize yapiyosunuz

eşinin davranışlarından sonra soğudun yine eşinin davranışlarından sonra ısınabilirsin...erkek milleti seninkinin o sorunu var öbürünün başka sorunu var biri gidince yerine hiç bir zaman iyisi gelmeyecek sen en iyisi bir hata yaptım saçmalama de titre kendine gel yahuu..çocuklar herşeyı hısseder eger kötü bri olsaydı çocukların o adama aşık olmazdı..bir yerde okudum boşanma durumuna gelen eşler ile ilgili.onu dene.hiç biey hissetmesende her sabah 10 gün boyunca eşinden önce uyan ve onu koklayarak öp işe yarayacak

eşinin davranışlarından sonra soğudun yine eşinin davranışlarından sonra ısınabilirsin...erkek milleti seninkinin o sorunu var öbürünün başka sorunu var biri gidince yerine hiç bir zaman iyisi gelmeyecek sen en iyisi bir hata yaptım saçmalama de titre kendine gel yahuu..çocuklar herşeyı hısseder eger kötü bri olsaydı çocukların o adama aşık olmazdı..bir yerde okudum boşanma durumuna gelen eşler ile ilgili.onu dene.hiç biey hissetmesende her sabah 10 gün boyunca eşinden önce uyan ve onu koklayarak öp işe yarayacak

ahh canım ahhh beni bana anlattın aslında şu sevgi olmasa önceden neler görürdük dimi
bizim tek farkımız eşimle ben aynı şehirde büyüdük ve çocuğumuzun olmayaşı
sanki yaşlanmış bir adamla evli olduğunu hissediyorsun dimi

Sanki sen de çok iyi bir şey yapiyormussun gibi yazmışsın yalnız

Yalnız arkadaşlara hak veriyorum
Sizin bu yakınlaşmanizi meslektaşların arasından mutlaka fark edenler olmuştur
Yalnız tam emin olmadıklarından bir yerde soyleyemiyorlardir
Yakında dedikodular çıkmaya ta kadının kulağına gitmeye başlar

Çoğu yorumu okudum
Maalesef sizin gözünüzü biraz kararmış buldum
Sanki ne olacak bakalım bu işin sonu diye beklemeye almışsınız
Çok yanlış yapıyorsunuz
Bu işin sonunda evliliginizden çocuklarından hatta işinden olma var
Derhal uzaklaş o adamdan tayin zamanlarini kaçırma
Başka okula tayin iste
Sonra da kocani boşa

Şimdi birşey diyeceğim kusura bakma ağır gelebilir ama kiloluyken cinsel isteklerin yokken bu adam her şartta sana sadık kalmış, belki senin kilolarından rahatsızdı belki beğenmiyordu ama yinede yanlışa yönelmemiş, sen kilo verdin bedenini değiştirdin hemen dışarıya yöneldin...

Zaten arayış içindeymişsin bahane arıyormuşsun kilo vermende bahanesi olmuş bence...

Sen daha büyük yanlışlar yapmadan boşan adama yazık.

Ayrıca biraz empati yap
Kocanin senin arkandan başka bir kadından hoşlandığını onunla mesajlastigini düşün
Arkandan karım paspaldi kendine bakmıyordu dediğini düşün

Kardeş allah yardımcın olsun ama bence kocani sevmeye calis sana bir hatası yok gibi görünüyor
Bence bu saatten sonra senin tek askin çocukların olmalı onların mutluluğu herşeyden önce gelmeli
Gerekirse tayin işte başka okula git
Numaranı değiş sosyal medya kullanma

Yaşın genç ama 2 evladın varmış lütfen kalbine değil mantığına göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…