"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

merhaba kızlar!
geç kalktım tahmin edersiniz.ama kendimi iyi hissediyorum,sabah bir ara çok susadım,çok..ama şimdi hiçbi sıkıntım yok..
sizlerin de tuttuğu oruçlar kabul olsun inşallah güzeller..

canım benim bide reflüde oruç tutmak sıkıntı değil mi günlerde uzun bi bak dene ama yine de sağlığını çok zorlama

vefam inş inş hergün dua ediyom bana size sizlere yemin ederim ya.. dertleriniz derdim gibi hissediyorum çok benimsedim sizleri... ya bu arada kavga ettik yazmışsın ya güleceğim hiç yoktu güldürdün beni Allah da seni güldürsün... komiksiniz haa dışardan bakılınca . ama sen beni dinle bak haksız çıkarsam gel bana kız. sen sakin ol boşver kocanda biliyodur ailesini de insan kabullenmek istemez. benimde ailemin çok olumsuzları oldu bak yeri geldi haklı iken bende haksız dedim. ama haklı olduğunu bile bile insan üzülüyo ya ailesinin yaptıklarından sorumlu olmak.. çok kötü gerçi ben sonradan özür dileyip haklısını hep yaptım. yane vicdanım rahat etmedi. özür diledim onların ve kendi adıma..

ahkeşkem çok içimden geldi. 2 senedir tutamıyodum ama bu sene şansımı denicem valla.. gönlüm istiyo Allah yardım eder. benim susama sorunum değilde midem ezilir... ya bide kendim ettim midemi. bana vurduğu bir gün 3 aylık evliyim daha tuz ruhu içtim ben (( çok ağırıma gitti ben babamdan bile dayak yememiştim. ondan böle kaldı midemde sorun. stres filan mahvediyor midemi..

merhaba kızlar!
geç kalktım tahmin edersiniz.ama kendimi iyi hissediyorum,sabah bir ara çok susadım,çok..ama şimdi hiçbi sıkıntım yok..
sizlerin de tuttuğu oruçlar kabul olsun inşallah güzeller..

canım benim hoşgeldin özlettin kendini yav. amin canım amin.
ee anlat neler yaptın kardeşin gitmedi demi.

benimde işler vardı biraz onları hallettim geldim şuana kadar açlık hissetmedim hiç rabbim kolaylığını veriyor akşama doğruda banka işlerim var inş sıcakta kötü olmam

turkuaz sana o kadar çok kızdım ki şimdi anlatamam valla. bi tanede sen vursaydın yazık mı değil canına yaaa inanamıyorum sana valla. neyse düşünme artık geçmiş gerizekalı yaratık layığını bulsun inşallah.
tamam bitanem bi kaç gün dene ama zorlama çok daha kötü olursun

haklısın ne diyim ama yaptım işte o raddeye getirdi beni.. Allah ım beni beterinden onun kötülerinden korusun ya.. iyilerlele karşılaşayım..

banum Allah kolaylık verir merak etme. bankaların içleri serin ya orda dinlenirsin.
eylüşş hoşgeldin anlatsana neler yaptınız...

bu arada aklım efsunda acep nerde napıyor niye gelmiyo

canım benim hoşgeldin özlettin kendini yav. amin canım amin.
ee anlat neler yaptın kardeşin gitmedi demi.

iyiyim canım,dün gezdik kardeşimle,bizim eylülde 2 düğün var,iki amcamın oğlu da evleniyo bir hafta arayla.onun için elbise baktık ikimize de..
kardeşim gitmedi,annemler şuan memlekette,onlar dönüşte buraya gelcek bir iki gün de onlar kalır,sonra gidecekler..daha burda yani

dün bir elbise beğendim,budur dedim o derece!! giydim yakıştı,oldu ama rengi bordo,gül kurusu gibiydi..tam abiye değil,ara bir elbise sade ve şıktı!
neyse..dedim bir saate eşim de çıkcak işten,o da görsün de öyle alalım..çünkü onun kırmızıya takıntısı var,ona göre bordo,kırmızı,koyu pembe hep aynı demek
bir heves dükkana gittik..bu bağladı kollarını biraz uzağımda bekliyo,karşıdan bakıyo..ben de askıdan aldım şöyle bi tuttum,gelsene bak bi filan dedim..
"o olmadığını biliyorum,şaka yapıyo olmalısın" dedi yanına gittim ama kırmızı değil falan filan..orda bi sürü bişey gösterdi,benim için bu da kırmızı bu da bu da diye
ben de sinirlendim,peki tamam dedim,dışarı çıktım.kardeşimle o da peşimden !!!
ve gece boyu yüzüne bakmadım! o türlü türlü şeyler yaptı ama çok kırıldım..elbiseyi renginden dolayı beğenmemiş olabilirsin.ama yanıma gel adam doğru düzgün söyle,rengi olmaz filan de..ordan bana alay eder gibi ne laf söylüyo!! bizle ilgilenen kadınlar filan duydu sanırım,yaa öf ne bilim rezil hissettim kendimi.ayrıntılı yazdım çünkü beni üzen tavırlarıydı,almaması değil!
sokakta kolumdan tutmalar,gel başka rengine bakalım demeler beni geri döndürmedi,onu başta diyecekti..çok uzattım,abarttıkça abarttım hiçbi elbise istemiyoruma kadar getirdim durumu...
öyle işte kızlar..kim haklı sizce?

bu arada ahkeşke meğer eşinin kafasında neler varmış,işte insan bilmeyince kötü senaryolar yazıyo kafasına göre oynuyo...hayırlısı olsun onların da hakkında,eşin de zamanla daha sakin düşünmeye başlar...

vefacım eşinle olan durumunuzda kesnilkle haklısın..aynı şey bizde de olur benim kp-kv de de böyle cinslikler yapar..özellkle kvalidem! ama ben bişey demesem de eşim onların ne olduğunu bildiği için sorun çıkmıyo..bence seninki de gayet anlayışlı ama ters zamana denk gelmiş diyelim...

bi kere hiç unutmuyorum.benim kına geceme 2 gün kalmış,bizim evde bikaç komşu toplanmış sarma sarıyo..o gün de memleketten anneannem ve teyzem de gelmiş..hepsi sarma sarıyo...sonra kp ile kv geldi,oturmaya..benim de doğum günümdü,onun için sandım ama yanıldım :) var ya hadi kp yi geçtim erkek diye,ama kv kadınların yanına bile gitmedi.başka odaya oturdular..kapıyı da kapattırıp durdu! kapatmayınca görünüyodu odalar karşılıklı...o kadar sinir olmuştukki annemle...böyle cins işte bunlar da..aileme çevreme ne saygı var ne sevgi..

canım ya bende kızdım sana valla,hayat herşeye ragmen yaşamaya değer ve güzel neden kendine zarar veriyosun belki o anki psikolojinden di ama bitti geçti de artık kendine,nasıl dayandın sen bu adama bilmiyorum,napalım bizim kavgalar böle oluyo sen buna kavga demiyosun biliyorum:)

halbuki dünden önceki gün eşim bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış,bir kolye almış çok sevinmiştim,bunun için değil elbette ama bu ara maşallah sorunsuz güzelce gidiyoduk,ben daha iyi olcam bak adam neler yapıyo diye söz vermiştim..araya bu girdiiiii...

bana kimse cevap vermiyo
ben de çıkıyım o zaman..iyi bakın kendinize kızlar..
öğla arası sanırım şimdi farkettim...

Son düzenleyen: Moderatör:

görgü nezaket kültür farklı bişey kuzucum huy huylar işte,şimdi kardeşim dişçiden anca gelmiş yazık mafolmuş oğlan k.vdemde,söledim kardeşime eve git dinlen diye,,,aman dakikasında gitse madalyamı takacak,baksın babannnesi işte akşam 5gibi alır gelirsin dedim kardeşime,ee şimdi eşime mesaj atacam arasın anasına sölesin çocuğu akşam alıcaz diye,beni armayanı bende aramam artık

ayyy canım ya aslında bezen nerde ne diyeceklerini bilmiyorlar,bak benim tartıştığım şeye yumuşak yumuşak sölerken adam lafı söleyince benimde tepem attı,aslında bazen erkekler kadın uslubu nedir bilmiyor ağızdan laf çıkıyor işte,sende sorun yapma büymesin mübarek günlerde balım ama belirt aklına kazısın hatayı unutturmayacaksinki bidaha yapmasın

ufff kızlar ben susadım valla hafif başım ağrıyo çünkü çok sıcak yazamıyorum bile

burası çok sıcak değil bugün tabii güneş var ama klimalı yerdeyim ya susuzluk hissetmiyorum.ben çok susayan biri de değilim. ama benimde başım ağrıyor. bugünde işim yok fazla canım sıkılıyor. hergün ne güzel yoğun oluyodu gün pat diye bitiyordu

bizim kurumda yok klima odada tam güneşin altında bende önümde yığılı iş ama yapacak halim yok valla. günün bitmesinede dha çoook

bizim kurumda yok klima odada tam güneşin altında bende önümde yığılı iş ama yapacak halim yok valla. günün bitmesinede dha çoook

AMA OLSA işim hemen yaparım çabucak geçer vakit.
çalış çalış yapmazsan pzt kalacak.. ama klimasız çok zor yaaa. bide bizim bura plaza cam açılmıyor. sizde de öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…