- 2 Ekim 2017
- 40
- 35
- 18
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Heh afferin :)Merhaba , ben de benzer bir durum yaşadım sevgili arkadaşım, ben avukatım , o dönem evliydim. Avukat bir beye aşık oldum , evliliklerimizi bitirdik , şimdi 1 senelik evliyiz , bu dönem içerisinde, birbirimizi ilk gördüğümüz andan itibaren bekledik ,duygularımızı tarttık , iş dışında görüşmedik kendimizi değerlendirdik , ilk önce evliliklerimizi sonlandırdık sonra konuştuk , ayrı kalamadık ve evlendik. Ama birbirimize ciddi davrandık asla yalan dolan olmadı .Hayat bu ...
.... yaraniyor demekki :))canım aldatmak söz konusu değilde tabi duygusal yönden aldatıyormuşum gibi hissetiğim doğru.yani benim merak ettiğim herkesmi eşine birşeyler hissediyor böylede gitmezmiyani esinin bir kötü yani var.mi desen elle.tutulur bir sebebim.yok.adam son 1 senedir kölem oldu resmen.ama ben ayda bir zorla cinselliğe izin veriyorum onada haksizlik gibi.
Merhaba , ben de benzer bir durum yaşadım sevgili arkadaşım, ben avukatım , o dönem evliydim. Avukat bir beye aşık oldum , evliliklerimizi bitirdik , şimdi 1 senelik evliyiz , bu dönem içerisinde, birbirimizi ilk gördüğümüz andan itibaren bekledik ,duygularımızı tarttık , iş dışında görüşmedik kendimizi değerlendirdik , ilk önce evliliklerimizi sonlandırdık sonra konuştuk , ayrı kalamadık ve evlendik. Ama birbirimize ciddi davrandık asla yalan dolan olmadı .Hayat bu ...
Durum anlattığınız kader masum değil en azından bunu biliyor olmalısınız.
Sizce aldatmadıysanız eşlerinizi ne ala
Evlenmek kadar boşanmakta hak kimsenin ahını vahını almamak lazım.
Sizin eski eşinizin hayalleri ne kader yıkıldı bilemeyiz.
Ama eşinizin eski eşi için üzüldüm Kadınlar olarak duygusalız Emin’im o çok üzülmüştür.
Ah almamış olmanız şuanki eşinizle de sadakatli ve mutlu olmanız dileği ile.
Ama eşini aldatan birine eşi için değilde, sevgilisi onu istemedi boşanmamasını istedi diye evliliğine dönmüş bir kadına yada kadınlara, adamlara çokta iyi birşey yapmışsınız gibi anlatmassanız daha hoş olur zira bu bayan hevesli zaten dahada heveslenir sizin gibi örnekten.
Sizin belkii yapabileceginiz adam akıllı aldatmadan boşansana benimde gözüm gönlüm başkasına kaydı ama eşimi aldatmadım! Boşandım evlendim gibi gibi olabilir
Durum anlattığınız kader masum değil en azından bunu biliyor olmalısınız.
Sizce aldatmadıysanız eşlerinizi ne ala
Evlenmek kadar boşanmakta hak kimsenin ahını vahını almamak lazım.
Sizin eski eşinizin hayalleri ne kader yıkıldı bilemeyiz.
Ama eşinizin eski eşi için üzüldüm Kadınlar olarak duygusalız Emin’im o çok üzülmüştür.
Ah almamış olmanız şuanki eşinizle de sadakatli ve mutlu olmanız dileği ile.
Ama eşini aldatan birine eşi için değilde, sevgilisi onu istemedi boşanmamasını istedi diye evliliğine dönmüş bir kadına yada kadınlara, adamlara çokta iyi birşey yapmışsınız gibi anlatmassanız daha hoş olur zira bu bayan hevesli zaten dahada heveslenir sizin gibi örnekten.
Sizin belkii yapabileceginiz adam akıllı aldatmadan boşansana benimde gözüm gönlüm başkasına kaydı ama eşimi aldatmadım! Boşandım evlendim gibi gibi olabilir
Şimdi yeni akım başlattılar
Kocan senı aldatırsa tek suçlu kocanmış .
Aldatma iki kişi ile yapılan bir eylemdir.
Benim kocamın evli olduğunu bilip ve aynı şekilde evli olup , çoluk çocuk sahibi olup eşimle ilişki yaşayan kadının hiç mi suçu yok
Ama insan öyle ki bir vakit sonra neden ve niye diye cevap arayıp masumlaştırmaya çalışıyor .
Benim gözümde ihanetin şekli , şemali suçlusu ve suçsuzu olmaz
Hukukun içinde olmaniz...Haklısın herkes bizim kadar dikkatli davranmayabilir
aşık olmasan ayrılacakmıydin çocuk istemeyen eşinden?Ben evliyim şu anda 3 aylık hamileyim, eski eşim çocuk istemedi, aşık oldum, ayrıldım, aldatmadim böyle oldu iyi dileklerinizı bekliyorum
Çocuğum olsa ayrilmazdim ama aklım birine kaysa bile içime gömerdim çocuğum için susardım ikili bir ilişki yaşamak bana göre değil çocuk olmadığı için ayrılmak kolaydiaşık olmasan ayrılacakmıydin çocuk istemeyen eşinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?