- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.641
benimde klimanın altında açlık susuzluk hissim yok ama uyku işte o varrrrrr bende uyumak istiyorum ama uyuyacağım yer yok(((
kıyamam kuzum ben sana benimde gastirit var oyüzden sütü önerdim:)allahım inş güzel bi yuva nasip eder sana şöle bol bebekli kalabalık:))sahurlar eski tadı zaten yok be canım bende uyumadım hazırladım davulcu geçti bide sahurda kavga ettik töbe töbe
canım benim bide reflüde oruç tutmak sıkıntı değil mi günlerde uzun bi bak dene ama yine de sağlığını çok zorlama
merhaba kızlar!
geç kalktım tahmin edersiniz.ama kendimi iyi hissediyorum,sabah bir ara çok susadım,çok..ama şimdi hiçbi sıkıntım yok..
sizlerin de tuttuğu oruçlar kabul olsun inşallah güzeller..
vefam inş inş hergün dua ediyom bana size sizlere yemin ederim ya.. dertleriniz derdim gibi hissediyorum çok benimsedim sizleri... ya bu arada kavga ettik yazmışsın ya güleceğim hiç yoktu güldürdün beni Allah da seni güldürsün... komiksiniz haa dışardan bakılınca . ama sen beni dinle bak haksız çıkarsam gel bana kız. sen sakin ol boşver kocanda biliyodur ailesini de insan kabullenmek istemez. benimde ailemin çok olumsuzları oldu bak yeri geldi haklı iken bende haksız dedim. ama haklı olduğunu bile bile insan üzülüyo ya ailesinin yaptıklarından sorumlu olmak.. çok kötü gerçi ben sonradan özür dileyip haklısını hep yaptım. yane vicdanım rahat etmedi. özür diledim onların ve kendi adıma..
ahkeşkem çok içimden geldi. 2 senedir tutamıyodum ama bu sene şansımı denicem valla.. gönlüm istiyo Allah yardım eder. benim susama sorunum değilde midem ezilir... ya bide kendim ettim midemi. bana vurduğu bir gün 3 aylık evliyim daha tuz ruhu içtim ben(( çok ağırıma gitti ben babamdan bile dayak yememiştim. ondan böle kaldı midemde sorun. stres filan mahvediyor midemi..
turkuaz sana o kadar çok kızdım ki şimdi anlatamam valla. bi tanede sen vursaydın yazık mı değil canına yaaa inanamıyorum sana valla. neyse düşünme artık geçmiş gerizekalı yaratık layığını bulsun inşallah.
tamam bitanem bi kaç gün dene ama zorlama çok daha kötü olursun
canım benim hoşgeldin özlettin kendini yav. amin canım amin.
ee anlat neler yaptın kardeşin gitmedi demi.
vefam inş inş hergün dua ediyom bana size sizlere yemin ederim ya.. dertleriniz derdim gibi hissediyorum çok benimsedim sizleri... ya bu arada kavga ettik yazmışsın ya güleceğim hiç yoktu güldürdün beni Allah da seni güldürsün... komiksiniz haa dışardan bakılınca . ama sen beni dinle bak haksız çıkarsam gel bana kız. sen sakin ol boşver kocanda biliyodur ailesini de insan kabullenmek istemez. benimde ailemin çok olumsuzları oldu bak yeri geldi haklı iken bende haksız dedim. ama haklı olduğunu bile bile insan üzülüyo ya ailesinin yaptıklarından sorumlu olmak.. çok kötü gerçi ben sonradan özür dileyip haklısını hep yaptım. yane vicdanım rahat etmedi. özür diledim onların ve kendi adıma..
ahkeşkem çok içimden geldi. 2 senedir tutamıyodum ama bu sene şansımı denicem valla.. gönlüm istiyo Allah yardım eder. benim susama sorunum değilde midem ezilir... ya bide kendim ettim midemi. bana vurduğu bir gün 3 aylık evliyim daha tuz ruhu içtim ben(( çok ağırıma gitti ben babamdan bile dayak yememiştim. ondan böle kaldı midemde sorun. stres filan mahvediyor midemi..
bu arada ahkeşke meğer eşinin kafasında neler varmış,işte insan bilmeyince kötü senaryolar yazıyo kafasına göre oynuyo...hayırlısı olsun onların da hakkında,eşin de zamanla daha sakin düşünmeye başlar...
vefacım eşinle olan durumunuzda kesnilkle haklısın..aynı şey bizde de olur benim kp-kv de de böyle cinslikler yapar..özellkle kvalidem! ama ben bişey demesem de eşim onların ne olduğunu bildiği için sorun çıkmıyo..bence seninki de gayet anlayışlı ama ters zamana denk gelmiş diyelim...
bi kere hiç unutmuyorum.benim kına geceme 2 gün kalmış,bizim evde bikaç komşu toplanmış sarma sarıyo..o gün de memleketten anneannem ve teyzem de gelmiş..hepsi sarma sarıyo...sonra kp ile kv geldi,oturmaya..benim de doğum günümdü,onun için sandım ama yanıldım :) var ya hadi kp yi geçtim erkek diye,ama kv kadınların yanına bile gitmedi.başka odaya oturdular..kapıyı da kapattırıp durdu! kapatmayınca görünüyodu odalar karşılıklı...o kadar sinir olmuştukki annemle...böyle cins işte bunlar da..aileme çevreme ne saygı var ne sevgi..
halbuki dünden önceki gün eşim bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış,bir kolye almışçok sevinmiştim,bunun için değil elbette ama bu ara maşallah sorunsuz güzelce gidiyoduk,ben daha iyi olcam bak adam neler yapıyo diye söz vermiştim..araya bu girdiiiii...
Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı Cumalar kızlar...
ufff kızlar ben susadım valla hafif başım ağrıyo çünkü çok sıcak yazamıyorum bile
burası çok sıcak değil bugün tabii güneş var ama klimalı yerdeyim ya susuzluk hissetmiyorum.ben çok susayan biri de değilim. ama benimde başım ağrıyor. bugünde işim yok fazla canım sıkılıyor. hergün ne güzel yoğun oluyodu gün pat diye bitiyordu
bizim kurumda yok klima odada tam güneşin altında bende önümde yığılı iş ama yapacak halim yok valla. günün bitmesinede dha çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?