- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Ya kizlar hatanin neresinden donsen kardir.nerdeyse kizi aforoz etceniz gruptan:) Allah bile kullarinin hatasini affederken bu kadar tepki niye.o da son durum olarak hatasinin farkina vardi zaten.Bacim aklini basina topla sende.son pismanlik fayda vermez.yuvana yavrularina sevmesende kocana sahip cik.
Grup mu ?Ya kizlar hatanin neresinden donsen kardir.nerdeyse kizi aforoz etceniz gruptan:) Allah bile kullarinin hatasini affederken bu kadar tepki niye.o da son durum olarak hatasinin farkina vardi zaten.Bacim aklini basina topla sende.son pismanlik fayda vermez.yuvana yavrularina sevmesende kocana sahip cik.
Daha ne desin bu kadin belgelerle ispatlasinmi.koskoca akli basinda ogretmen nihayetinde ve herseyden once bir anne.kim isterki cocuklarina kotu bir gelecek yasatmayi.bi anlik duygusal bosluga kapildigini zanneddiyorum ben.sonuclarinin ne olacagi konusunda o kadarina akli eriyordur sanirim.Ben sensiz naparim..olcak ağladı bir sürü.keske seni sevmeme engel olan birşey olsa bir ilaç içsem unutsam diye ağladı.kizlar teşekkür ederim gözümü açtınız adama bak ya.sabah sabah sınır oldum bu muydu benim aklimin kaydigi
Canım maskem falan düşmedi sadece okulun yoğun günleriydi artık adamla muhattap olmuyorum eşime zaman ayırıyorum tam tersi olsa sende mutlu ve haklı olsan ama lakin son durum bu şekerimAlışmış kudurmuştan beterdir demiş atalar .
Konu sahibinin anlayışla ve masumlukla önüne set olanlarda cevap versin şimdi lütfen
Zira konu sahibi iki gündür her mesaja atak yaparken bugün ortada yok .
Niye çünkü maskesi düştü .
Ben duygu , aşk her safsataya inanırım
Bunlara inandığım kadar bir insan istedikten sonra nelerı yapar , yapamaz onada inanırım .
Dili söylüyordu sadece iletişimi kesmek istediğini
Kararlı olan insan evladı tamam arkadaşlar çok haklısınız der ve yoluna bakardı
Konu sahibi yoluma bakıyorum derken o erkek müsvettesinin yollarına bakıyor zira .
Medeniyeti ve modernliği karıştırmayın
Boşanma aşamasında olup ayrı yaşasaydı ve karşıdaki şahısta bekar olsaydı destek bile verirdim duygularına
Ama şu durumda destekten çok şu yaşımla nasihat etmeye çalıştım .
Ama hoşaftan anlamalı biraz insan .
Eşine , onun eşine ve sadece zevk üzerine yapılan o çocuklara üzülüyorum.
Duygularınızdan emin değilseniz evlenmeyin
Aklınızda en ufak soru işareti oluşuyorsa evlenmeyin
Şekliniz şemaliniz bozulacak , kayacak .
Saçlarınız dökülecek , göbeğiniz çıkacak
Elleriniz , teniniz buruşucak , kuruyacak .
Var oluş sebebinizin gidişatı bu yönde .
Çirkinleşti , tembelleşti diye sevginizi direk bir başka yöne aktarmak ve buna " aşk " demek acizlik sadece .
Ben sevgiye sonsuz şekilde inanırım .
Belkide en deli çağlarımdayım şu zamanlar .
Ama 7,8 yıldır hala kocamı o başlardaki saf sevgimle aşkımla seviyorum .
Ve eğer bir gün yanılacak ve bende şeytana uyacak olursam bunu usulünce yaparım
Çünkü kimse şurada bile bu şekilde bu kadar aşşalanmayı haketmiyor konu sahibi bilin istiyorum.
Konunun başında "sanki hepiniz birşeyler hissediyorsunuz kocalarınıza" derken keşke biraz seninde vaktinde sevdiğin belki çok sevdiğin kocanın gururunu ve onurunu düşünebilseydin .
Aşk baki kalmayabilir
Ama sevgi bakidir
Güven vermek ne kadar güzel birşey keşke varkına varabilsen
Daha değil canimAyırdığınız yatakları birleştirdin mi eşinle ?
Daha değil canimmalesef hazır değilim
Tatlim inan zor geliyor onu seviyorum ama resmen kardeş gibiÇok mu zor bu senin için peki ?
Tatlim inan zor geliyor onu seviyorum ama resmen kardeş gibi
Hakettigim hayatı yaşamayı çok isterdim lakin bugüne kadar karıncaya bile zarar vermedim ama gel gorki bu konuda kesinlikle hatalıyım ama oldu işte yaşandı bir sefer.Aldatmayi çok kibar bir üslupla anlattiniz gerçekten. Eşinizi aldattınız siz farkında mısınız bilmiyorum. Neyse umarim hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız.
Ah canım ne kadar haklısın durum tamda bu .ben kesinlikle çocuklarımıda alır o adamla bir yuva kurardim eğer boşansa idi.ama durum bu.sanirim bu hikayede en masum ve şanssız kişi eşim. Ne diyim ilahi adalet var bakalım daha ne yaşatacak bu yaptığım hata bana.Aklınızı başınıza almanıza seviniyorum ama mantıklı düşününce neye üzülüyorum biliyormusunuz? Eger karşıdaki adam eşini boşasaydı sizde muhtemelen eşinizin ve çocuklarınızın gözünün yaşına bakmadan boşanacaktınız ve karşıdaki şeref.siz le bir hayat kuracaktınız, sırf karşıdaki adamın gerçek yüzünü gördüğünüz için evliliğinize şans verdiniz, pişman oldugunuz için değil eşinizin yerinde olmak istemezdim, ben böyle ilişkilerde gerçekten gönülden pişman olmuş evliliklerin yürümesini isterim en azından..umdugunu bulamamış insanların kürkçü dükkanına dönmesini istemem..sizin adınıza ne kadar sevinsem, eşiniz adınada bir o kadar üzüldüm....
Çok merak ediyorum bu birgün duyulacak mutlaka buna hazırla kendini ama o zaman eşinin çocuklarının yüzüne nasıl bakicaksin ne diceksin ben kiloluydum zayıflayınca bana bi güven geldi elin evli adamı ile bakistik sevdik ben seni bırakıp gidicektim o herife bebelerimi de alıp amma adam beni istemedi gibi bir açıklama mi yapicaksin merak ediyorum hemde çok bu yaptığın iğrenç birde öyle bir savunuyorsun ki kendini sanki olağan bir durummuş gibi eşine çok yazıkAh canım ne kadar haklısın durum tamda bu .ben kesinlikle çocuklarımıda alır o adamla bir yuva kurardim eğer boşansa idi.ama durum bu.sanirim bu hikayede en masum ve şanssız kişi eşim. Ne diyim ilahi adalet var bakalım daha ne yaşatacak bu yaptığım hata bana.
Pardon da bitmiş birşey neden duyulsun?hadi bunu geçtim kendimi asla savunmadım savunmamda.Çok merak ediyorum bu birgün duyulacak mutlaka buna hazırla kendini ama o zaman eşinin çocuklarının yüzüne nasıl bakicaksin ne diceksin ben kiloluydum zayıflayınca bana bi güven geldi elin evli adamı ile bakistik sevdik ben seni bırakıp gidicektim o herife bebelerimi de alıp amma adam beni istemedi gibi bir açıklama mi yapicaksin merak ediyorum hemde çok bu yaptığın iğrenç birde öyle bir savunuyorsun ki kendini sanki olağan bir durummuş gibi eşine çok yazık
Dilerim kınadığını yaşamadan ölmezsin..Malesef canim sana göre bitti ama sen zihnen ve göz göre göre eşini aldattım baksana ben o herifle yuva bile kurardım diyorsun inşallah esin öğrenir çünkü hiç acımıyorum sizin gibilere utanmadan bitmiş ki diyorsun pişkince sen zaten o adamın yanına nasıl yatıcan acaba gözüne bakabiliyor musun gözlerine birde vakit ayırmaya başladın öyle mi lutfetmisin prenses gerçek döner dolaşır sahibini bulur sen bunu unutma da
Yokya siz milletle dalga geçiyorsunuz , şu konuşma tarzın bile pişmanlıgını yansıtmıyor, bilemiyorum çok ama çok rahatsın...Ah canım ne kadar haklısın durum tamda bu .ben kesinlikle çocuklarımıda alır o adamla bir yuva kurardim eğer boşansa idi.ama durum bu.sanirim bu hikayede en masum ve şanssız kişi eşim. Ne diyim ilahi adalet var bakalım daha ne yaşatacak bu yaptığım hata bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?