Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Ya kizlar hatanin neresinden donsen kardir.nerdeyse kizi aforoz etceniz gruptan:) Allah bile kullarinin hatasini affederken bu kadar tepki niye.o da son durum olarak hatasinin farkina vardi zaten.Bacim aklini basina topla sende.son pismanlik fayda vermez.yuvana yavrularina sevmesende kocana sahip cik.

Grup mu ?
Hangi grup ?
Konu sahibi hata mı anladım demeyle yetindi
İcraatte bir ilerleme yok ki ..
Allah'ta bile isteye ve inatla sürdürülen hataları affedeceğini pek sanmıyorum .
Günah sevap işlerini kenara koyalım , insanlık olarak bile suç .

Daha ne desin bu kadin belgelerle ispatlasinmi.koskoca akli basinda ogretmen nihayetinde ve herseyden once bir anne.kim isterki cocuklarina kotu bir gelecek yasatmayi.bi anlik duygusal bosluga kapildigini zanneddiyorum ben.sonuclarinin ne olacagi konusunda o kadarina akli eriyordur sanirim.

Canım maskem falan düşmedi sadece okulun yoğun günleriydi artık adamla muhattap olmuyorum eşime zaman ayırıyorum tam tersi olsa sende mutlu ve haklı olsan ama lakin son durum bu şekerim

Ayırdığınız yatakları birleştirdin mi eşinle ?

Duruma masum bakmıyorum sert yorumlarım olmuştu evli sevgilinizle ayrılmanıza sevindim insan şaşar beşerdir demekle yetinmeye çalışıyorum şuan

Aldatmayi çok kibar bir üslupla anlattiniz gerçekten. Eşinizi aldattınız siz farkında mısınız bilmiyorum. Neyse umarim hak ettiğiniz hayatı yaşarsınız.
Hakettigim hayatı yaşamayı çok isterdim lakin bugüne kadar karıncaya bile zarar vermedim ama gel gorki bu konuda kesinlikle hatalıyım ama oldu işte yaşandı bir sefer.

Aklınızı başınıza almanıza seviniyorum ama mantıklı düşününce neye üzülüyorum biliyormusunuz? Eger karşıdaki adam eşini boşasaydı sizde muhtemelen eşinizin ve çocuklarınızın gözünün yaşına bakmadan boşanacaktınız ve karşıdaki şeref.siz le bir hayat kuracaktınız, sırf karşıdaki adamın gerçek yüzünü gördüğünüz için evliliğinize şans verdiniz, pişman oldugunuz için değil eşinizin yerinde olmak istemezdim, ben böyle ilişkilerde gerçekten gönülden pişman olmuş evliliklerin yürümesini isterim en azından..umdugunu bulamamış insanların kürkçü dükkanına dönmesini istemem..sizin adınıza ne kadar sevinsem, eşiniz adınada bir o kadar üzüldüm....

Ah canım ne kadar haklısın durum tamda bu .ben kesinlikle çocuklarımıda alır o adamla bir yuva kurardim eğer boşansa idi.ama durum bu.sanirim bu hikayede en masum ve şanssız kişi eşim. Ne diyim ilahi adalet var bakalım daha ne yaşatacak bu yaptığım hata bana.

Çok merak ediyorum bu birgün duyulacak mutlaka buna hazırla kendini ama o zaman eşinin çocuklarının yüzüne nasıl bakicaksin ne diceksin ben kiloluydum zayıflayınca bana bi güven geldi elin evli adamı ile bakistik sevdik ben seni bırakıp gidicektim o herife bebelerimi de alıp amma adam beni istemedi gibi bir açıklama mi yapicaksin merak ediyorum hemde çok bu yaptığın iğrenç birde öyle bir savunuyorsun ki kendini sanki olağan bir durummuş gibi eşine çok yazık

Pardon da bitmiş birşey neden duyulsun?hadi bunu geçtim kendimi asla savunmadım savunmamda.

Malesef canim sana göre bitti ama sen zihnen ve göz göre göre eşini aldattım baksana ben o herifle yuva bile kurardım diyorsun inşallah esin öğrenir çünkü hiç acımıyorum sizin gibilere utanmadan bitmiş ki diyorsun pişkince sen zaten o adamın yanına nasıl yatıcan acaba gözüne bakabiliyor musun gözlerine birde vakit ayırmaya başladın öyle mi lutfetmisin prenses gerçek döner dolaşır sahibini bulur sen bunu unutma da

Dilerim kınadığını yaşamadan ölmezsin..

Yo ona sığınma boşuna benim için beni tanıyan çoğu insan çok delikanlisin derler doğruda ha oldu birgun öyle bi tiynetsizlik yaptim gözüm kaydı vallahi bir dakika durmam boşanırım çünkü bunu karakterime asla yakıştırmam şimdi kalkmışın bana beddua ediyorsun et umrumda mı değil senim yaptığın belli zaten adı o vicdan varya zamanla seni tüketip bitirecek yazık be evlatların var birde dediğim gibi sizin gibilere herşey müstehak ama daha lafım yok

Yokya siz milletle dalga geçiyorsunuz , şu konuşma tarzın bile pişmanlıgını yansıtmıyor, bilemiyorum çok ama çok rahatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…