Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Yokya siz milletle dalga geçiyorsunuz , şu konuşma tarzın bile pişmanlıgını yansıtmıyor, bilemiyorum çok ama çok rahatsın...
Canım rahat falan degilim.keske fake olsam. Ama inan tamda bu durumun icindeyim sadece gerçekten doğru analiz etmişsin benim gözüm çok karardi

Canım rahat falan degilim.keske fake olsam. Ama inan tamda bu durumun icindeyim sadece gerçekten doğru analiz etmişsin benim gözüm çok karardi
Inanamıyorum size gerçekten inanamıyorum insan çekecegi çileye aşık olurmuş ya öyle birşey sizinkisi, çok ama çok pişman olursunuz hemde çok..

İlk defa bir kadın aldatma konusunda, konu sahibini pes ettiermedi kk hanımları .
Hayret bişey yani kınıyorum arkadaşlar sizi performanstan düşmüşüz nüz : D

Bende bu yuva içerisinde çokta mutlu olacağınızı düşünmüyorum.
Sadece sevgiliniz sizi almadığı için biraz daha evli kalmayı deneyeceksiniz.
Pişman gibi pişman değilsiniz.
Yuvasının, eşinin kıymetini bilmiş değilsiniz.
Eksikleri düzeltecek onaracak pürüzleri ortadan kaldıracak istek yok.
Sadece evliliğe devam edeceksiniz.
Yine diyorum umarım herşey düzelir gönlünüzce olur size yumuşamadım yada yumuşak konuşmak gibi bir çabam yok ama hayat size 1 şans daha sunuyor diye düşünüyorum bu sebeptendir iyi temennim.
Ama lütfen eşinize yaptığınız bu ihaneti hiç aklınızdan çıkartmayın umarım bu size yapılmış kadar canınızı acıtır.
Gerektiği yerde en yakın zamanda lütfen 2. İhaneti yapmadan boşanın.
İlla boşanın demiyorum bakın, evliliğinizi yürütmenin tek sebebi şuan sevgilinizin istememesi ama siz bunu değiştirebilirsiniz, değiştiremesseniz o zaman boşanın demek istiyorum.

Bu duruma benzer bir okulda çalıştım. Açık açık göz önünde yapıp biz arkadaşız diyorlardı birde. Sonunda sürüldülerde okul rahatladı.
Yazacak çok şey varda neyse...

Bazen çevremde yuva yıkıldıgını görünce örneğin bir komşumuz 45 yıllık eşini aldattı kadıncagızda 65 yaşında var en azından.... ve hiçbir ssk güvencesi işi gücü yok, yaşındanda yaşlı gözüken bir kadıncagız.. eşinide uzun zamandır tanıdıgımızdan amca dayı baba gibi görürdük, çok şaşırmıştım böyle bir adam eşini nasıl aldatabilmiş o yaştaki kadını nasıl yüzüstü bırakmıştı, kadıncagız bildiğin çok magdur oldu..Adam boşandı ve Metresiyle evlendi 1 ay içinde, facede boy boy fotograf attı sanki yeni gelin, damat gibi.. Anladımki bu insanların gözü kararıyor, merhamet, vicdan duyguları yok oluyor hatta 45 yıllık yaşlı eşini muhtaç birşekilde umursamaz kadar insanlığını yitiriyor insanlar..anlıyorumki insan olmak bir erdem ve bu herkeste bulunmuyor malesef.. Rabbim hepimizi erdemli, onurlu, ahlaklı insanlardan eylesin inşallah..

Ne yaşandı tam olarak?sanki eksik anlatıyorsunuz tepkilerden cekindiğiniz için
Konu sahibi çok rahat çekinmez söylerdi bence farklı bir durum yaşansaydı eger..üstelikte başka şeyler yaşamışsada farketmiyor, bazı durumlarda ruhun kirliliği bedenin kirliliğinden daha kötüdür, işte bu öyle bir durum malesef..

Ne yaşandı tam olarak?sanki eksik anlatıyorsunuz tepkilerden cekindiğiniz için

Orası kesinlikle öyle çünkü sayın öğretmen konuya hoşlantı olarak girdi arkadaşız dedi mesajlaştı ayrılırken ağladı!
Hak ettiğim hayat demişken kime sorsan bende şöyle bir hayat hak ettiğimi düşünüyorum diyebilir.
Bir söz var kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak..

Arkadaşlar bu arkadaş muhtemelen fake ve çok rahat, dalga geçiyor bizle.. bir aldatılan kadının konusunda ögüt yazıyor, yasak aşkın cazibesinden felan bahsediyor komedi gibi :)) .. Senaryoya devam bakalım sonunu nasıl yazcan hikayenin..

Yok artık

Evet gördüm okudum şuan yorumlarını sayın öğretmenimizin..
İçler acısı diğer kadın benmişim gibi bana sorabilirsiniz gibi bir cümlesi var ya ben bu kadar rahat olsam kocama ben flnla yatmaya gidiyorum bile derim maşallah yani..

Yanlış, çocuklarını alamazdın canım .
Kimse sana çocuk filan vermezdi .
Günahını alıp, karşıda ki kadının da ahını alıp giderdin sadece.

Yok ya ben fake olduğuna inanmıyorum.
Tamamen dengesini yitirmiş gerçek bir kişi bence.
Ar haya edep bir yana dursun kişilik karakter sadakat, iyi günde kötü günde ruh ve akıl sağlığını iki kahve bir lafa rafa kaldırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…