"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

boşverrrrr sinirlenme relaxxxxx oruçta olmak farkında olmadan insanı geriyo zatti yaw,bunların hepsi aynı fabrika çıkışı:)

eşimi aradım akşam ablanlara gidiyormuşsunuz dedim. gidiyomuşsunuz derken dedi annem seni aramış sende tamam demişsin işte ben gelmiyorum eve geçiyorum dedim. daha demin konuştuk senle yorgunum demedim mi ben dedim yeter bıktım emrivakilerden dedim. yanında birileri vardı konuşamadı tamam ben ararım seni birazdan dedi kapattı.
gerçekten çok sinirliyim yaaaaa BAŞIMA NASIL AĞRI GİRDİ

kuzucum kendini sinir ediyosun bu erkeler bizim gibi düşünmüyorlar işte,düz mantıklar,insanın evi gibi olmuyo evet ama huzur bozmayın ya bak bizde mübarek günün ilk günü didiştik şimdi hiç tadım yok

nazlımm canımm geçtinmi evine senı burda görünce cok sevındımmmm

Ben onların bebesiyim sanki parmaklarında cevirip duruyolar. Ama bunların 1. Nedeni benim gerizekelı ancak ağzı laf yapan salak eşim 2. Aynı evde olmam anne benim bugün yemeğim var başka zman diyemiyorum ki yok yok böle bi şans yok işte. Amma şu mübarek günde allahım yalvarıyorum şu bana yapılanları kendi kızlarıda yaşar inş. Görsünler o zamn nasıl olduğunu

amanınnnn ne oldu bizlere yaa. bende 10 senelik meslek hayatımda ilk defa bir personel ile tartıştım ve sesimi yükselttim. neyseki kız bana özür baabında mail atmış..

ahkeşkemm bu adam demedik mi or günler geçiriyo.. nerde şimdi onu anlayan karısı valla haklı iken haksız oldun. onun durumu zor. bugünlerde he de dediğini yap.. ay kızmıyım diyom ama söylüyom söylüyom yine arkama bi bakıyom aynı yerdesin. öfkeni kontrol etmeyi öğreneceksin. ben tecrübeyim işte bende tam edemedim öfkemi kontrol. seninki konuşunca anlayanlardan benimki öle de deildi bacım. şükret.. sen şimdi ara onu geri adım at. haklı ama yalnış yerde davranmışsın.

ya ben bu konuyu ona kaç kere güzellikle söledim valla yaaa insan artık yeter diyo turkuazım ya valla bak benimde bi canım var ama demi niye kimse onu düşünmüyo yaaa alttan ala ala üstüme çıktılar yaaa. hadi şuraya hadi buraya hiç soran yok valla bu ne yaaa. hayatta en nefret ettiğim şey emrivakiler.
inş. onlara giderken biyerime bişey olurda vicdan azabından ölür.

saçmalama ya ne demek inş bişi olur. tövbe de tövbe ..ben biliyom kuşum bende kadınım ve evlilik yaşadım. kv ne gördüm. anlıyom ama kocan şuan zor bir dönem geçiriyor. her zamanki gibi iş başa düşüyor.kadınlar değilmi hayatın yükünü sırtında taşıyan. anneciğine sor bakalım o neler taşımış. annen diyorumki çünkü en yakınında olan kadınlardan biri.. tamam bu sorun önemli konuşulup halledilmeli. aynı evde olsanızda ayrı bir hayatınız olmalı. arada ortak bişiler yapılır tabii. ama bugün git sesszi sukün. vakti gelince gene konuş. bunu sen konuşa konuşa hallettirmen gerekli. şimdi gitme sen eve geç dicem, ama kocan patlar bu durumda sana çok. o yüzden yine böle durum olduğunda tavrını o zaman koy. bana sormadan cvp vermişsin, o zaman sen git ben gelemicem de. nedenini açıklayarak tabi..

benin kv de fena beni hiç aramaz böle şeylerde arar zaten onun aradığını görünce derim eyvah diye. alttan almaktan nefret ediyıorum. zaten eşim sen eve git ben seni alırım oradan geçeriz o zaman dedi. e bunu da ben yapamam hazır sofraya konar gibi salak eşim diyo ki annem yemeği burya hazırladım buraya gelin dedi mal ne hazırlaması gidince biz hazırlayacağız kalıbımı basarım salak yaaa. ben sakin olamıyorum

herkesler gitti bende çıkayım bari öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın canlarım ii hafta sonları hepimiz güzel haberlerle geliriz inş. dualarınızda benide unutmayın çok ihtiyacım var hadi tatlişler allaha emanet olun

bak kocan ne güsel demiş. eve geç ordan gideriz. SEN EVE GİT dinlen hazıra git. onlarıda emri vaki yaptıklarına pişman et. git hazıra kon kocanın yanında yerini al

ayyyyy o kadar güzel bi rüyaymış ki canım okuyunca kaldım birden sankim gerçek gibi hissettim
valla şuan ne desem bilemiyorum daha fazla yaaa...
demekki benim için gördün rüyayı inşşallahhh rüyandaki gibi gerçek olur yaaaa Allah razı olsun canımmmm

yemin edrim tüylerim diken diken oldu ve ağladım rabbim mükemmel bişey göstermiş sana. efsunum sabır bak gördün mü...
inan ellerim titriyo yazamıyorum

valla sabretmeye devam ediyorum ahkeşkem
inşşalah banuşuma malum olmuştur ahkeşkem yaaa

ayy inanmıyorum yaaaaa adamın da boşuna günahını almışız yaaa
ama sana neden söylemedi ki acaba yaaa keşke deseydi boşuna üzüldünüz kaç gündür

evet turkuazım bencede çok güzel bir rüyaymış ya inşşallahhh gerçekleşir bence bi fakiri sevindircem inşallahhh... annecin haklı sanırım canım bende anlatılmaz diye biliyorum kalp sesine güvenmek istiyorum turkuazım yaa ihtiyacım var zaten buna... sabretmeye devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…