Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Hala şu konuları oturup konusuyorsunuzya yuh diyorum iyice.
Size kaç kişi bunları söyledi.
Haklısınız deyip hala ne diye devam ediyorsunuz ben sizi anlamıyorum ?
Gurur eder insan yahu

Bu hikayeyi yakın iki arkadaşımda gördüm. Birisi nişanlısını terk etti başını döndüren ikinci adam için. Sonuç büyük hüsran. Diğeri de ayrılsam mı eşimden diye düşünürken başka şehre tayin oldular ve yuvaları kurtuldu, normale döndü ilişkileri. Adam karısına ihanet ediyor, size yakın ilgi göstermesi inandırıcı değil. Öyle erkekler sadece ikinci kadın ararlar. Evde her şeyi sen yüklendiysen eşin pasifleşmiş olabilir, biraz dikkat edin düzelir inşallah. Birlikte yeni etkinlikler yapın iyi gelecektir inşallah

ne komik olurdu biliyor musun.kocanı adam! için bırakıp gitmen ve sevgilinin de ben karimi seviyorum seni istemiyorum demesi olurdu.ortada kalırdın. Çocuklarını ilgili kocanı saygın çevreni kaybederdin.olsun .. Aşk buna değmez mi!

ask i memnu gibi hayat bak sonun bihtere benzemesin..

Biliyorum canım

Kusura bakmayın biliyorsunuz da pek umrunuzda değil. Cocuklarinizin bugununu hic saymiyorum 20 sene sonra bile karsisina cikar sizin gunahinizin bedelini onlarin canini yakarak odetirler. Kendinizi düşünmüyorsunuz fakat onlari düşünün artik. Aldatan erkeğe hiçbirşey olmuyor olan yine size olur çocuklara olur. Aklinizi basiniza alin lutfen

Seni yatağa atamadığı için ağlıyordur, erken gözünü açtın çünkü. Yatıp kalkıp şükret Kocana şans ver, tövbe et, yuvana sarıl..ilişkinide tamamen noktala, asla yazışma, konuşma..

Canim bende 4 senelik evliyim ve cok sukurki ikinci bebegimi bekliyorum. Bende asktan ölerek evlenmedim. Herkesin kendi icinde duran sorunlari vs olur. Ben garanti veriyrm demiyrm esimi sevecegime yada esimin beni aldatmayacagina. Ben yasima gore bayagi agir seyler yasadim. Oyle dert cekiyrm ama asigim gibi bi durumumda yok. Esimi seviyrm kendime saygim var tek dusuncem kizima guzel bir aile olmak. Esim yokken kizim babam nerde diye sorunca yıkıliyordm. Ayrilmak zor karar ama bence benim dusuncem aldatmak olmamasi gerekir. Bakip hoslanmak neyse onlarin icinde buldun ama konusmak gorsmek ? Allah herkese akil fikir versin ..

Çok şükür doğru yolu bulmuşsun inşallah yuvana sımsıkı sarılırsın olaya şöyle bak adam evli eşine sadakatsizlik yapacak bir erkeğin sana ne faydası olur ki

size şunu tavsiye edeyim,madem 5 yıllık evlisiniz ve siz de eşiniz de değişti olumlu yönde,bence bu evliliğe birkez daha şans vermelisiniz.Kendinizi motive edin ve eşinizin pozitif yönlerini düşünün.Hiç tanımadığınız bir adama ilgi duymuş olabilirsiniz duygusal boşluğunuzdan dolayı ama emin olun en iyi adam bildiğiniz çocuklarınızın babasıdır.Sonra çocuklar per perişan olup aynı kaderi yaşıyorlar.Benim annem yıllardır babamın kahrını hiç sevmediği halde çekiyor maalesef imtihanı o biliyor

Böyle devam etmez. Duygularınız ölmüş artık değişmez. Evli kalmanız doğru değil. Ama lütfen diğer adamdan uzak durun, o evli biri . Kimsenin yuvasını yıkmayın.
Eşiniz de hatalı tabi ki. Size kadınlığınızı unuturmuş zamanında. Ama bu onu aldatma hakkı vermez size. Ayrılır yolunuza bakarsınız.

son gelişmeleri okudum ve bence siz bu adamla sevgilisiniz. yazık size diyeceğim ama demiyorum bence eşinize,çocuklarınıza,o adamın eşine ve çocuğuna yazık.

burada aldatan adamlar topa tutuluyor bu hanımefendiye "cnm gözün erken açılmşşşş aferinnn cnmmmm )" deniyor.

boşanın en azından kadınlık gururunuz yerinde kalsın.

Hayır canim sevgilim değil öyle olsa konu açmazdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…