Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Hayır canim sevgilim değil öyle olsa konu açmazdım zaten.

hadi ya,ay çok şaşırdım öyle mi canım?

forumda geniş diye tabir edilen ben bile aramda bir şey olmayan bir erkeğin bana "sen benim her şeyimsin,sen olmazsan ben ne yaparım,sevgilini bırakma ama beni de bırakma" demesine "senin ağzına s.çarım köpek" diye cevap verirdim. hani aranızda bir şey yok ya ondan diyorum.

günah çıkarmaya gelmişsiniz buraya. ama kusura bakmayın "canım" ben size "aaa o zaman boşanma cnmmm adam terbiyeszzzz" diyemem. Siz bu adamla farkında olarak ya da olmadan saçma sapan hatta liseli seviyesinde bir ilişkiye başlamışsınız haa yok ben başlamadım diyorsanız da o da size aşık olmuş. bingo!

ama ne iş ki bu adam sevgilisi olmayan birine duygularını böyle ifade etmekten hiç çekinmiyor.

bence buraya yazacağınıza kendi kendinize bir düşünün ben bu adamla ne yaşadım,ne anlattım,ne paylaştım,neden boşanmak için ondan izin istiyorum diye.

hayret bir şeysiniz bir de hala konuya yazıyorsunuz başta dedikleriniz sanki adamla muhabbetiniz yok içten içe seviyorsunuz gibi en son yazdıklarınız resmen iki sevgiliden biri gidicem diyor diğeri gitme diyor. Kendini bu kadar ifade edemeyen bir teacher olmanız beni şaşırttı. Kendi içsel sorularınıza cevap verip eşinizin aldatmaktan vazgeçmeyecekseniz de boşanın.

aylar sonra dayanamayıp siteye girdim yorum yazmaya.

konu sahibi, bence bu adi herif sizin peşinizi kolay kolay bırakmayacaktır. bulmuş saftirik kafası karışık kadını, yapışacaktır. asıl amacı da yatmak maalesef. o nedenle bu herifle yazıştıklarınıza dikkat edin lütfen. ilerde geride aynı okuldaki diğer erkek öğretmenlerden farklı şeyler duyup sinirlenebilirsiniz.

ilginizi acilen ve sert önlemlerle kesin. benzer çok hikaye duydum, inanın mutlu sonla biten 1 tane bile yok yok.

Az uyanik değilsiniz konu sahibi konu ilerledikce aciyosunuz muhabbetinizin boyutunu. Basbaya sevgili moduna girmissiniz bile. Cocuklarmis adamin esiymis sizin esinizmis gözünüz hiçbir seyi görmüyor maşallah. Siz o okulda kalmaya devam ederseniz aranizdaki kivilcim ates alip fiziksel aldatmaya dönüşecek yakinda.

Bu arada ne bekliyodunuz? Asik oldum ölüyorum diyip karisini bosamasini mi? Amac ortada sürüklenmeye devam edin de bizzat görun.

Canim ben su hayatta sunu ogrendim.hersey cinsellik degil hersey ilgi gormek degil hersey baskalarinin seni begenmesi taktir gormek degil.hersey ask degil.bu dunya menfaat dunyasi herkes isine geldigi gibi yasar dunyasini.kimseden bi beklenti icine girmeden hayati baskalarina gore yasama.filanca beni begenmedi mesela begenmesin onemli olan benim kendimi begenmem.esim hastayken ilgilenmedi diye hayiflanma tirnagin varsa basini kasirsin.ozguvenini hic bir zaman kaybetme.
Canim kendine olan guvenini artik toplamissin.esininde basina dank etmis artik.yuvani dagitma.hayat kisa.cocuklarinla mutlu olmaya bak.ki hersey sevgi ilgi degil.hayatta daha kiymetli seyler var,evlat gibi.anlatabiliyormuyum.

Valla canım benim yuvam kurtulur diyorsun ama. o yuvayı kurtarmak için hiç bir çaban yok hala mesajlara devam durun ne kadar yanlış olduğunu bile bile kaldı ki adam gel dese gideceksin durum onu gösteriyor yerinde olsam kocamdan ayrılır ne b...k yiceksem öyle yerim yani senin durum bunu gösteriyor yoksa olan hicbirseyden habersiz eşine olacak yazikkk

Ha yani sevgiliniz bosansin cocuk ta büyümüs eside hic önemli degil sizinde esiniz coculariniz önemlidegil ozaman ne duruyorsun yaptir cicegini al cikolatani git adami karisinda Allahin emriyle iste

en güzel yorumu siz yapmışsınız tebrik ederim, herkes ne çabuk yuva yıkabiliyor...

konu sahibi lütfen kendinize gelin sizi kınamadan yazmaya çalışıyorum dost acı söyler misali karş cinsle sürekli görüşülen bir ortamda çalışıyorsunuz çocuklar hayat beli ki çok yormuş sizi eski bekar günlerin heyecanı cazip geldi belki eşinizden de her anlamda ilgi sevgi görmediniz gönlünüz kaydı diyelim hadi ama bu ileri gitme şini bırakın yazık çok yazık edersiniz kendinize bundan 10 sene sonra kendi öz saygısını yitirmiş biri olarak geçmişe bakıp keşke dememek için kendinize gelin..
Bazı arkadaşlar boşanın falan demiş inanın herşey yoluna girer sakin olun ve ilginizi eşinize yönlendirin kendinize ,çocuklarınıza ve eşinize bunu yapmayın yazık ...
şeytan sizle ugraşıyor fırsat vermeyin ve o adamla ilişkinizi hemen kesin bence vah tüh demeden...

Mesajlar bayağı samimiyetinizin ilerlediğini gösteriyor, siz resmen flörtleşiyorsunuz.......
Hani önlem alacaktınız ve durumu çözmeye çalışacaktınız,yuvanızı kurtaracaktınız?Bu şekilde yuva kurtarılmaz,ne düşünmemizi ne söylememizi bekliyorsunuz?
Adam düzgün profilli şerefsizlerden,sizde masum,ilgisizlikten yakınan saf aşıkmısınız şimdi?
Kusura bakmayın ama resmen ateşe gidiyorsunuz,bile bile lades diyeceksiniz!
Peki o halde siz bilirsiniz!yaşayın ve görün ama öncesinde lütfen BOŞANIN.....................

Umut var mı sizce 47 sayfada,her sayfada en az bir yorum bu şekildeydi ama görüyorum ki hoca hanım illede yaşayıp göreceğim diyor.....Bence umut yok ve kendi düşen de ağlamaz, sonuçlarına katlanacak artık..........

ağlamak nedir arkadaş ya.. ben size diyeyim okulda çoktan dillere düşmüşsünüzdür, eşinizin kulağına gitmesi de an meselesidir.. kimse kusura bakmasın hiçbir insan aldatılmayı haketmez, kocanız madem siz kilo verdikten sonra size değer vermeye başladı o zaman boşanın..

Alışmış kudurmuştan beterdir demiş atalar .
Konu sahibinin anlayışla ve masumlukla önüne set olanlarda cevap versin şimdi lütfen
Zira konu sahibi iki gündür her mesaja atak yaparken bugün ortada yok .
Niye çünkü maskesi düştü .
Ben duygu , aşk her safsataya inanırım
Bunlara inandığım kadar bir insan istedikten sonra nelerı yapar , yapamaz onada inanırım .
Dili söylüyordu sadece iletişimi kesmek istediğini
Kararlı olan insan evladı tamam arkadaşlar çok haklısınız der ve yoluna bakardı
Konu sahibi yoluma bakıyorum derken o erkek müsvettesinin yollarına bakıyor zira .

Medeniyeti ve modernliği karıştırmayın
Boşanma aşamasında olup ayrı yaşasaydı ve karşıdaki şahısta bekar olsaydı destek bile verirdim duygularına
Ama şu durumda destekten çok şu yaşımla nasihat etmeye çalıştım .
Ama hoşaftan anlamalı biraz insan .
Eşine , onun eşine ve sadece zevk üzerine yapılan o çocuklara üzülüyorum.
Duygularınızdan emin değilseniz evlenmeyin
Aklınızda en ufak soru işareti oluşuyorsa evlenmeyin
Şekliniz şemaliniz bozulacak , kayacak .
Saçlarınız dökülecek , göbeğiniz çıkacak
Elleriniz , teniniz buruşucak , kuruyacak .
Var oluş sebebinizin gidişatı bu yönde .
Çirkinleşti , tembelleşti diye sevginizi direk bir başka yöne aktarmak ve buna " aşk " demek acizlik sadece .
Ben sevgiye sonsuz şekilde inanırım .
Belkide en deli çağlarımdayım şu zamanlar .
Ama 7,8 yıldır hala kocamı o başlardaki saf sevgimle aşkımla seviyorum .
Ve eğer bir gün yanılacak ve bende şeytana uyacak olursam bunu usulünce yaparım
Çünkü kimse şurada bile bu şekilde bu kadar aşşalanmayı haketmiyor konu sahibi bilin istiyorum.
Konunun başında "sanki hepiniz birşeyler hissediyorsunuz kocalarınıza" derken keşke biraz seninde vaktinde sevdiğin belki çok sevdiğin kocanın gururunu ve onurunu düşünebilseydin .
Aşk baki kalmayabilir
Ama sevgi bakidir
Güven vermek ne kadar güzel birşey keşke varkına varabilsen

Sen şişmanken eşin senden ayrılmamış başkasına da ilgi duymamış ama sen bakımın zirvesinde birinide bulmuşssun fiziken aldatmamış mış mış çünkü anneymiş ama başkasını seviyormuş.çünkü başkası 2 güzel pembe hayallere sürükledi seni değilmi kadınlığını hissettirdi.O begenmediğin kocanı mumla arayacaksın birgün.O adamı hakketmiyorsun sen yatagından da hayatındanda yok ol bence.

Allahın cezası pislik adam seniiii
Gördünmü canım bi anlık heyecanlar nelere mal olabilirdi... ayrıca daha bişey yok diyordun ne bu samimiyet bi andaaa.... ben sensiz naparımlar, ölürümlerrr...
İyiki bu konuşmayı yapmışsınız anlamış oldunuz evli erkek ve kadınların niye daha cazip olduğunu... çünkü beklenti olmaz, tehdit olmaz, hep eğlenceee...
Bir musibet bin nasihhatten iyidir öylede oldu sanırım...
Hiç üzülmeyinnn güzelim, dönün kocanıza hazır adam pervane olmuş aklınızda kimse olmazsa sizdenondan etkilenebilirsiniz, aşabilirsiniz bence...

Basbaya da sevgili olmusunuz yoksa kim kime öyle mesajlar atsın beni bırakma ben sensiz yaşayamam diye iki kahve içip iki iltifatla yada bir kaç mesajla bu şekilde olmaz bence siz bu konuyu eşimi bosucam ama karşı taraf evli acaba beni ister mı diye acmaliymissiniz bence bundan pişman falan da olduğunuzu düşünmüyorum ben eğer ki çocuklarınızı ve kocanizi dusunseydiniz zaten mesajlar bu boyuta gelmezdi ne yasadiniz da bu adamla bu kadar ayrılma söz konusu olunca adam agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…