- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi Mutsuzteacher
-
Işte o yanlış kere yanlış tan kurtulmam lazım asıl dert bu sanırm...beyin başka kalp başka çalışıyorAşık olmasanız bile sizi evliliğe taşıyan duygular vardır mutlaka.
Onları hatırlamaya çalışın, eşinizi tanımaya keşfetmeye çalışın.
Kadın hayatında mutluysa yatakta da mutludur.
Hayatınızı eşinizle nasıl mutlu hale getirirsiniz bu konuda biraz kafa patlatın.
" aaaaamaaaan boşver uğraşmaya değmez " sonucuna ulaşırsanız şayet boşanın.
Çünkü çok gençsiniz , hayat uzun ...
Yalnız 2. Adamı unutun derim nerden tutsanız elinizde kalıyor yanlış kere yanlış
Offff offff bence çalışan tek şey hormonlarınız, ileride bu kafayla çok pişman olacaksınız, siz niyeti bozmuşsunuz zaten...Işte o yanlış kere yanlış tan kurtulmam lazım asıl dert bu sanırm...beyin başka kalp başka çalışıyor
Canım çünkü biz kadınız ve destek olmak için buradayız demi kınamakta bir tercih ama sonuçta ortada olan gerçekler var.evlatlarim olmasa herşey bambaşka olurdu oyuzden zaten kafa patlatiyorumHerkes ne kadar anlayışlı ne kadar normal yol gösterici şeyler yazmış konu sahibi k.bakmayin ama bu kadar hataya rağmen kendini ze itiraf edebildiklerinize hayret ettim aynı şeyi bi erkek yapmış olsaydı burda edilmedik beddua söylenmedik hakaret kalmazdı eşini zi aldatiyorsunuz hemde evli bi adamla.. o adam da eşini aldatiyor evli bir kadınla sanmayinki siz yuva kursaniz birbirinize sadık kalacaksiniz o çocuklarınıza yazık değil mi babalarına aşıklar diyorsunuz belki öğrenseler sizi tercih etmeyecekler bile size esiniz tarafindan biraz ilgi duyulunca egonuz çıkmış kibarca... ( yorumların hepsini okumadım bu da benim düşüncem)
Valla hep derim aşık olmak ne demek bilmeden evlenilmez diyeIşte o yanlış kere yanlış tan kurtulmam lazım asıl dert bu sanırm...beyin başka kalp başka çalışıyor
O yolları söyleseniz?Ha diyeceksiniz kadınlığıni yasayamamis bu aldatmaktan önce problemin çözümü için yollar aramayı gerektirir
Evt çok iyi tespit kilo değil başka şeyler gitmiş hoca hanımdan.Evet herkes eşine birşey hissediyor ama iyi ama kötü .
Ama adice ama adilce ..
Sizin ki adice öncelikle bunda bir anlaşalım .
Resmi olarak hala evlisiniz ve yine bu resmiyette kalmayıp kocanızla fiziksel temas yaşıyorsunuz ve hala " aldatıyor gibi hissediyorum " diyorsunuz , akside olmamalı çünkü zaten aldatıyorsunuz.
Cinsiyete takılmadan sorayım , kocanızın yüzüne baktığınızda , onunla ilişki kurduğunuzda ne hissediyorsunuz ?
Burada karılarını aldatan kocaları topa tutan bizler size de adil şekilde davranıyoruz şuan .
10 kilo verip kendinize gelmemişsiniz siz , insanlığınız sizden gitmiş , yağlarınız değil
Ee hadi hayırlı olsun .
Aferin size ne güzel bir halt ediyorsunuz siz öyle? Çok tedbirlisiniz.. Böyle devam edin bence.. İkinizin adına mükemmel olur.. İki evli insanın geceleri arkadaş gibi mesajlaşmasında bence hiçbir sakınca olamaz.. Ahlaken çok uygundur.. Çok zor oksa gerek.. Parmak izli telefon sizin bütün masum mesajlaşmalarınızı saklar.. Korkmayın hiç.. Yuvalar yıkılmış.. Çocuklar üzülmüş.. Ya bu ne ya Allah allahh.! O kadının yerine koysanıza bir kendinizi siz..! Kilo vermişsiniz.. Kilo vermeden önce neden böyle yeltenmedi kimse size de şimdi yeltendi..? Düşündünüz mü hiç? Ya da sizin o kilolu halinizde adam sizi aldatabilirdi de ama öyle bir adilik! yapmamış.. Yok mu öyle şerefsizler var elbette..! Boşayın ya boşayın hanımefendi.. Mutsuzsanız boşayın.!Canım ben eşimle uyumuyorum yıllardır sicakliyorum falan gibi bahanelerle benle uyumadi şimdide o yalvarıyor ben istemiyorum alıştım tek yatmaya.oyuzden gece görmüyor zaten telefonum da parmak izi.adamda aynı şekilde. Tedbirsiz hareket etmiyor.yanlis ama durumu bilin diye yazdım
Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuzEvt çok iyi tespit kilo değil başka şeyler gitmiş hoca hanımdan.
Işte sanırm böyle cevaplar daha ii geliyor teşekkür ederim arkadasimAferin size ne güzel bir halt ediyorsunuz siz öyle? Çok tedbirlisiniz.. Böyle devam edin bence.. İkinizin adına mükemmel olur.. İki evli insanın geceleri arkadaş gibi mesajlaşmasında bence hiçbir sakınca olamaz.. Ahlaken çok uygundur.. Çok zor oksa gerek.. Parmak izli telefon sizin bütün masum mesajlaşmalarınızı saklar.. Korkmayın hiç.. Yuvalar yıkılmış.. Çocuklar üzülmüş.. Ya bu ne ya Allah allahh.! O kadının yerine koysanıza bir kendinizi siz..! Kilo vermişsiniz.. Kilo vermeden önce neden böyle yeltenmedi kimse size de şimdi yeltendi..? Düşündünüz mü hiç? Ya da sizin o kilolu halinizde adam sizi aldatabilirdi de ama öyle bir adilik! yapmamış.. Yok mu öyle şerefsizler var elbette..! Boşayın ya boşayın hanımefendi.. Mutsuzsanız boşayın.!
K.bakmayin ama yanlış anlamissiniz burda aldatana alkışlamak için toplanmadik aksine akşama kadar onca aldatilan kadın destekleniyor ne halde olduklarını da okuyun bi boşluğunuzda sadece o masum zannettiginiz mesajlasmalar bile ne kadar yakar kocasını sevemese bile bir kadının canını...Canım çünkü biz kadınız ve destek olmak için buradayız demi kınamakta bir tercih ama sonuçta ortada olan gerçekler var.evlatlarim olmasa herşey bambaşka olurdu oyuzden zaten kafa patlatiyorum
Ben kendimden eminim böyle bir saçmalığı asla yaşamam.Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuz
Asla asla dememrk lazim :) valla bende insanlarin nesine guvenipbu kadar buyuk konustuklarink anlamam :)Ben kendimden eminim böyle bir saçmalığı asla yaşamam.
Size de yakışmıyor öğretmenim, bırak saçmalamayı.
Sadık ol, dürüst ol
bence sizinki aşk değil. Değerli olma duygusunu hissetmek hoşunuza gitti ve eşinizin eski ilgisizliğiyle kıyaslayınca etkilendiniz... Bence o adamın ilgisi samimi değildir, mutsuz olduğunuzu hissettiyse sizi etkilemek için yapmış da olabilir. Acaba karısına karşı da size olduğu kadar duyarlı mı? Hiç sanmıyorum! O adam sadece sizin kafanızı ve duygularınızı karıştırmış sahte ve çıkarcı ilgisiyle.. Bence mümkünse onunla aynı ortamda bulunmayın, gerekirse işten çıkın! Bir süre bekleyin ve o adamı unuttuğunuzda eşinize karşı düşünceleriniz aynı mı tartın..daha sağlıklı karar verirsiniz bence...Evet diğer adamda evli ve sanırm onunda frekansı benle.tuttu çünkü beraber çalıştım bu yil hep bir arada.surekli bir iltifat hasta olsam ben hep tek.giderim hastaneye esim gelmez bir baktım ben serum alıyorum bu adam gelmis.cok garip geldi ama bende insanmisim biride beni önemsedi diye sevindim lakin onun bir ailesi var benimde çocuklarım oyuzden renk vermedim evet aşık oldum ama renk verirsem yuvasına zarar veririm diye düşündüm
Ya,arkadaşım yazmıyım diyom okudukça sinirimi bozuyorsun, Amacın ne? İlgi duydugun evli adam boşanmaz, Sende evlisin gece msjları hiç masum değil, Açıkça sorayım kocanı boşamadan mı metres olacaksın? Boşayıpta mı metres olacaksın? Senin gidişat bu yönde çünkü..Allah sana akıl fikir versin diycemde sen akıllanmazsın, gözün dönmüş senin..Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuz
Umarım yaşamazsınız canım kimse tersini istemezBen kendimden eminim böyle bir saçmalığı asla yaşamam.
Size de yakışmıyor öğretmenim, bırak saçmalamayı.
Sadık ol, dürüst ol
Sizi işi baya abartmissiniz bence o adamla ilk başta birinden hoşlandım diye yazıp hastaneye yanıma geldi sonra msjlastik daha ileride gitmişseniz hiç sasmam. Bence siz herşeyi kafanizda kurmussinuz buraya da konuyu insanlar ne düşünür diye acmissiniz şahsen ben bı anne olarak hiç olumlu şeyler düşünmedim hakkınızda kocanız dan bosanin yazık adamcagiza bide karşı taraftaki kadına Allah ıslah etsin ne diyim ki aşk mis sevgiymis okadar basitleştiki herşey ne yazık ortadaki masumlara soyluyck laf bulamıyorum bide egitimciymis...Canım ben eşimle uyumuyorum yıllardır sicakliyorum falan gibi bahanelerle benle uyumadi şimdide o yalvarıyor ben istemiyorum alıştım tek yatmaya.oyuzden gece görmüyor zaten telefonum da parmak izi.adamda aynı şekilde. Tedbirsiz hareket etmiyor.yanlis ama durumu bilin diye yazdım
Konu aldatmaya niyet etmekse ,asla derim . Kendimi taniyorum çünküAsla asla dememrk lazim :) valla bende insanlarin nesine guvenipbu kadar buyuk konustuklarink anlamam :)
Ama sizinki kafada değil baya icraate dökülmüş diğer türlüsünu anlayabilirdik.Yanı aslında arkadaşlar bu durumu inanın siz yasamayacaksinz sanıyorsunuz ama öyle bir dünya değil ben hep eleştirirdim şu an o duruma düştüm inanın icine girince anliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?