Eş evlilik çocular ve mutsuz bir anne..

Evet tam kendine göre bak örnek gelmiş konu sahibi bak nasılda masum ilk bakışta aşk ve ikiside boşanmış şimdi evlilermiş yaaa umarım herkes yaşattığını öder diyorum

Heh afferin :)

Diyecek laf çokta neyse ama dedim ya hiç mühim değil biz ne söylesek boş malesef zaman işler ve birgün gelir nu yasattiginiz açı varya bedelini ödersiniz büyük askinizla umarım tez vakitte sakin cevap yazma zira aynı havayı soluyo olmak bile yeterince berbat birde laf yetiştirmeye lüzum yok

kocani aldatma potansiyelin varsa ki var..
ne annele gorduk kocasini cocugunu birakip baska adama kacanlari sasirmiyoruz artik...
o halde ilk is gidip bosanma davasi acmak...
baska tavsiye yok ne diyelim ikisini bir arada yürüt mu diyelim !
edebinle ayril kocandan kimle napiyosan yap

Hihi evet kendini nerde sanıyosun bi bilsem iyyy bıyık bir iskla ivlendik ikimizde ivikatiz neyse ya bak işine kendinide bisey sanma zira ne olduğun belli de neysee benden sana iş çıkmaz git başka çöplüğe hatta kendi çöplüğünde takıl etrafa mikrop saçma

.... yaraniyor demekki :))
keske bizmkiler de köle olsa bize :))
ne şımariksin esimin tek bir kotu yonu yok diyosun Allah tan belani mi istiyosun ne istiyosun
iki kendine ceki duzen verdin diye ekşın mi istiyosun hayatinda
iki cocugun var utanmiyomusun onlarin yuzune bakarken peki...
aldatmiyorum kocami diyerek kendini teselli etme adam sana bi ışık yaksa sen de kosa kosa gideceksin belli...
bi bitin artik diyorum ben...

Ben evliyim şu anda 3 aylık hamileyim, eski eşim çocuk istemedi, aşık oldum, ayrıldım, aldatmadim böyle oldu iyi dileklerinizı bekliyorum

Durum anlattığınız kader masum değil en azından bunu biliyor olmalısınız.
Sizce a
ldatmadıysanız eşlerinizi ne ala
Evlenmek kadar boşanmakta hak kimsenin ahını vahını almamak lazım.
Sizin eski eşinizin hayalleri ne kader yıkıldı bilemeyiz.
Ama eşinizin eski eşi için üzüldüm Kadınlar olarak duygusalız Emin’im o çok üzülmüştür.
Ah almamış olmanız şuanki eşinizle de sadakatli ve mutlu olmanız dileği ile.
Ama eşini aldatan birine eşi için değilde, sevgilisi onu istemedi boşanmamasını istedi diye evliliğine dönmüş bir kadına yada kadınlara, adamlara çokta iyi birşey yapmışsınız gibi anlatmassanız daha hoş olur zira bu bayan hevesli zaten dahada heveslenir sizin gibi örnekten.
Sizin belkii yapabileceginiz adam akıllı aldatmadan boşansana benimde gözüm gönlüm başkasına kaydı ama eşimi aldatmadım! Boşandım evlendim gibi gibi olabilir

Onlar ayrılmak için karar vermiş eşi olur demiş sadece eşinin iş ve ev bulmasi için bekledi sonra evi boşalttı 1 sene konuştuk sonra evlendik kimseyi kırmadım yüzyüze de konuştum

Kesinlikle haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…