- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Hayır canim sevgilim değil öyle olsa konu açmazdım zaten.
Canim ben su hayatta sunu ogrendim.hersey cinsellik degil hersey ilgi gormek degil hersey baskalarinin seni begenmesi taktir gormek degil.hersey ask degil.bu dunya menfaat dunyasi herkes isine geldigi gibi yasar dunyasini.kimseden bi beklenti icine girmeden hayati baskalarina gore yasama.filanca beni begenmedi mesela begenmesin onemli olan benim kendimi begenmem.esim hastayken ilgilenmedi diye hayiflanma tirnagin varsa basini kasirsin.ozguvenini hic bir zaman kaybetme.Canım benim hayatımın bir benzerini yaşıyorsun resmen.ama seçtiğin yol taktire şayan bende o yol ayrımındayım adamada dedim ben eşimle boşanmak istiyorum ne tepki verdi dersiniz?o zaman ben senle hic görüşemem dul bir kadın toplumda çok sıkıntı yaşar ben yanina gelsem herkes bir anlam yükler beni kaybedersin dedi.kesinlikle boşanma dedi saka gibi..
Canim kendine olan guvenini artik toplamissin.esininde basina dank etmis artik.yuvani dagitma.hayat kisa.cocuklarinla mutlu olmaya bak.ki hersey sevgi ilgi degil.hayatta daha kiymetli seyler var,evlat gibi.anlatabiliyormuyum.Canım benim hayatımın bir benzerini yaşıyorsun resmen.ama seçtiğin yol taktire şayan bende o yol ayrımındayım adamada dedim ben eşimle boşanmak istiyorum ne tepki verdi dersiniz?o zaman ben senle hic görüşemem dul bir kadın toplumda çok sıkıntı yaşar ben yanina gelsem herkes bir anlam yükler beni kaybedersin dedi.kesinlikle boşanma dedi saka gibi..
Güzel arkadaşlarım soyle diyeyim fake falan değilim içinde bulunduğum durum tam olarakta bu.herkese çok teşekkürler umarım yuvam kurtulur.
Ha yani sevgiliniz bosansin cocuk ta büyümüs eside hic önemli degil sizinde esiniz coculariniz önemlidegil ozaman ne duruyorsun yaptir cicegini al cikolatani git adami karisinda Allahin emriyle isteDiyorki sen olmazsan hayat boş sen benim mutluluğum herşeyimsin..ben seni kaybedersem hayatımı kaybederim.bla..yersen artık dediklerinden..bu yaptığımız yanlış ama ben kendime söz geçiremiyorum ozaman aslanlar gibi bosan sahip çık.dioyrki o ince bir çizgi sen anlamıyorsun bu mutsuzluk benim kaderim böyle gelmiş böyle gider..tek çocuğu var o da büyümüş. Yanı kizlar.sen salaksın diyor sanırm işin ozeti
Ne 10 kiloymuş yahu...
Hayatınızı altüst etmiş.
Bence o 10 kiloyu geri alın...
en güzel yorumu siz yapmışsınız tebrik ederim, herkes ne çabuk yuva yıkabiliyor...sizinki bence biraz şımarıklık, kusura bakmayın da...
eşiniz siz isteksizken kiloluyken sizi aldatmamış, evine bağlı olmaya devam etmiş, siz biraz zayıflayıp bakım yaptırınca hemen gözünüz dışarı kaymış.. çok yanlış bence...
maceraya atılayım diyorsanız açık açık konuşup boşanın, adamcağıza yazık..
Umut var mı sizce 47 sayfada,her sayfada en az bir yorum bu şekildeydi ama görüyorum ki hoca hanım illede yaşayıp göreceğim diyor.....Bence umut yok ve kendi düşen de ağlamaz, sonuçlarına katlanacak artık..........konu sahibi lütfen kendinize gelin sizi kınamadan yazmaya çalışıyorum dost acı söyler misali karş cinsle sürekli görüşülen bir ortamda çalışıyorsunuz çocuklar hayat beli ki çok yormuş sizi eski bekar günlerin heyecanı cazip geldi belki eşinizden de her anlamda ilgi sevgi görmediniz gönlünüz kaydı diyelim hadi ama bu ileri gitme şini bırakın yazık çok yazık edersiniz kendinize bundan 10 sene sonra kendi öz saygısını yitirmiş biri olarak geçmişe bakıp keşke dememek için kendinize gelin..
Bazı arkadaşlar boşanın falan demiş inanın herşey yoluna girer sakin olun ve ilginizi eşinize yönlendirin kendinize ,çocuklarınıza ve eşinize bunu yapmayın yazık ...
şeytan sizle ugraşıyor fırsat vermeyin ve o adamla ilişkinizi hemen kesin bence vah tüh demeden...
Diyorki sen olmazsan hayat boş sen benim mutluluğum herşeyimsin..ben seni kaybedersem hayatımı kaybederim.bla..yersen artık dediklerinden..bu yaptığımız yanlış ama ben kendime söz geçiremiyorum ozaman aslanlar gibi bosan sahip çık.dioyrki o ince bir çizgi sen anlamıyorsun bu mutsuzluk benim kaderim böyle gelmiş böyle gider..tek çocuğu var o da büyümüş. Yanı kizlar.sen salaksın diyor sanırm işin ozeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?