- 30 Aralık 2009
- 23.995
- 96.736
- 1.123
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Devam ettiğimden değil bu kadar kafa yordu arkadaşlar ve bende gelişmeleri yazmak istedimHala şu konuları oturup konusuyorsunuzya yuh diyorum iyice.
Size kaç kişi bunları söyledi.
Haklısınız deyip hala ne diye devam ediyorsunuz ben sizi anlamıyorum ?
Gurur eder insan yahu
Aynen durum buEvli kal ama seni kullanayim diyor
Biliyorum canımBu olaylar bir duyulursa basınıza neler gelecegini biliyorsunuz degil mi ?
O halde aklını basına devşir hemde hemen.Biliyorum canım
ne komik olurdu biliyor musun.kocanı adam! için bırakıp gitmen ve sevgilinin de ben karimi seviyorum seni istemiyorum demesi olurdu.ortada kalırdın. Çocuklarını ilgili kocanı saygın çevreni kaybederdin.olsun .. Aşk buna değmez mi!Canım benim hayatımın bir benzerini yaşıyorsun resmen.ama seçtiğin yol taktire şayan bende o yol ayrımındayım adamada dedim ben eşimle boşanmak istiyorum ne tepki verdi dersiniz?o zaman ben senle hic görüşemem dul bir kadın toplumda çok sıkıntı yaşar ben yanina gelsem herkes bir anlam yükler beni kaybedersin dedi.kesinlikle boşanma dedi saka gibi..
ask i memnu gibi hayat bak sonun bihtere benzemesin..Diyorki sen olmazsan hayat boş sen benim mutluluğum herşeyimsin..ben seni kaybedersem hayatımı kaybederim.bla..yersen artık dediklerinden..bu yaptığımız yanlış ama ben kendime söz geçiremiyorum ozaman aslanlar gibi bosan sahip çık.dioyrki o ince bir çizgi sen anlamıyorsun bu mutsuzluk benim kaderim böyle gelmiş böyle gider..tek çocuğu var o da büyümüş. Yanı kizlar.sen salaksın diyor sanırm işin ozeti
Biliyorum canım
Seni yatağa atamadığı için ağlıyordur, erken gözünü açtın çünkü. Yatıp kalkıp şükret Kocana şans ver, tövbe et, yuvana sarıl..ilişkinide tamamen noktala, asla yazışma, konuşma..Ben sensiz naparim..olcak ağladı bir sürü.keske seni sevmeme engel olan birşey olsa bir ilaç içsem unutsam diye ağladı.kizlar teşekkür ederim gözümü açtınız adama bak ya.sabah sabah sınır oldum bu muydu benim aklimin kaydigi
Teşekkür ederim canım artık aynen öyle yapacağımSeni yatağa atamadığı için ağlıyordur, erken gözünü açtın çünkü. Yatıp kalkıp şükret Kocana şans ver, tövbe et, yuvana sarıl..ilişkinide tamamen noktala, asla yazışma, konuşma..
Canim bende 4 senelik evliyim ve cok sukurki ikinci bebegimi bekliyorum. Bende asktan ölerek evlenmedim. Herkesin kendi icinde duran sorunlari vs olur. Ben garanti veriyrm demiyrm esimi sevecegime yada esimin beni aldatmayacagina. Ben yasima gore bayagi agir seyler yasadim. Oyle dert cekiyrm ama asigim gibi bi durumumda yok. Esimi seviyrm kendime saygim var tek dusuncem kizima guzel bir aile olmak. Esim yokken kizim babam nerde diye sorunca yıkıliyordm. Ayrilmak zor karar ama bence benim dusuncem aldatmak olmamasi gerekir. Bakip hoslanmak neyse onlarin icinde buldun ama konusmak gorsmek ? Allah herkese akil fikir versin ..Tatlim sende anne olacaksin ama yarin kocani sevecek misin bakalim? Boyle bi laf nasil eder bi anne adayi anlam veremedim dogrusu.guvendigin daglara yarin kar yagmayacaginin garantisi varmi ?. insan cogu seyi evlilikte heleki baslarda severek yapiyor emin ol..zamanla degisebilir bunda suclu aramayada gerek yok..kader kismet bazi seyler..
Iki tane cocugu olmasa bu kadinda bosanirdi belki, kolay degil oyle iki sogukluk girince bosanmak cocuklarin varsa...kaldiki bu kadinda biliyo hepimiz soyluyoruz bu herif karisini bosamaz seni arada kullanmak istiyor vs diye. Zaten bosansa bile iki tarafta, o saatten sonra bi cacik olmaz..
Sizlerin anlamadigi anlamak istemedigi birsey varsa, bu kadin cocuklari icin kocasiyla tekrar denemek istiyor. Yoksa kadin buz gibi olmus..esine birsey hissetmiyor. Duygu isi boyle, zorlamakla olmuyor tabii..ama deniyor deneyecek.. belki olmadi bosanacakta bunu bilemeyiz.
Bazen olaylarin icinde bulursun kendini birden dank eder kafaya.. belki onu yasiyor konu sahibi..
Hayır canim sevgilim değil öyle olsa konu açmazdım zaten.son gelişmeleri okudum ve bence siz bu adamla sevgilisiniz. yazık size diyeceğim ama demiyorum bence eşinize,çocuklarınıza,o adamın eşine ve çocuğuna yazık.
burada aldatan adamlar topa tutuluyor bu hanımefendiye "cnm gözün erken açılmşşşş aferinnn cnmmmm)" deniyor.
boşanın en azından kadınlık gururunuz yerinde kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?